bugün

2013 eylül ayında ülkemizde gösterime girecek, maskeli bir katilin cinayetlerini anlatan korku filmi.

afişi müthiş: http://24.media.tumblr.co...tkmYdb31qzo7nmo1_1280.jpg

fragmanı: http://www.youtube.com/wa...mbedded&v=aRq1SmwJnN0
bok gibi bir filmdi. gitmeyin.
daş gibi filmdi. gidin.
Maalesef beklentilerimin altında çıkan bir film.izlemeden önce daha renkli ve farklı bir film bekliyordum fakat beklediğimin tam tersine bildiğimiz şeyleri yine gözümüze sunmuşlar.Filmde bir ailenin katledilişi anlatılıyor fakat bu katlediliş diğer bu tarz korku filmlerinde gördüklerimizden nerdeyse hiç farklı değil ve ayrıca artık şu başrolleri Superman gibi yapmayı bırakmalılar.Nerdeyse baştan sona sürükleyici olmasına rağmen bir-iki şaşırtıcı olayla da seyirciyi affalatılmak istenilmiş ve bu şaşırtmacalar başarılı da denilebilir aslında.Film kısaca bayat bir film bunun üzerine kötü oyunculuklar ve anlamsız karakter davranışları da eklenince film biraz boğucu olabiliyor.Filmin soundtrackleri başarılı.Ben beğenmedim ve sinemaya gidipte para harcanacak kadar iyi bir film değil ancak beklentisiz bir şekilde evde izlenebilecek tarzda bir film.

5.5/10
film ilginç başlıyor klişe ilerliyor orijinal bitiyor. böyle de garip bir film. azıcık komedi soslu tiin sleşır. vakit kaybı değil yani izledikten sonra atom parçalamaya devam edebilirsiniz. 10/6.

--spoiler--
kurban rolündeki hatunun rambo'ya dönüşüp ortalığın amına koyması
--spoiler--
Sürekli çalan Dwight twilley'in looking for the magic şarkısından başka bir güzelliği olmayan film.
2013 yapım slasher filmi. anne-baba, kardeşler ve partnerleri bir akşam yemeğinde toplanıyor ve olanlar oluyor. eh senaryo tahmin ettiğim gibiydi. ama en önemlisi bir slasher filmi için bile fazla saçma olmasıydı. 1/10.
© copyright 2005 - 2026