bugün

kocaman bir evde kocaman bir yalnızlık ile yaşamak...

doğunun ucra bir köyüne yollarken, ardından el sallamaktır.

o köy yolunda bu karda kışta başına bir şey geldi mi diye korku içinde yaşamaktır.

lanet tayin ne zaman gerçekleşecek diye ... neyse

günümüzde öğretmen eşi olmak zordur.
yaz tatiline sadece çocukların değil eşin de girmesi demektir..
doktor eşi olmayla kıyaslanırsa iyidir..
bir öğretmenle evli olmaktır. yaz tatili sömestr tatili bayram tatili ve her türlü kar kış tatilinde birlikte vakit geçirebilmektir. günün en güzel saatlerini birlikte geçirebilmektir. hangi takıma hangi gömleği giyeceğini söylemek evden çıkarken kravatını düzeltmektir. ( bu yönüyle bakmak istedim)
(bkz: öğretmen)
genel cerrahi asistanı eşi olmaktan daha iyidir. 2 günde bir nöbet tutmak ve saatlerce ameliyata giren bir eş sahibi olmayı ve evde sadece uyuma işlemi gerçekleştiren eş sahibi olmaktır. ha ben doktor garısıyam dersin o ayrı. *
bir üst leveli de akademisyen eşi olmaktır.
ufaklıkla beraber kahvaltıdan önce masanın önünde sıraya geçiyoruz, değişik oluyor.
simetri konusunda bocalayan iç mimara evimizin kapıları açık, buyurun gelin çayımızı için.
evet öğleye kadar çalışıp benden daha fazla kazanıyor(nasıl işmiş benimki de canım), kariyer.net'e devam.
erkek adamım. araba onda kalsa ne olur ki? en fazla eve 15 dakika geç giderim.
şu özel dersler de olmasa ne yeyip ne içeceğiz biz.
akşam ben gelene kadar çocuğa bakıyor, daha ne yapsın. geri kalmamalıyım,sabaha kadar çocukla ilgilenmeliyim.
fatura ödemeleri, ayak işleri, amelelilik erkeğin doğuştan görevi, nasıl sorgulayabilirim.
benden daha iyi görüşlere sahip başkaları varken, niye ısrar ediyorum ki. bir bildiği var tabi ki.
mühendis olacağıma öğretmen falan olsaymışım keşke, ne işe yarıyor bu meslek?

evet bildiniz öğretmen ile evliyim. şu eve işi getirmese, okulda bıraksa ne olur sanki sözlük?
muhtemelen diğer eş çalışmıyorsa aldıgı parayla amele gibi yaşayıp kpss den mallaşmış biriyle ömür çürütmektir.
(bkz: evlerden ırak)
evde bağıra bağıra konuşan birine katlanmaktır.
© copyright 2005 - 2026