bugün
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı23
- claudian clouds33
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri23
- okan buruk8
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- true'nun engelli olması4
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız3
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- seri eksiciyi köçek gibi oynatmak3
- meriç dükalığı8
- okan buruk'un yerine geçecek teknik direktör2
- leroy sane2
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung12
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği2
- habire124
- islamda namaz yoktur30
- sevdiğiniz yazarlar8
- okan çık hesap ver4
- galatasaray trabzonspor kardeşliğinin bozulması2
- galatasaray10
- rakı arasında çay içmek2
- sözlük kızlarının kekleri24
- galatasaray rezil oldu2
- kadir inanır'ın mirası4
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru2
- fusya semsiyeli yabanci22
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği3
- özürlü yazarlara yardım kampanyası2
- okan buruk 102 puanı nasıl topladı sorunsalı2
- uğurcan çakır2
- hadi birbirinize sarılın2
- arkadaşlar bana engel olun2
- insanları birbirine düşürmek4
- habire12 istenmiyorsun algısı2
- trabzonspor5
- sözlüğün ölü gibi olması5
- etli biber dolması5
- dualarımız bu akşam trabzonspor ile3
- hoşlanılan kızın gel beni bubamdan iste demesi3
- kıçını yırtsan sonu tabut3
- bana onu sormayin8
- gecenin şarkısı19
- beşiktaş'ın amedspor'a döşeyeceği boru2
- kürdistan10
- şemsiyeli benim3
kemal sunal'ın son zamanlarda rol aldığı dizi-filmlerden biri. dinçer çekmez, özlem savaş, halit akçatepe gibi isimler rol almıştı dizide. askerdeki kadın rütbeliler için "komutaniye" lafını uyduran kemal sunal yine ustalığını konuşturmuştu yaşlanmış olmasına rağmen. dinçer çekmez de o eski agresif-komik tavırlarını sürdürmüştü ilerleyen yaşına karşın.
kemal sunal ın insanın içini bayan bir dizisidir ki zaten kendisinin toplumsal konulara girdiği son dönem filmlerini genelde sevmem.
şu saatlerde star tvnin gösterdiği eski dizi. dizide bıyıklı askerler dikkat çekmektedir.
kemal sunal'ın onbaşı olup askerliğini bitirdiği dizi. evet bir askerlik boyunca onbaşı olamamış, son bölümde gösterdiği vefa örneği ile takdir, başarı belgesi almış, bonus olarak onbaşı yapılmıştı.
başlangıcında şöyle bir yazı geçerdi yamulmuyorsam:
bu dizideki olayların ordumuz türk silahlı kuvvetleriyle uzak yakın alakası yoktur, zaten yeryüzünde böyle bir ordu da yoktur" şeklinde.
başlangıcında şöyle bir yazı geçerdi yamulmuyorsam:
bu dizideki olayların ordumuz türk silahlı kuvvetleriyle uzak yakın alakası yoktur, zaten yeryüzünde böyle bir ordu da yoktur" şeklinde.
askerlerin üstlerine rütbeleriyle hitap ettiği dizi olmuştur. şimdilerde er rütbesiyle başçavuşum şu şöyle oldu demek zor.
90'lı yıllarda interstar'da yayınlanan dizi. başrolde kemal sunal, halit akçatepe, özlem savaş, dinçer çekmez, hüseyin köroğlu, ajlan aktuğ ve bilge zobu gibi isimler oynamıştır.
halit akçatepe'nin pırpır onbaşı karakterine hayat verdiği filmdir. saygılarımla.
halit akatepe bu dizide yönetmen koltuğunuda oturmuştur. syagılarımla.
Chp milltvekili yılmaz öztürk' ün hatırlattığı film.
" cumhurbaşkanının giydiği kıyafet bir başkomutan değil sanki şeker bayramında çocukların giydiği kıyafet gibiydi.bunu o tuzağa kim düşürdü onu da bilmiyorum. Bana rahmetli kemal sunalı hatırlattı." şaban askerde " filmini bekliyoruz.
Not: yorumsuz.
" cumhurbaşkanının giydiği kıyafet bir başkomutan değil sanki şeker bayramında çocukların giydiği kıyafet gibiydi.bunu o tuzağa kim düşürdü onu da bilmiyorum. Bana rahmetli kemal sunalı hatırlattı." şaban askerde " filmini bekliyoruz.
Not: yorumsuz.
1993 yılında yayımlanan “Şaban Askerde” dizisinin reklam afişi.
görsel
görsel
Kemal sunal ve halit akçatepenin en kötü işidir. Çünkü klasik şaban filmleri gülmekten yerlere yatırırdı. Bu ise güldürmemişti. Nitekim şaban artık yaşlanmıştı. Bir diğer kötü işi Bay Kamber idi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar