bugün
- gecenin şarkısı10
- dinsiz olmak14
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- dubai çikolatası43
- herkesin atatürkçü olması22
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu15
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- liseden sonra günyüzü görmemek16
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin16
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması30
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı28
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
sabaha karşı insanın kanını emen, çeşitli azaları sinir bozucu bir şekilde kaşındıran sonra da peşine tepende zafer vızıltılarıyla tur atan sivri sinektir.
bu kadar şerefsiz bir sineğe ne mi yapılır. gece kalkılır, tüm ışıklar açılıp sinsice hareketlerle yanına yaklaşılır. sonra zat-ı şahaneleri ani bir hareketle duvara yapıştırılır ve bir gurur tablosu olarak birkaç gün orada bırakılır.
bu kadar şerefsiz bir sineğe ne mi yapılır. gece kalkılır, tüm ışıklar açılıp sinsice hareketlerle yanına yaklaşılır. sonra zat-ı şahaneleri ani bir hareketle duvara yapıştırılır ve bir gurur tablosu olarak birkaç gün orada bırakılır.
yazlarımı kabusa çeviren varlık. bir önlem almadığım takdirde, hiç abartmıyorum 50 yerimden ısırmadan rahat edemiyor - evet saydım. üstelik alerjim var. çareyi sinkov'la yıkanmakta buldum, bu şekilde 2 gündür rahatım. 2 günde yarısını kullandım o ayrı.
Yaz aylarında sürekli açığımızı kollayıp bize sokmaya çalışan mahluklardır.
bu yaz edirne halkının dilinden düşmeyen cümlecik.
bir kaç yerinden sokup karnı doyan ve odayı terk eden sinekler şerefsizdir.
bunların bir de alışılmış yerler dışında * avuçtan, yüzden, sırttan ve ayak tabanından sokup, üstelik odayı terketmeyip karnı doyduktan sonra kulağın dibinde tur atarken çıkardığı iğrenç vıyyyy sesiyle uyutmayanları vardır ki işte onlar birer koçtur koç. * * * * *
bunların bir de alışılmış yerler dışında * avuçtan, yüzden, sırttan ve ayak tabanından sokup, üstelik odayı terketmeyip karnı doyduktan sonra kulağın dibinde tur atarken çıkardığı iğrenç vıyyyy sesiyle uyutmayanları vardır ki işte onlar birer koçtur koç. * * * * *
sokar bir kelime bile edemezsin hayvana çünkü çoktan gitmiştir.
sivri sinekler serefsızdır uykuyu boler ama ayagının altından ısıran yada avcunun ıcınden ısıran o...... ç..... dur.
hakareti haketmeyen sivrisinektir. (bkz: onların da bi gururu var)
hiç bir şekilde sigara içmemiş olan insana, sigaraya başlatmak için yeterli sebeptir. ( Efkardan değil, sivrisinek sokmasın diye namussuzum )
entry girerken dikkatimi dağıtan canlı yaratık.*
karizmatik böcektir. kıytırık bir böcek değildir. işini ciddiye alır, sabırlıdır,sinsice yaklaşır ve başarı yüzdesi yüksektir. uyumaz ve sizin uyumanızı bekler. velhasıl su uyur sivrisinek uyumaz.
4 kişi arasından beni seçen şerefsizdir. ya arkadaş kimseye bişey olmuyo da neden benim heryerim kıpkırmızı. gece bi yakaliyim ümüğünü çıkarcam duvara.
av sezonu açılan mahluk.
o değil de * bunu öldürmenin de hazzı başkadır. buradan ersin karabulut'a saygılarımı sunuyorum. kendisi bu yavşakların cesedini kırmızı kalemle işaretleyip, avının yanında poz verir. * (bkz: sandık içi)
o değil de * bunu öldürmenin de hazzı başkadır. buradan ersin karabulut'a saygılarımı sunuyorum. kendisi bu yavşakların cesedini kırmızı kalemle işaretleyip, avının yanında poz verir. * (bkz: sandık içi)
sivrisineklerin, uykunuzun en ağır zamanında gelen modelleridir. uykunun içine eder. o kadar ki "lan sok git" diye elini kolunu sunarsın gelip de ısırmaz. maksadı işkence çektirmektir hayvanın, beslenmek hikaye. gecenin ortasında kalkıp terlikli saldırı düzenlerim, 40 yıllık usta pilot gibi it dalaşı yapar uçan terlikle.
sivrisineklerin % 99'luk kesimidir. şerefli sivrisinek var mıdır bilinmez, ama yine de açık bir kapı bırakmak lazımdır tabii.*
yaz gecelerinin kabus niteliğindeki küçük ama etkili hayvanı ..
en nefretlik hayvandır zannımca ,illet olanlar ifrit olma yolundadırlar.
soyunun tükenmesini arzuladığım tek canlı türü.
imha yöntemlerim çeşitli boyutlara varabiliyor.
lakin kendime hakim olup işkence etmemeye özen gösteriyorum, ee ne de olsa cinsdaşız.
en nefretlik hayvandır zannımca ,illet olanlar ifrit olma yolundadırlar.
soyunun tükenmesini arzuladığım tek canlı türü.
imha yöntemlerim çeşitli boyutlara varabiliyor.
lakin kendime hakim olup işkence etmemeye özen gösteriyorum, ee ne de olsa cinsdaşız.
zavallinin karni actir. niye hakaret ediyorsunuz ki?
insanı sokan sivrisinektir. şereflisi gider kediyi köpeği atı eşşeği sokar. ama insana dokunmaz. sevilesidir.
uykunun en güzel yerinde kulağın içine girmeye çalışan sivrisinektir..bide bunların en alakasız yerlerden* sokma gibi adetleride vardır.
kesin bölücü olan sivrisinektir. en kutsal $ey olan uykuyu böler .rspu çocuğu. raid ile etkisiz hale getirilmeli hatta kafası kırılmalıdır.
(bkz: bir orospu çocuğu olarak sinek) *
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar