bugün
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor11
- türk ateisti7
- seferihisar2
- yanık akrep dumanı çekmek4
- şimdi mokv olacaktı4
- zorunlu eğitim6
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım5
- yunanistan29
- sözlükten birinden hoşlanmak5
- hastalığın kader parametrelerinin dışında olması3
- şımarık insan belirtileri2
- dünüşü4
- en son aldığınız iltifat14
- sevişirken video çekmek11
- sabahın köründe denize girmek3
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- abd ve israil'in iran'ı vurma planı3
- tekne turu14
- 53 bin düzensiz göçmenin geri dönüşü3
- ismet efendi'nin yurdumuza ziyareti3
- mokv'u kulaklarından tutup tavana asmak2
- eğitimin anlamsızlığı3
- bezaz'a gidip bir top basma ve pazen alan kezo2
- zengin yuzırlar2
- dünüşüyle evlenen adam2
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- dekolteye bakar mısınız15
- irmik helvası vs un helvası18
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi2
- japonya23
- zor günler sonsuza kadar sürmeyecek2
- yazarlara gelen son mesaj3
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- sözlük yazarı dövmek3
- gürcistan26
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- nureddin mahmud zengi2
- gebze2
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- cem küçük10
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- üşüyen erkek12
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- ctrlx22
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- gelecek partisi'nin kapanması12
kemal sunal'ın son zamanlarda rol aldığı dizi-filmlerden biri. dinçer çekmez, özlem savaş, halit akçatepe gibi isimler rol almıştı dizide. askerdeki kadın rütbeliler için "komutaniye" lafını uyduran kemal sunal yine ustalığını konuşturmuştu yaşlanmış olmasına rağmen. dinçer çekmez de o eski agresif-komik tavırlarını sürdürmüştü ilerleyen yaşına karşın.
kemal sunal ın insanın içini bayan bir dizisidir ki zaten kendisinin toplumsal konulara girdiği son dönem filmlerini genelde sevmem.
şu saatlerde star tvnin gösterdiği eski dizi. dizide bıyıklı askerler dikkat çekmektedir.
kemal sunal'ın onbaşı olup askerliğini bitirdiği dizi. evet bir askerlik boyunca onbaşı olamamış, son bölümde gösterdiği vefa örneği ile takdir, başarı belgesi almış, bonus olarak onbaşı yapılmıştı.
başlangıcında şöyle bir yazı geçerdi yamulmuyorsam:
bu dizideki olayların ordumuz türk silahlı kuvvetleriyle uzak yakın alakası yoktur, zaten yeryüzünde böyle bir ordu da yoktur" şeklinde.
başlangıcında şöyle bir yazı geçerdi yamulmuyorsam:
bu dizideki olayların ordumuz türk silahlı kuvvetleriyle uzak yakın alakası yoktur, zaten yeryüzünde böyle bir ordu da yoktur" şeklinde.
askerlerin üstlerine rütbeleriyle hitap ettiği dizi olmuştur. şimdilerde er rütbesiyle başçavuşum şu şöyle oldu demek zor.
90'lı yıllarda interstar'da yayınlanan dizi. başrolde kemal sunal, halit akçatepe, özlem savaş, dinçer çekmez, hüseyin köroğlu, ajlan aktuğ ve bilge zobu gibi isimler oynamıştır.
halit akçatepe'nin pırpır onbaşı karakterine hayat verdiği filmdir. saygılarımla.
halit akatepe bu dizide yönetmen koltuğunuda oturmuştur. syagılarımla.
Chp milltvekili yılmaz öztürk' ün hatırlattığı film.
" cumhurbaşkanının giydiği kıyafet bir başkomutan değil sanki şeker bayramında çocukların giydiği kıyafet gibiydi.bunu o tuzağa kim düşürdü onu da bilmiyorum. Bana rahmetli kemal sunalı hatırlattı." şaban askerde " filmini bekliyoruz.
Not: yorumsuz.
" cumhurbaşkanının giydiği kıyafet bir başkomutan değil sanki şeker bayramında çocukların giydiği kıyafet gibiydi.bunu o tuzağa kim düşürdü onu da bilmiyorum. Bana rahmetli kemal sunalı hatırlattı." şaban askerde " filmini bekliyoruz.
Not: yorumsuz.
1993 yılında yayımlanan “Şaban Askerde” dizisinin reklam afişi.
görsel
görsel
Kemal sunal ve halit akçatepenin en kötü işidir. Çünkü klasik şaban filmleri gülmekten yerlere yatırırdı. Bu ise güldürmemişti. Nitekim şaban artık yaşlanmıştı. Bir diğer kötü işi Bay Kamber idi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar