bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- claudian clouds33
- uludağ itiraf19
- sözlük kızlarının kekleri24
- yaşanmamışların yası6
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak5
- yazarların akşam yemekleri6
- insan ne ister5
- cok da abartmaya gerek uok6
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- en iyi vampir filmi4
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- anın görüntüsü25
- cumartesi gecesi sıkıcılığı4
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- kadınlar7
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- meriç dükalığı8
- okulda zil sesinin felsefi anlamı3
- islamda namaz yoktur30
- true'nun engelli olması6
- en iyi kurt adam filmi3
- okan buruk9
- sevdiğiniz yazarlar8
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- sözlük yazarlarının kombinleri18
- fusya semsiyeli yabanci22
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- dantelli sütyen takan erkek12
- kürdistan10
- sarapci koala hatayi33
- allah11
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- kültür2
- ölümden korkuyor musunuz17
- kuran2
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- intothenirvana2
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- günün sözü16
- intihar etmek4
- sözlük yazarlarının gerçek adları40
- tai lung8
- true ile tatlı sert3
- gary oldman2
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması7
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- the crow2
yakın arkadaşımın sayesinde beleş köfte yediğim mis gibi yer.
on numara tekirdağ köftesi yapan mekan.*
1953 yılında şükrü özcan tarafından peştamalcı caddesinde temelleri atılan özcanlar köftecisi, tekirdağ köftesi denildiğinde akla ilk gelen isimlerdendir. Şu an dört şubesi bulunan özcanlar köfte, tekirdağ hüseyin pehlivan caddesi, tekirdağ eski camii geçidi, tekirdağ maxi avm ve astoria avm istanbul olmak üzere hizmet vermeye devam etmektedir. bunun yanı sıra tekirdağ sınırları içerisinde köfte farbikası, çiftliği ve bajdar et adı altında satış yapmakta olan bir de mağazası bulunmaktadır.
ürünleri lezzetli olup sipariş verdiğiniz gibi önünüze gelmektedir, kendi ürettikleri ayranları ve devasal şişeleri tavsiye edilesidir. Diğer markaların aksine porsiyon adetleri fazladır. on adet köfte bulunan bir porsiyon tekirdağ köftesi iki parça halinde beşer beşer servis edilir ki, lezzeti değişmeden taze ve sıcak bir şekilde tüketilsin.*
ayrıca daha detaylı bilgi ve iştah açıcı görüntüler için http://www.ozcanlarkofte.com/ adresi ziyaret edilebiir.
ürünleri lezzetli olup sipariş verdiğiniz gibi önünüze gelmektedir, kendi ürettikleri ayranları ve devasal şişeleri tavsiye edilesidir. Diğer markaların aksine porsiyon adetleri fazladır. on adet köfte bulunan bir porsiyon tekirdağ köftesi iki parça halinde beşer beşer servis edilir ki, lezzeti değişmeden taze ve sıcak bir şekilde tüketilsin.*
ayrıca daha detaylı bilgi ve iştah açıcı görüntüler için http://www.ozcanlarkofte.com/ adresi ziyaret edilebiir.
1953 ten beri var olan özcanlar trakyanın en iyi köftecisidir. sahip olduğu 5 şubeden en çok raabete sahip olan sahil özcanlardır. bende yazlarımı orada çalışarak geçiriyorum.
lokum gibi yumuşacık köfte yapan lokanta. geçen sene yemiştim, tadı hâla damağımda.
köftesinin yanında birde kaymak fındık tahinle birlikte sunulan bir hayrabolu tatlısı yapılır ki, Daha önce neden yemedim der pişman olursunuz.
Köfteside, açık ayranıda çok iyidir.
Köfteside, açık ayranıda çok iyidir.
tekirdağ'nın en kötü köftesini yapan firma. az porsiyon, çok fiyat politikası yürüten kazıkçı mekan. açık ayranlarından böcek çıktığına bizzat şahit oldum ve birçok ağızdanda duydum. bu marka olmaya çalışan firmanın sahibi geçen seneki genel seçimlerde tekirdağdan akp milletvekili adayı olarak seçime katılmış. ne tesadüf bir anda parlayan bir mekanın sahibi milletvekili adayı oluyor. trakya bu oyunlara gelmez, o böcekli ayranlarıda içmez.
(bkz: kakalak)
(bkz: hamamböceği)
(bkz: karafatma)
(bkz: kakalak)
(bkz: hamamböceği)
(bkz: karafatma)
giresunda özel bir inşaat şirketi.
istanbul-Tekirdağ yolu üzerindeki (Tekirdağ girişindeki) şubeleri iyice bozmuştur. Servis çok kötü, yemekler geç geliyor, köfteler yarı pişmiş yarı çiğ.
Tekirdağ’dakiler de berbat aq. Meydan köfte iyidir Merkezdeki. Buraya 10 basar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar