bugün
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor4
- manifest dinleyen erkek11
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- herkes yatmış görünüyor3
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- eğitimde sınav sistemi2
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- sudekiray3
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- berrak tüzünataç3
- komik olmayan komedyen2
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- mohamed salah ghaly13
- mesele ne senin benden ayrılman3
- türkiye7
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- yaz yemekleri5
- gulmekicinyaratilmis11
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- taşak sütyeni2
- spiderman mi döver batman mi5
- insan zamandan ibarettir3
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- tofaş2
- mauro icardi3
- trabzonspor7
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- stres yönetimi6
- gocu4
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- birleşik krallık3
- doğuda yaşayan yazarlar5
- elalem ne der4
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- almanya5
- ispanya7
- petrol4
- gocu bay bey birader3
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- dost2
yedinci nesil yazar. hoş gelmiş.
(#7515150)
hepsi aynı bokun soyu dendiğinde karşı çıkanlara en güzel cevabı vermiş ve bizleri haklı çıkarmış kişidir.
valla ben demedim örgüt halklaşmış diye. demek ki bütün halk terörist.
hepsi aynı bokun soyu dendiğinde karşı çıkanlara en güzel cevabı vermiş ve bizleri haklı çıkarmış kişidir.
valla ben demedim örgüt halklaşmış diye. demek ki bütün halk terörist.
bildiğin bölücü kürt .
olmasa olur
3 girisinde açıkça örgüt propagandası yapan yazardır. hukuk okuyan birisi olarak şunu okumasını tavsiye ederim.
Madde 7 - (Değişik madde - 5532 S.K 6.Mad)
Cebir ve şiddet kullanılarak; baskı, korkutma, yıldırma, sindirme veya tehdit yöntemleriyle, 1 inci maddede belirtilen amaçlara yönelik olarak suç işlemek üzere, terör örgütü kuranlar, yönetenler ile bu örgüte üye olanlar Türk Ceza Kanununun 314 üncü maddesi hükümlerine göre cezalandırılır. Örgütün faaliyetini düzenleyenler de örgütün yöneticisi olarak cezalandırılır.
Terör örgütünün propagandasını yapan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Bu suçun basın ve yayın yolu ile işlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır. Ayrıca, basın ve yayın organlarının suçun işlenişine iştirak etmemiş olan sahipleri ve yayın sorumluları hakkında da bin günden onbin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur. Ancak, yayın sorumluları hakkında, bu cezanın üst sınırı beşbin gündür. Aşağıdaki fiil ve davranışlar da bu fıkra hükümlerine göre cezalandırılır:
a) Terör örgütünün propagandasına dönüştürülen toplantı ve gösteri yürüyüşlerinde, kimliklerin gizlenmesi amacıyla yüzün tamamen veya kısmen kapatılması.
b) Terör örgütünün üyesi veya destekçisi olduğunu belli edecek şekilde, örgüte ait amblem ve işaretlerin taşınması, slogan atılması veya ses cihazları ile yayın yapılması ya da terör örgütüne ait amblem ve işaretlerin üzerinde bulunduğu üniformanın giyilmesi.
ikinci fıkrada belirtilen suçların; dernek, vakıf, siyasî parti, işçi ve meslek kuruluşlarına veya bunların yan kuruluşlarına ait bina, lokal, büro veya eklentilerinde veya öğretim kurumlarında veya öğrenci yurtlarında veya bunların eklentilerinde işlenmesi halinde bu fıkradaki cezanın iki katı hükmolunur.
Madde 7 - (Değişik madde - 5532 S.K 6.Mad)
Cebir ve şiddet kullanılarak; baskı, korkutma, yıldırma, sindirme veya tehdit yöntemleriyle, 1 inci maddede belirtilen amaçlara yönelik olarak suç işlemek üzere, terör örgütü kuranlar, yönetenler ile bu örgüte üye olanlar Türk Ceza Kanununun 314 üncü maddesi hükümlerine göre cezalandırılır. Örgütün faaliyetini düzenleyenler de örgütün yöneticisi olarak cezalandırılır.
Terör örgütünün propagandasını yapan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Bu suçun basın ve yayın yolu ile işlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır. Ayrıca, basın ve yayın organlarının suçun işlenişine iştirak etmemiş olan sahipleri ve yayın sorumluları hakkında da bin günden onbin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur. Ancak, yayın sorumluları hakkında, bu cezanın üst sınırı beşbin gündür. Aşağıdaki fiil ve davranışlar da bu fıkra hükümlerine göre cezalandırılır:
a) Terör örgütünün propagandasına dönüştürülen toplantı ve gösteri yürüyüşlerinde, kimliklerin gizlenmesi amacıyla yüzün tamamen veya kısmen kapatılması.
b) Terör örgütünün üyesi veya destekçisi olduğunu belli edecek şekilde, örgüte ait amblem ve işaretlerin taşınması, slogan atılması veya ses cihazları ile yayın yapılması ya da terör örgütüne ait amblem ve işaretlerin üzerinde bulunduğu üniformanın giyilmesi.
ikinci fıkrada belirtilen suçların; dernek, vakıf, siyasî parti, işçi ve meslek kuruluşlarına veya bunların yan kuruluşlarına ait bina, lokal, büro veya eklentilerinde veya öğretim kurumlarında veya öğrenci yurtlarında veya bunların eklentilerinde işlenmesi halinde bu fıkradaki cezanın iki katı hükmolunur.
aşırı derecede terör yandaşlığı yapandır kendisi. moderatörlerin bir çare bulması dileğiyle.
(bkz: #7459911)
yazara açık mektup: lütfen git barcelonayı tut, ne bileyim celtic taraftarı ol, batman petrol sporu destekle. ama lütfen iğrenç fikirlerinle galatasarayımı destekleme.
tanım: bölücü yazar.
haa bi de editi: (bkz: moderasyon sarı desene)
yazara açık mektup: lütfen git barcelonayı tut, ne bileyim celtic taraftarı ol, batman petrol sporu destekle. ama lütfen iğrenç fikirlerinle galatasarayımı destekleme.
tanım: bölücü yazar.
haa bi de editi: (bkz: moderasyon sarı desene)
koyu pkk taraftarı bir yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar