bugün
- yazarların dünya kupasında desteklediği takım8
- buddy dude ile ip atlamak4
- arkadaşlar bakar mısınız9
- avrupalıların götlerini yıkamadığı gerçeği2
- küpe takan erkek erkek midir sorunsalı4
- hoslanilan kizin neden cekiniyorsun ki demesi6
- olası israil türkiye savaşı6
- ipini koparan sözlüğe geliyor3
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir17
- babam hiç dövmezdi insanı11
- fusya semsiyeli yabanci2
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste5
- deniz göktaş'ın dinle dalga geçmesi13
- evlen baskısı4
- gocu'nun kendini alen delon sanması8
- işe yeni başlayan kıza sineklenen erkekler4
- pandela27
- sözlük yaşlıların fotoğrafları6
- sıkıldım ulan sıkıldım anlıyor musun sıkıldım2
- kezoya varis çorabı giydirmek2
- azgın bir boğa gibi çiftleşmek istiyorum4
- nasılsınız6
- ajvar2
- ilk otuzbir2
- yaş pasta alınan evdeki mutluluk3
- şırnak üniversitesi rektörü abdürrahim alkış6
- gerizekalı yazarlar zirvesi13
- evagreenin sürekli haklı olması4
- spor yapmayan erkek9
- yarak yemenin nesi kötü anlamadım diyen kız3
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası14
- türklerin soykırımdaki ustalığı19
- mustafa destici3
- sizi enflasyona ezdirmedik3
- evlilik2
- domuz gibi olan yazarlar3
- true namussuzdur5
- bal arısı3
- günün şiiri11
- şeriatçıların ateist apo yu sevmesi3
- eşyaların isyanı2
- true neden sevilmiyor5
- fakirler neden isyan edip silahlanmıyor4
- kolu alçılı kezonun kçını yıkar mısın4
- queen feristah6
- zaman baba4
- 2026 dünya kupası37
- laf sokarken imla hatası yapmak6
- filistin in ermeni soykırımını tanıması39
- tanga giyen erkek6

sigara icmek. adi üstünde zaten, tanima ihtiyaci yok.
illa bir tanim gerekiyorsa, icine tütün sarilmis kagidi ucundan yakmak ve sonra icine cekmek.
arada sirada yaptigim bir is benim de. kafayi bulandiran, biraz bas döndüren bir eylem.
kok… devamını gör

ironi...
yalnızca ironi...
ama şaşırmam, kızamam kendisine, böyle bir toplumda yaşadığı için. kızların namusunu bacak aralarında arayan gerzekler, kadını ezmiş, sömürmüş, hor görmüş, baskıyla örtmüş embesiller oldukça haklıdır bu kız. türbanının… devamını gör

manikür, bakım, ojenin de haricinde tırnaklara ojelerle desenler uygulama sanatıdır.
http://www.youtube.com/watch?v=E0Z7H1Q-OPg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=wX_STg1ZsjQ&feature=player_embedded

~ukte~ içki içmenin haram olduğunu inkar etmediği sürece müslümandır. artı kimseyi ilgilendirmez tabi ben ukteyi doldurur işime bakarım.
(bkz:yarasin)

kullanılabilirliğin yanında görselliği ile aşmış ürünler için kullanılan tamlama. ki bunlara en iyi örnek için (bkz:bang und olufsen)

yatacak yeri olmayan kızdır. kezbandır, özentidir, bebek gibi konuşur, muhtemelen kız arkddaşlarına da "aşkım" diye hitap etmektedir. (kım hecesini vurgulayarak)

32 taş ve iki oyuncuyla oynanan,kafa gerektiren olmayanın oynamayı başaramadığı,çok zevkli beyin sporu.

liseden ayrılınca unutulmayan ender hatıralardan biridir. yıllarım o ayak izinin nasıl bırakıldığını düşünmekle geçti. 44 numara. allah belanızı versin.

lanet olsun yine mi? dedirten, herkesin canlı örneğini gördüğü olaydır. çıkılan erkeğin parasının bol olması hatun kişiyi cezbeden bir etken olsa gerek. ikinci bir etken ise yakışıklı erkeklerin genellikle utangaç olmaları nedeniyle hatun kişiyle kon… devamını gör

erkek arkadaştan farksızdır. düşünsene saçlarından tutup erkek gibi sevişemezsin bile!
kız arkadaş mı? sen 3 numaralara vurdur sonra gel benle arkadaş olmaya kalk! çarpılırsın vallahi!

çağımızın popüler edebiyatıdır. twitter ve blog gibi kavramlar ortaya çıktıktan sonra bir çok insan yazdıklarıyla ünlenmiştir. gerçekte ismini bile bilmediğimiz insanlar sanal fenomenler halini almıştır. evet edebiyatın ileride neye döneceğinin sinya… devamını gör

okullarda kıyafetlerin serbest olmasıyla birlikte gün geçmiyor ki enteresanlıklar yaşanmasın.
(vid:#57575)

zaman mekan ötesi mallıklardır...
kişisel seçimdir bir şey denmez de gazeteye resim vermeseler iyimiş ya la!
(img:#360092)

otobüse bindirmeden önce verilen son öpücük uzar da uzar, otobüs hareketlenir, başka otobüs size çarpmak üzere olur. uzun süre sonra keşke o otobüs çarpsa, o an ölseydik de her şey o şekliyle kalsaydı dersiniz.

romantik filmlerde kült olan sahnedir. erkek yatakta uyanır, karşısında kız onun gömleğini giymiş, altında ne olduğu görünmez zira gömlek uzundur, neyse efenim, elinde kahve içmektedir... gülümser... olaylar gelişir...
o değilde elinde türk kahvesi … devamını gör

rakının etkisiyle her dakika daha da sarhoş olan terk edilmiş sevgilinin, rakı şişesinin dibini görmesiyle sarf ettiği cümle.

bu tür abazanlar vajina peşine ta `fizan` a kadar gidebilir.her ülke kadınının tadına bakmak ister. vardı bunlardan bir adet tanıdığım.

hazreti ali, ebu talib'in ogludur. hicretten yirmi üc yil önce dogmus (m. 599), altmis üc yil yasamistir. hazreti muhammed'in amcasinin ogludur. 8 yaşında müslüman olmuş ve müslüman olana kadar puta tapmayı reddetmiştir bu nedenle kendisine 'kere… devamını gör

üstlerinde durabilen kadınlara saygı duyulması gerekir. tık tık sesi eşliğinde senfoni yaratır. erkekler hayretler içinde o ayakkabılarla nasıl gezildiğini düşünürken, diğer yandan da giymeyenleri itici bulur.