bugün
- dolar isterse 100 olsun5
- velvet55
- yazarların favori giyim markası14
- geceleri bir kadına sarılıp uyuyamamak10
- arabayla dağdan inerken dinlenecek şarkılar10
- yakışıklı erkek denince akla gelen isim10
- sözlüğün en harbi kızı8
- migros'a sorulacak tek soru24
- inanılmaz sıkıcısınız ya6
- ölmedeyiz uludağ sözlük6
- sözlük yazarlarının 2027 kararları6
- osuruktan şiirler61
- anın fotoğrafı4
- sözlüğün en harbi erkeği7
- israile atom bombası atmak8
- 2026 ekonomik krizi17
- seninle sevişirken ölmek istiyorum7
- insan olmaya ceyrek kala15
- sözlüğün en cool erkek yazarı6
- kadınların cinsel başlıkları eksilemesi7
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar9
- hayattaki en değerli şeyler8
- kendi klanına laf edilince hoplamak6
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak7
- friedrich hegel la bi cay icek12
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler4
- aleksey batrakov28
- bir sözlük yazarını kıskanmak13
- yargıya güvenen varsa yazsın9
- spor ayakkabı5
- kova burcunun su grubu yerine hava grubunda olması5
- sigara içmeyi bırakmak istememek8
- michel foucault3
- okul zorunluluğu2
- victor osimhen20
- sözlükte güzel kız olmaması sorunsalı8
- dudaktan öpüşmek neden seksle bağlantılı5
- geceye bir şarkı bırak10
- evde soğuk kahve yapımı7
- manyak olmaya karar verdim3
- zeka içerikli entry vs bilgi içerikli entry8
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı4
- kadınları aşağılamanın moda olması7
- ırkçıların geri zekalı olduğu gerçeği11
- tostumu yaptım11
- arkadaşlar çok hastayım ya10
- tadej pogacar2
- alparslan kuytul15
- migros'tan alışveriş yapınca elit olduğunu sanmak6
- hurdacıya gidiyorum7
Konya da bir çorbacı ismidir zeze çorba adında bir çorbaları var. Hastayken içmiştim ve serumdan etkiliydi.
(bkz: o meu pe de laranja lima)
çektiği acılar içinde yaşam sevincini yitirmemeye çalışan , küçücük yaşında acıyı keşfetmiş haylaz ama altın yürekli bir çocuğun hikayesidir. herkesin bir kurgusal çocuğu vardır, zeze de benim çocuğum.
hikayesi hassas ruhları ağlatacak türdendir. daha ilk başlardan itibaren zezenin ailesinden yediği dayaklar, hayal kırıklıkları, yokluk içindeki ailesinin hayata olan hınçlarını ondan çıkarması, minik zezenin her fırsatta gözlerinden süzülen yaşları hissettikçe içinize işler.
çektiği acılar içinde yaşam sevincini yitirmemeye çalışan , küçücük yaşında acıyı keşfetmiş haylaz ama altın yürekli bir çocuğun hikayesidir. herkesin bir kurgusal çocuğu vardır, zeze de benim çocuğum.
hikayesi hassas ruhları ağlatacak türdendir. daha ilk başlardan itibaren zezenin ailesinden yediği dayaklar, hayal kırıklıkları, yokluk içindeki ailesinin hayata olan hınçlarını ondan çıkarması, minik zezenin her fırsatta gözlerinden süzülen yaşları hissettikçe içinize işler.
Belli yaş üzeri bekar erkeklerin tanımaması gereken dünyalar tatlısı kahraman. Çünkü insan belli bir yaştan sonra bu çocuğu tanırsa evlenmeye, çocuk sahibi olmaya ve baba olmaya korkuyor.
şeker portakalı kitabındaki bir karakter olması lazım eğer doğru hatırlıyorsam. (15 sene olmuştur okuyalı)
edit; doğruymuş.
edit; doğruymuş.
brezilyanın küçük emrahı.
kodak black travis scott ve offset'in muhtesem dueti.
"offset is not onset".
"offset is not onset".
Zeki bir çocuktur. Şeker portakalı karakteridir.
Neen var zeze?
Neen var zeze?
Duygusal ama bir o kadar delikanlı bir kardeşimiz. Evet.
Dandik kitabin dandik karakteri. Evet.
+Nen var Zeze?
-Hiç. Şarkı söylüyordum.
+Şarkı mı söylüyordun?
-Evet.”
+Öyleyse ben sağır olmalıyım.
-Hiç. Şarkı söylüyordum.
+Şarkı mı söylüyordun?
-Evet.”
+Öyleyse ben sağır olmalıyım.
Pepee adlı çizgi filmde bir karakter.
zehralarida boyle cagiriyoruz.
Çok delikanlı bir çocuktur. Evet.
Şeker portakalı kitabının başrol kahramanıdır.
kitabın sonundaki o üzücü anı banada yaştmıştır resmen.
kitabın sonundaki o üzücü anı banada yaştmıştır resmen.
kitapta durmadan dayak yiyen minik kalpli çocuk. şimdi ölmüştür belkide.
en yakın arkadaşım kadar cok sevdigim hayali arkadaşım(sı). benim için çok önemli bir karakterdir.
şeker portakalı, güneşi uyandıralım ve delifişek üçlemesinin baş kahramanı kimi zaman güldüren kimi zaman ağlatan bir karakter.
mangaratiba isimli banliyö trenini bekleyip, altında ezilen arkadaşı için "kaatiiilllllllllll" diye bağırmış kahraman. kitapta en çok aklımda yer eden ve mühayyilemi süsleyen sahnedir.
olmayı çok özlediğimdir.
sevilen beklenilen ama gelmeceği bilinen hatun kişisinin takma adıdır.
(bkz: zeynep)
(bkz: zeynep)
kapalicarsi isimli dizideki kucuk ebelek, kizil sacli cocuk karakterdir zeze. cok geveze.
babası olarak gördüğü MANUEL VOLODERES ölünce zézé ile birlikte ağlamanızın muhtemel olabileceği, sizi çocukluğunuza götürecek, sizi kucağınıza alan seven bir babanın sizin için de bir özlem olduğunu hatırlatacak,böyle sevgi dolu zeki çok duygusal ve hayal perest bir çocuğunuzun olabilmesi için herşeyi verebileceğinizi düşünmenizi sağlıyacak bir karakterdir.
(bkz: kendime evlat edindiğim karakter)
(bkz: özledim mi açar açar okurum)
(bkz: hem gülerim hem ağlarım)
(bkz: göz yaşlarından sayfaları buruşan kitap)
(bkz: kendime evlat edindiğim karakter)
(bkz: özledim mi açar açar okurum)
(bkz: hem gülerim hem ağlarım)
(bkz: göz yaşlarından sayfaları buruşan kitap)
şeker portakalı adlı dizi kitabın baş kahramanı. her okuduğumuzda insanın içini kıpırdatan gözlerini dolduran sevimli çocuk.
zamanında harry potter'dan daha popüler olan neredeyse sezercik kadar ünlü bu yavrucak, şimdilerde evlenmiş, oto sanayi sektöründe bir man kamyon servisinde kaportacı olarak çalışmakta, üç çocuğu, hanımı, bir kaç tavuk ve portakal ağacıyla birlikte ismini veremeyeceğim bir kıyı kentinde gayet mütevazi bir hayat sürmektedir.
zamanında harry potter'dan daha popüler olan neredeyse sezercik kadar ünlü bu yavrucak, şimdilerde evlenmiş, oto sanayi sektöründe bir man kamyon servisinde kaportacı olarak çalışmakta, üç çocuğu, hanımı, bir kaç tavuk ve portakal ağacıyla birlikte ismini veremeyeceğim bir kıyı kentinde gayet mütevazi bir hayat sürmektedir.
kadıköy'de migrosun karşı sokağında 'ara sokak' adlı barda çıkan, alp ve ezgi adlı iki gitarist arkadaştan oluşan gurubun adıdır. sahneleri güzel, mekan ise şirince biryerdir. tavsiye de edilir.
Gündemdeki Haberler