bugün
- 2026 ekonomik krizi12
- migros'a sorulacak tek soru22
- velvet40
- arkadaşlar veto ne demek8
- bir sözlük yazarını kıskanmak7
- masonik gizemler5
- tostumu yaptım11
- ellerim bos gonlum hos16
- sıfırladım babacığım3
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği8
- gnostik gizemler3
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi7
- g i l d e d l i l y14
- kürt meslekleri6
- türklerin türk olamama sorunu6
- abraxas2
- mümin aynı delikten iki defa sokulmaz2
- victor osimhen16
- 1 euro 56 25 tl2
- mezeler eşliğinde rakı içip söyleşmek8
- köylüleri neden öldürmeliyiz5
- devşirme meslekleri3
- arkadaşlar çok hastayım ya7
- sıçarken entry giren yazarlar2
- bir kızın hard sevip sevmediğini nerden anlarsınız5
- iktidar değişince yandaşlar nereye kaçar sorunsalı3
- tıktok nasıl etkin kullanılır2
- ismail kartal18
- now tv neden gelmedi6
- dolubatarya2
- sözlük ne zaman bu kadar sıkıcı hale geldi6
- ota boka faşist diyen kürtçü3
- hindistanlı işçiler3
- kliniğe gittim klinikten geldim6
- çomar arabaları3
- burcu özberk4
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması11
- gocu abi buraya yumruk havaya4
- osuruktan şiirler58
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması6
- anın görüntüsü25
- allah'ı inkar eden ateisti bi tabuta hapsetmek2
- bu saatte evde oturmak yerine işte olan insan4
- fenerbahçe biraz sert biraz katı13
- güçler ayrılığı3
- ümmetçi genişliği2
- tesla model 33
- the mossad is watching you3
- sadece sözlük kızları tarafından açık oylanmak4
- kadınlardaki aşırı özgüvenin nedeni6
şu an bulunan çocuk için şiddetle "makas alınıp saçlarının 3 numaraya vurulması isteği uyandıran" program... allahın emosu...
şu anda adama adama ard arda 15 kere hikayede Ribonükleik asit dedirten çılgın yarışma.
insanları para karşılığı şebek yerine koyan bir programdır.
tam artık bunaltmaya başladı derken, karşı taraf çakıyor ve para için oynuyorlar derken, iş iyice mizansene döndü derken antep bölümü ile yeniden doğan ve bendenizi gülmekten nefessiz bırakan program. böyle olun be kardeşim, karşı tarafı çaresiz bırakan programlar yapın. inandırıcılık güldürüyor çünkü. şakacı çetin çiftçioğlu kendini böyle bitirdi. mizansen yapmayın. sizin işiniz av.
ek:bu arada meraklısına antep bölümü. tıp öğrencisi kızımızın değerli büyüğünü şoklardan şoka soktuğuna kemiksiz tanık olacaksınız:
http://www.tekparcadizifi...sa-29-mart-2012-izle.html
ek:bu arada meraklısına antep bölümü. tıp öğrencisi kızımızın değerli büyüğünü şoklardan şoka soktuğuna kemiksiz tanık olacaksınız:
http://www.tekparcadizifi...sa-29-mart-2012-izle.html
Seçilen bir masaya oturan kişilerden bine kulaklık takıp diğerlerini o kişinin karşısında oyun yapmaktır.
hep aynı şeylerin olduğu program. maalesef komik de değil.
sanırım insanların yarışmak için rol yaptığı ya da orda yarışanlar hiç televizyon izlemiyor mu diye düşündüğüm ilginç bir yarışma.
malatyalı bir güzel var şu anda. görücü usuluyle evliliğe sıcak baktığını söyledi, bizim buralarda böyledir dedi çekinerek. içimde farklı duygular uyandırdı, saf ve iyi. niyetim ciddi!
bu geceki tekirdagdaki teyzeleri makara eden komedi programı. feci rezil eder dikkat.
yeniden başlamış. ilk yarışmacılarına yaptıkları resmen insanlarla dalga geçmek. para verecekler diye insanların kalplerini kırıyorlar. şuan an itibariyle yaşlı teyzeye yaptıkları hiç yakışı kalmadı.
Güzeldir iyidir hoştur fakat. Başıma gelse hoş olmayacak olandır.
yaşlı teyze ve kardeşine "biraz üstünüze gittik kusura bakmayın" demesiyle gönlümü yumuşatmış yarışma olmuştur. ama cimri deme kısmında vicdanı olanın içi sızlardı yani.
paranın kolay, adice ve insanlıktan çıkarak kazanilabilecegini gösteren seviyesiz program.
an itibariyle yardırandır.
çok güldüren yarışma programı. sunucuların yarışmacıya yapmasını söylediği şeyler gülmekten öldürüyor.
görüklede bir eğlence mekanının 00:00'da yapmış olduğu kampanyadır. şanslı masanın hesabı alınmamaktadır.
(bkz: caddeüstü)
(bkz: caddeüstü)
matrax'ın bir bölümü ile aynı olduğundan pek izlenilmeyen para israfı tv programı..
eğlenceli programdır.
kanal d'de yayınlanan keyifle izlediğim program. yurdum insanı ya kasmıyor kendini seviyorum.
erzurum ayağında çocukluğumun bir döneminde bana bakmış, ikinci annem olarak gördüğüm xyz teyzemi yarıştırmış program. görüntüler ne zaman yayınlanır bilmiyorum ama merakla beklemekteyim.
görüp görebileceğiniz en itici iki adet sunucuya sahip program..
sırf sunucularının iticiliği yüzünden izlemeye tahammül edemediğim program..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar