bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü31
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- kahvaltı9
- dolma biberin kabuğunu yemeyen insan6
- insanın kendisine benzeyen kişiden hoşlanmaması6
- gocu35
- yeni parti tüzüğü3
- kaka yaparken dünyayı kurtarma planı yapmak3
- kese kağıdında kalan simit susamları4
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- terörist mecliste konuşma mı yapar2
- küpe takan adama kız vermem diyen baba10
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu28
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar12
- gocu'ya gocucuk gocucuk diyip kaçmak3
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- fenerbahçe'nin kemalistlerin takımı olması3
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak3
- otobüste cam kenarına geçmek isteyen erkek3
- prenses gibi büyüyen kızlar9
- yedi numara2
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak2
- boyumun 2 cm kısalması22
- pilavın yanında ekmek yemek3
- uyudun mu mesajı14
- çayı üfleyerek içen erkek3
- nev12
- özlemek2
- haksız insan uzaklaşması3
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek15
- ismail kartal35
- öcalan için bahçeli ve konforlu bir ev yapılması3
- teröristbaşı bebekkatiline villa yapan akepeli3
- kiraz cicegi kolonyasi42
- israil'in hizbullah yeraltı merkezini patlatması3
- 0 0 715
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması11
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı24
- sözlükte kavga olacak hissi5
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri14
- marmara depremi için ezber bozan açıklama5
- arda turan4
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı50
- ona bir şey söyle8
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- levent mercan2
- fazla samimiyet9
- mal mıyım sorunsalı13
Türkiye de ne kadar süredir faliyette olduğunu bilmemle birlikte tamamen dolandırıcı olduklarını söylemeden edemiyeceğim.Zira yaklaşık yarım saat önce bende bir heyecenla üye olup bir şeyler aldım sonradan öğrendim ki site aldığınız ürünlerin üstüne ayda 160TL daha çekiyormuş.Süre ise aldığınız ürün ile alakalı.Siz siz olun sözlükdaşlar bu siteden uzak durun.Yıllardır başlık açmamama rağmen bunu sizinle paylaşmak için hemen siteye koştum.
ayda 160 tl çekmesi önemli değil ki ihtiyacın olan şeyleri aldıktan sonra üyelik iptal dersin olup bitebilir. Eğer buna mani birşeyler hinlikler yapıyorlar ise ona bir şey diyemeyeceğim.
test etmek için bir ürün alıyormuş gibi yaptığım ve kargo ücreti olarak yirmi altı lira ödemem gerektiğini söyleyen site. ziya bu miktar satacaklarını söyledikleri fotoğraf makinesinden dört kat daha pahalı. kargo ücretine kıyamıyor insan *
sahtekarlığı aşmış site. bi dangalaklık yapıp bir şey siparişinde bulundum parayı çektiler ve ürün yollanmıyor. iptal etmek istiyorum dediğimde üyeliğimi iptal ettiler ve 39 dolar kapatma ücreti istemekteler. orospunun evlatları.
reklamlarını görünce ister istemez bakmak istedim fakat acınası bir site.
buram buram dolandırıcılık kokan site. efendim üye oldum, anasayfada 8-10 tane açık artırma görünüyordu. 145 tl ve 250 tl açık artırmaları gözüme takıldı. yani bu paralar için teklif veriyorsunuz, 5-10 lira verip bu paraları kazanıyorsunuz hesapta.ikisine de teklifi verdim. lider yazıyor teklif verince. iyi hoş, sayfayı yeniledim kimse teklif vermemiş. son saniyelere kadar sürekli sayfayı yeniledim halen kimse teklif vermemiş. "açık artırma kazandınız devam'a basınız" diye uyarı çıktı. o butona tıklayınca da tipik kredi kartı ödeme sayafası açılıyor. uca köşeye bir yere de ufacık yazmışlar, her ay 160 tl çekeceklermiş. peh amk.
neyse, yırttık son anda.
neyse, yırttık son anda.
az önce sözde samsung marka cep telefonu kazandığım site, umarım araştırmadan atlayanlar yoktur. aslında tam bir dolandırıcılık değil adamların yaptıkları yani siz veriyorsunuz tüm bilgilerinizi, adamlar ufakta olsa yazmışlar her ay şu kadar hesabınızdan çekilir falan diye ama uzak durulmasını tavsiye ediyorum bende denemek için üye olup sonra hemen kaçtım.
(bkz: zynga)
bu siteye rast gelirseniz arkanıza bakmadan kaçın. ayrıca internetten alışveriş yapacaksanız sözlüklere danışın yeter.
dolandırıcı oldukları en çok sitedeki resimlerden anlaşılan site. ilk bakışta ben dolandırıcıyım diyor zaten.
http://www.ziinga.com/tr/auction_winners
http://www.ziinga.com/tr/auction_winners
tam bir orospu çocukları .
"ben dolandırıcıyım ve sizi sikmeye geldim diye bağıran site. bilmyorum kananlar var mıdır ama bu kadar ayan beyan dolandırıcılık yapılamaz. 20 liraya iphone'mu olur lan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar