bugün

/13
Sade olanı iyi gider. Evet.
herhangi bir markasından değil, adana'daki kuruköprü vişnecisi'nden* içilmelidir.
dünyanın en iyi şalgamı oradadır.
yeni markaları keşfettikçe derinliklerine inilen güzel tatlardan.
Sen Allah'ın bir lütfusun..
Anavatanı adana 'da şalgam, Adana dışındaki yerlerde şalgam suyu diye geçer...
resmen bayılıyorum.
Rakı içmeyi bilmeyenlerin elden düşürmediği saçmalık.
rakının yanına en çok yakışan içecektir.
Adana da içersen şalgam dır. Sakın marketlerden almayın. içtiğinizede ineceğinizede pişman olursunuz.
Adana'da özellikle bilinen belirli yerlerde yapılanların yanında markette satılan hazırları şalgamdan bile sayılmaz.
Sindirim sistemi süpermeni, asabiyet düşmanı, antioksidan fenomeni, acüp lezzetli içecek.

(bkz: Forever mor havuç)

Markayı boşver, içinde katısı olsun yeter.
tam bu akşam acılısından içmeyi düşünürken gördüğüm başlıktır. içmişken kalitelisi olsun bana marka önerin dostlar.
Akşam akşam başlığı görünce canımı çektiren mükemmel içecek.

(bkz: Adana lütfen)
Acılısının , içerken hafif boğazı gıdıklaması , koladan üstündür net.
Sevdiğim içeceklerdendir. Bir çok yiyeceğin yanında iyi gidiyor.
rakının emmoğlusu.
acılıysa ve adanadan geliyorsa şaraptan çok sevilesidir.
Rakı ile iyidir.
Yakar adamı valla.
Mükemmel bir lezzettir. Kebabın çiğköftenin yanında içilmezse gönlü kalır. Beşiktaşta dürümce'de için, pişman olmazsınız.

Mide hastaları için uyarı: doktorunuz size ısrarla içmeyin diyecektir. Seviyor da bu sebepten ötürü içmiyorsanız sizin iç disiplininize oto kontrolünüze hayran kalırım. Lakin içince de öldürmüyo. Biraz çektiriyo ama bu lezzete değer diyorum.
iğrenç ötesi içecektir. bunu içen kişinin damak zevkine güvenilmez. elinden yemek bile yenmez. bunun suyunu sıkıp içelim diyen ilk dallama kim acaba? senin ben zevkine sıçayım.
kesinlikle icilmesi gereken icecektir.
Şalgamdan yapılır. Hue hue hue.*
cam şişede olanı zor bulunandır.
oldum olası sevemediğimdir. damak tadıma uymuyorsa demek.
biraz önce kebapla birlikte götürdüğümdür.
Adana'da olmanın faydaları
© copyright 2005 - 2026