bugün

/36
tarot kartlarında oğlağın kartıdır.
şeytan kartı oğlak burcu için kullanılır.
sürekli insanların işine burnunu sokmakla ve arasıra dürtmeleriyle meşhur melek. cayır cayır yanar. hep bi ben en iyisiyim havaları. gereksiz ve boş bir kişidir.
Seytani seytan yapan kibridir.
Kibrinden öte nefsidir. Kibride nefsi emreder.
Günah keçisi.
insanın kendi beyninde yarattığı hayal ürünüdür. sen her türlü boku ye sonra " şeytana uydum " de. siktir lan.
belki de çoktan yok olmuştur. belki tanrı yok etmiştir, belki başka sebeplerden yok olmuştur.

bunu canlı hiç bir insan bilemeyecek.

siz hala işlediğiniz günahların sebebi olarak şeytanı suçlayın.
Tek bir tane olduğu biliniyor ama tüm dünya insanlarına aynı anda yetişiyo vallahi.
her yediğimiz bokun suçunu üzerine attığımız kişi.
Zaman zaman aklımızı çelen varlık. Belki de tamamen ona bağımlıyız kim bilir.
(bkz: ahahahhhahahahahhahha)
bu her dinin dindarları beyindeki hormonel istekleri şeytanın vesvesi sanıyor ya çok gülüyorum lann... bu ne aq böyle get akıl düşmanı adamlar !
https://www.youtube.com/watch?v=_SURT08P6bw
Bütün günahlarımızın sebebidir bize göre. Oysa her şeyi kendi irademizle yaparız. Sadece şeytan bizlere fikrini söyler. Şeytana uymak ya da uymamak bizim elimizdedir.
Saygı duyuyorum abi ben bu şahsa. Olmadığı halde, kendisini taşlayanları öldürdü ya bugün. Saygı duyuyorum.
666 sayısı şeytanın rakamı derler. En popüler olanı da ibranice 6 sayısının yazılışıdır. ibranice6 sayısı (w) olarak yazılır. 666 sayısı ise (www) şeklindedir.
geç oldu knk yat, denilmesi gereken. yazık tüm gün çalıştı şeytancağız.
Günün belli saatlerinde deli olduğunu düşünenlerdendim.
Olmayan hayali varlık.

"Bütün meleklere secde edin dedik iblis karşı çıktı.çünkü iblis cinlerdendi"

E sen zaten meleklere emretmişsin iblis de melek değil bunu da vurgulamışsın hayırdır ?

Gazoz olma efsane ol.
içimizde.
efendim?
kemal kılıçdaroğlu selahattin demirtaş . Bahçeli ucundan yırtmıştır.
sözlükte bol miktarda çömezi bulunan ale i lane .
(bkz: albız)
Ayrıntıda gizlidir.
(bkz: Azazil)

(bkz: Iblis)
allah tan daha mantikli olan mitolojik sey.
© copyright 2005 - 2026