cam şişede satılan versiyonu dünya üzerindeki en iyi ayrandır. sadece balıkesir'de satılır.

görsel

http://tr-tr.facebook.com...C4%B1-Sevenler/6645049711
ayran konusunda hiçbir firmanın eline su dökemeyecek olduğu ayrandır. içmeyenler yorum yapmasın ve derhal bir hisar ayran alıp tadına baksın.

edit: bu ayranı içmek için balıkesire gidilmelidir.
memleketimin über ayranıdır. şehirdışındaki misafirlerime çoban höşmerim i ile beraber götürdüğüm eşsiz güzelliktir.
memleketimin harika ötesi ayranıdır. kesinlikle balıkesire uğranıldığında içilmesi gerekir. eminim ki asla bu tad unutulmaz. o kalitede ayranın cam şişede olması cabası fiyatıda can yakmaz. kaynağı da bellidir. balıkesirin köylerinden toplanır sütler efendim. mutlaka ama mutlaka denenmesi lazımdır. şuan olsa 2 3 şişe içerdim mm nefiss.
tamam lan alt tarafı ayrandır.
Eşsizdir.Balıkesirin insanlığa hediyesidir.
Nevi şahsına münhasır denilebilecek nitelikte benzeri bulunmayan kendine has tadı ile balıkesir'i çekilir kılan ayrandır.
balıkesir'de herhangi bir mekana oturunca yemek yiyeceksem ve bu ayran yoksa oturmam. harika bir lezzet. evet.
Süt ve süt ürünleri diyarı Balıkesir'in eşsiz içecegi. Sadece Balikesir'de vardır bu yüzden çok özlenir.
Balıkesir’in ayranıdır. Yoğurtta çok lezzetli. Evet.
Sadece ayran değil, peyniri de müptela ediyor.
balıkesirin meşhur ayranı. cam şişede olanı lezizdir. (sanırım pet şişede olanı da vardı o yüzden yaptım bu ayrımı). türkiye'nin en iyi ayranı olabilir.
önceden hisar ayrandı herhalde miras paylaşıldı. Cam şişedeki ayranın tadı leziz.
Her tuzlu yoğurdu süper ayran sanıyorsunuz çocuklar. Bir şey demiyorum ben.
Ekşi ayran
Severiz ama bulamıyoruz her yerde.
© copyright 2005 - 2026