bugün
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- sözlük whatsapp grupları12
- mükemmeliyete inanıyor musunuz6
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- özbek kadınlar11
- friedrich hegel la bi cay icek10
- yarın kpssye girecek yazarlar15
- kahve büyüsü2
- deccal internetten çıkacak9
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı5
- asgari ücretle geçinebilmek7
- internetle yapay zeka kabala büyüsüyle yaratıldı4
- uludağ itiraf8
- ellerim bos gonlum hos29
- pazar günü sözlükte takılan asosyal ezik5
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- epitaph2
- şarapçının mal varlığı8
- sarapci koala53
- dayatılmış güzellik algısı7
- kıyamet için tarih ver4
- fenerbahçe13
- slender the arrival de kurt adam olmak3
- schalke 042
- burçlara inanan erkek4
- kpss 20265
- gocu52
- civcivler osurur mu5
- birader bey baydır4
- sevgili2
- sarı torba12
- başka türlü bir şey2
- yeni bir din kurmak5
- 0 0 7 ağabey3
- deniz gül7
- ismet gürbüz7
- orta doğu'nun orta dünya gibi olması7
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay7
- rus kadınla evlenir misiniz4
- anın görüntüsü24
- sıcak havaların sona ermesi5
- ağaç sulamak2
- dün gece ne oldu17
- sözlük kavgası2
- terörsüz türkiye sürecine karşı çıkanlar3
- dünyaya orman denir2
- kaçak saray2
- enayimiknatisii36
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi5
O kadar değer verip, emek vermene rağmen karşılaşılan durum.
Uyku kaçırtan his.
Uyku kaçırtan his.
nasıl bir duygu olduğu bilinmeyendir.
boşuna debelenmektendir. vazgeçmeyi bilmek gerek, unutabilmeyi öğrenmek .. yoksa daha çoook üzülürsünüz arkadaşlar yapmayın.
özlenmemek, merak edilmemek, düşünülmemek, sevilmemek, istenmemek ile birlikte memekler ve yalnızlık ikilisinin familyasındandır. insan doğası gereği bir tane -memek hissine kapılmak negatif enerji ile kaplamaktadır. olabildiğince uzak durmalı ve psikolojik sorunları ört bas etmede gecikilmemelidir.
ya kalbine gömersin ya da kalbini.
Farkettiğinde özlediğine de üzülüyorsun, üzüldüğüne de.
(bkz: asosyallik)
eğer bunu gerçekten idrak eden samimi birisiyse o kişi mutlaka özleniyordur merak etmesin. ha velev özlenmedi dostum yasla sırtını ruhuna sen bir mucizesin yahu..
Sevilmemek kadar kötü değildir . Gel kardeşim sen, bir de sevilme ..
Sevilmemek, istenmemek ve özlenmemek. Tadından yenmeyen üçlü.
giderken ardında iz bırakmayacaksın evet.
sevilmemektir.
iyi ki biri bizi özlediğinde bize bildirim gelmiyor, öyle olsaydı kimsenin düşünmediğinden emin olup daha da çok üzülürdüm. şimdi en azından hayal kurabiliyorum
bilemeyiz belki annemiz babamız ya da hiç göZümüze çarpmamış bir insan tarafından özleniyoruzdur.
çok da umursanması gereken bir durum değil açıkçası yani sonuçta bilmiyoruz kimin özleyip özlemediğini, belki özlüyordur ama bunu size belli etmiyordur, özlemiyorsa da zaten sizin bundan haberiniz olmaz.
anlayacağınız insan özlenmediğini anlayamaz. her ilgisizlik bir vazgeçiş değildir sonuçta.
anlayacağınız insan özlenmediğini anlayamaz. her ilgisizlik bir vazgeçiş değildir sonuçta.
Bu gece Uzun süredir bazı nedenlerden dolayı görüşemediğim ama birbirinden çok sevdiğim insanların, arkadaşlarımın beni nasıl sildiklerini gördüm.
Aslında özlenmemeyi siktir ediyorum Sadece hayatından çıktığım, yollarımı ayırmak zorunda kaldığım insanların beni bu kadar kolay silmeleri ve sanki hiç tanışmamışız, sanki hiç var olmamışım gibi davranmaları biraz koyuyor sözlük.
Oysa ben hala onları ve onlarla geçirdiğim güzel zamanları özlüyorum. Ama hiçbirinin sikinde bile değilim. Ben yolda bir kere selamlaştığım insanı bile unutamıyorken insanlar beni nasıl bu kadar çabuk unutabiliyorlar lan?
Aslında özlenmemeyi siktir ediyorum Sadece hayatından çıktığım, yollarımı ayırmak zorunda kaldığım insanların beni bu kadar kolay silmeleri ve sanki hiç tanışmamışız, sanki hiç var olmamışım gibi davranmaları biraz koyuyor sözlük.
Oysa ben hala onları ve onlarla geçirdiğim güzel zamanları özlüyorum. Ama hiçbirinin sikinde bile değilim. Ben yolda bir kere selamlaştığım insanı bile unutamıyorken insanlar beni nasıl bu kadar çabuk unutabiliyorlar lan?
Elden birşey gelmez ve zaten gerçek ortada bunu anca kabullenmek düşer kişiye. Keşke bende böyle bir anda vazgeçip hiç özlemesem aklından hiç geçirmesem acı cektirmesem kendi kendime.
Unutulduk. Gurbette geberip gideceğiz, özlenmiyoruz ve hayattan hiç memnun değiliz sözlük.
o kadar anlattım nasıl iyi, nasıl hoş ama olmayınca da çok şey yapmıyorum artık.
ilişkilerde her zaman beceriksiz oluşumdur en büyük sebep.
ilişkilerde her zaman beceriksiz oluşumdur en büyük sebep.
Çok umursanmayandır
15 sene kimse özlememis, bi 15 sene daha özlenmesem nolur, kim sikler
15 sene kimse özlememis, bi 15 sene daha özlenmesem nolur, kim sikler
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar