bugün
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu26
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek15
- uyudun mu mesajı12
- marmara depremi için ezber bozan açıklama4
- boyumun 2 cm kısalması21
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar9
- sözlük yazarlarına güvenmek15
- arabada sevişmek6
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması10
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması2
- fazla samimiyet9
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı23
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler8
- duygusal yorgunluk3
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü22
- bugün elini paylaşan yarın neresini paylaşır7
- otelde sevişmek8
- prenses gibi büyüyen kızlar4
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri13
- gece gece canının adana dürüm çekmesi2
- mossad'ın kullandığı gizli ağ3
- uzun saçlı küpeli dövmeli hukuk okuyan erkek5
- anın görüntüsü26
- nev10
- kiraz cicegi kolonyasi41
- arkadaşlar hoşçakalın sizi terk ediyorum3
- mal mıyım sorunsalı13
- kanepede sevişmek3
- teoman'ın 60 yaşına girmesi6
- gece 3 te boş bir sokakta taksi beklemek4
- 64 5 yaşında yks'ye hazırlanmak4
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- küt saçlı hatun12
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek7
- küpe takan adama kız vermem diyen baba4
- elidor4
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi6
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- kocanızın kulağını deldirir misiniz4
- kulak memesi delik bir erkeği ciddiye almak4
- gece zurna dürüm söylemek3
- küpe takan bıyıklı2
- ismail kartal34
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı50
- sözlük kızlarının meme savaşı7
- sözlük yazarlarının saatleri8
O kadar değer verip, emek vermene rağmen karşılaşılan durum.
Uyku kaçırtan his.
Uyku kaçırtan his.
nasıl bir duygu olduğu bilinmeyendir.
boşuna debelenmektendir. vazgeçmeyi bilmek gerek, unutabilmeyi öğrenmek .. yoksa daha çoook üzülürsünüz arkadaşlar yapmayın.
özlenmemek, merak edilmemek, düşünülmemek, sevilmemek, istenmemek ile birlikte memekler ve yalnızlık ikilisinin familyasındandır. insan doğası gereği bir tane -memek hissine kapılmak negatif enerji ile kaplamaktadır. olabildiğince uzak durmalı ve psikolojik sorunları ört bas etmede gecikilmemelidir.
ya kalbine gömersin ya da kalbini.
Farkettiğinde özlediğine de üzülüyorsun, üzüldüğüne de.
(bkz: asosyallik)
eğer bunu gerçekten idrak eden samimi birisiyse o kişi mutlaka özleniyordur merak etmesin. ha velev özlenmedi dostum yasla sırtını ruhuna sen bir mucizesin yahu..
Sevilmemek kadar kötü değildir . Gel kardeşim sen, bir de sevilme ..
Sevilmemek, istenmemek ve özlenmemek. Tadından yenmeyen üçlü.
giderken ardında iz bırakmayacaksın evet.
sevilmemektir.
iyi ki biri bizi özlediğinde bize bildirim gelmiyor, öyle olsaydı kimsenin düşünmediğinden emin olup daha da çok üzülürdüm. şimdi en azından hayal kurabiliyorum
bilemeyiz belki annemiz babamız ya da hiç göZümüze çarpmamış bir insan tarafından özleniyoruzdur.
çok da umursanması gereken bir durum değil açıkçası yani sonuçta bilmiyoruz kimin özleyip özlemediğini, belki özlüyordur ama bunu size belli etmiyordur, özlemiyorsa da zaten sizin bundan haberiniz olmaz.
anlayacağınız insan özlenmediğini anlayamaz. her ilgisizlik bir vazgeçiş değildir sonuçta.
anlayacağınız insan özlenmediğini anlayamaz. her ilgisizlik bir vazgeçiş değildir sonuçta.
Bu gece Uzun süredir bazı nedenlerden dolayı görüşemediğim ama birbirinden çok sevdiğim insanların, arkadaşlarımın beni nasıl sildiklerini gördüm.
Aslında özlenmemeyi siktir ediyorum Sadece hayatından çıktığım, yollarımı ayırmak zorunda kaldığım insanların beni bu kadar kolay silmeleri ve sanki hiç tanışmamışız, sanki hiç var olmamışım gibi davranmaları biraz koyuyor sözlük.
Oysa ben hala onları ve onlarla geçirdiğim güzel zamanları özlüyorum. Ama hiçbirinin sikinde bile değilim. Ben yolda bir kere selamlaştığım insanı bile unutamıyorken insanlar beni nasıl bu kadar çabuk unutabiliyorlar lan?
Aslında özlenmemeyi siktir ediyorum Sadece hayatından çıktığım, yollarımı ayırmak zorunda kaldığım insanların beni bu kadar kolay silmeleri ve sanki hiç tanışmamışız, sanki hiç var olmamışım gibi davranmaları biraz koyuyor sözlük.
Oysa ben hala onları ve onlarla geçirdiğim güzel zamanları özlüyorum. Ama hiçbirinin sikinde bile değilim. Ben yolda bir kere selamlaştığım insanı bile unutamıyorken insanlar beni nasıl bu kadar çabuk unutabiliyorlar lan?
Elden birşey gelmez ve zaten gerçek ortada bunu anca kabullenmek düşer kişiye. Keşke bende böyle bir anda vazgeçip hiç özlemesem aklından hiç geçirmesem acı cektirmesem kendi kendime.
Unutulduk. Gurbette geberip gideceğiz, özlenmiyoruz ve hayattan hiç memnun değiliz sözlük.
o kadar anlattım nasıl iyi, nasıl hoş ama olmayınca da çok şey yapmıyorum artık.
ilişkilerde her zaman beceriksiz oluşumdur en büyük sebep.
ilişkilerde her zaman beceriksiz oluşumdur en büyük sebep.
Çok umursanmayandır
15 sene kimse özlememis, bi 15 sene daha özlenmesem nolur, kim sikler
15 sene kimse özlememis, bi 15 sene daha özlenmesem nolur, kim sikler
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar