bugün
- en lezzetli balık15
- karşı cinsteki en itici özellik12
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin10
- ben geldim naneler13
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı12
- yeni biriyle nerede tanışılır8
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum10
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat11
- online listesindeki sıralama mantığı9
- sahibinin sesi ile okunan cümleler8
- karması eksi olan yazarların adam gibi adam olması8
- online listesi neden kaldırıldı10
- mansur yavaş14
- gocu33
- how'i met your mother marshall5
- size takılan lakaplar7
- kabul görmüş fikirlere itiraz etmek6
- sorunlarını sevişerek çözen çiftler6
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- 30 yaşına gelince erkeklerin patates olması11
- başta hak verilen sonradan eksilenen yazılar6
- en son neye çok üzüldünüz12
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız5
- yerinde olmak istenen dizi karakterleri4
- inci sözlük8
- tevrat geleceği dogru tahmin etti5
- hintli kızların dayanılmaz çekiciliği7
- game of thrones taki kerhaneci21
- true nickli yazar22
- kafayı yememek için ne yapıyorsunuz9
- bik bik vs sarapci koala hatayi4
- başkent istanbul olsun11
- chp'nin ankara'yı da kaybetmesi7
- ağlamamak için kendini zor tutmak4
- tai lung vs gocu22
- mamudo gurban niye doğdun9
- normal keki ıslak keke çevirme tekniği10
- hristiyan düşüncesinin yönettiği dünya6
- karması 4000'in altında olan yazarlar4
- arkadaşlar5
- b c d y z i4
- 40 yaşına gelince kadınların kartlaşması7
- insanların sizden uzak durması7
- sevmediğin biriyle sevişmek3
- iş yerindeki orospu çocukları8
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın4
- tai'nin mutfağına konuk olmak8
- feministlerin cevaplayamadığı soru7
- karton toplarken cin musallat olması5
- uludağ sözlük halısaha turnuvası3
hazır e-ticaret paketi sunan firma.
Sınırsız hosting yanında domain veriyorlar.
Zencommerce'in PayTR entegrasyonu var. Ücretsiz kurulum ve satışların ödemesi ertesi gün geliyor.
Mail olarak Yandex mail ile çalışıyorum.
Zencommerce temalarının tamamı mobil uyumlu.
Hafta içi destek hizmetleri var. Yardımcı oluyorlar.
Zencommerce’in chat uygulaması var. Müşterilerimin bazı sorularını otomatik olarak cevaplıyor.
Zencommerce'in entegrasyonları diğer firmalar kadar çok değil ancak ihtiyacım olan yerlerle entegre çalışıyorlar.
Şans verebilirsiniz.
Sınırsız hosting yanında domain veriyorlar.
Zencommerce'in PayTR entegrasyonu var. Ücretsiz kurulum ve satışların ödemesi ertesi gün geliyor.
Mail olarak Yandex mail ile çalışıyorum.
Zencommerce temalarının tamamı mobil uyumlu.
Hafta içi destek hizmetleri var. Yardımcı oluyorlar.
Zencommerce’in chat uygulaması var. Müşterilerimin bazı sorularını otomatik olarak cevaplıyor.
Zencommerce'in entegrasyonları diğer firmalar kadar çok değil ancak ihtiyacım olan yerlerle entegre çalışıyorlar.
Şans verebilirsiniz.
Evet Zencommerce hazır e-ticaret paketi sunuyor. Fiyatları piyasadaki sitelere göre oldukça uygun. Bizim ayakkabı mağazamızı n11’den de satıyoruz. n11 entegrasynu yeni geldi, gitti gidiyor vardı önceden. 30 tane mi ne tema var panelde, onlar ücretsiz. Biz siteyi yapana kadar bi 2-3 tane denemiştik. Belki daha çok seçenek olabilir.
Siteyi yıllık veriyorlar. Biz bikaç senelik almak istedk zencoommerce’den ama olmadı. Sanırım genel olarak yıllık veriliyor bu.
ONline ödeme için iyzico ve paytr var. bankalarla tek tek görüşmek yerine tek seferde kurulabiliyor. Bizim paytr yaklaşık 4 gün içinde açılmıştı.
Bir sorun olduğunda canlı çhatleri var, ordan yazıyorum. Akşamları hizmet vermiyorlar ama bir sorun da yaşamadımk şimdiye kadar. Bikaç kez de telefonla aramışlığım vardır.
Zencommerce’in panelleri kolay geldi bana. Başkalarını da denemiştim. Herkesin öğrenme hızı aynı olmayabilir tabi ama hepsi mantıken kolay bence. Bu arada bana kullanan bir tanıdığım önerdi ama ben yine araştırdım öyle aldım. Hem fiyatı hem de özellikleri benim ihtiyacımı karşılıyordu.
Siteyi yıllık veriyorlar. Biz bikaç senelik almak istedk zencoommerce’den ama olmadı. Sanırım genel olarak yıllık veriliyor bu.
ONline ödeme için iyzico ve paytr var. bankalarla tek tek görüşmek yerine tek seferde kurulabiliyor. Bizim paytr yaklaşık 4 gün içinde açılmıştı.
Bir sorun olduğunda canlı çhatleri var, ordan yazıyorum. Akşamları hizmet vermiyorlar ama bir sorun da yaşamadımk şimdiye kadar. Bikaç kez de telefonla aramışlığım vardır.
Zencommerce’in panelleri kolay geldi bana. Başkalarını da denemiştim. Herkesin öğrenme hızı aynı olmayabilir tabi ama hepsi mantıken kolay bence. Bu arada bana kullanan bir tanıdığım önerdi ama ben yine araştırdım öyle aldım. Hem fiyatı hem de özellikleri benim ihtiyacımı karşılıyordu.
tanım: hazır e-ticaret platformu.
benim için önemli olan her şey dahil olması. yok ayrı hosting ayrı alan adı vs tek tek uğraşacağıma tek bir yerden almak daha kolay. bir de ayrı ayrı her işlem için tek tek para ödemek istemiyorum derseniz bence en ideal paketlerden biri zencommerce. mayıs sonunda siteyi yeniledik, çok şükür işler güzel gidiyor. pazarlama konusunda hizmet vermedikleri noktalarda da bilgilendirme yapıp yönlendirdiler, ben pek bilgi sahibi değilim o konularda. Yavaş yavaş e-ticareti de öğreniyoruz.
benim için önemli olan her şey dahil olması. yok ayrı hosting ayrı alan adı vs tek tek uğraşacağıma tek bir yerden almak daha kolay. bir de ayrı ayrı her işlem için tek tek para ödemek istemiyorum derseniz bence en ideal paketlerden biri zencommerce. mayıs sonunda siteyi yeniledik, çok şükür işler güzel gidiyor. pazarlama konusunda hizmet vermedikleri noktalarda da bilgilendirme yapıp yönlendirdiler, ben pek bilgi sahibi değilim o konularda. Yavaş yavaş e-ticareti de öğreniyoruz.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar