bugün
- herkes yatmış görünüyor4
- eyüpsultan da kurabiye dağıtan kız2
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- manifest dinleyen erkek11
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- kardeş2
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor3
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- sudekiray3
- mohamed salah ghaly13
- eğitimde sınav sistemi2
- berrak tüzünataç3
- gulmekicinyaratilmis11
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- türkiye7
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- yaz yemekleri5
- komik olmayan komedyen2
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- scooter'a 6 kişi binmek5
- mesele ne senin benden ayrılman3
- taksici muhabbeti5
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- spiderman mi döver batman mi5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- stres yönetimi6
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- insan zamandan ibarettir3
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- mauro icardi3
- trabzonspor7
- gocu4
- doğuda yaşayan yazarlar5
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- taşak sütyeni2
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- tofaş2
- elalem ne der4
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
görsel
Geçmişin peşini bırakmazken yeni bir başlangıç yapmak zorlaşıyor...
Netflix, sevilen dizisi YOU'nun ikinci sezonunun resmi tanıtımını yayınladı.
YOU 2. Sezon Hakkında:
Kalbi trajik bir şekilde kırılan Joe’un hayatı uzun zamandır kayıp olan kız arkadaşı Candace’in (Ambyr Childers) hayatı ona cehenneme çevirmek için geri dönüşüyle altüst olmuştur. Yeni sezonda Joe, Candace'ten kaçmak ve kendine yeni bir hayat kurmak için kendi cehennemi Los Angeles'a yerleşiyor. Cinayetle sonuçlanan şiddetli bir ilişkiden yeni çıkan Joe, yeniden birine aşık olmayı istemese de, yeni şehrinde Love (Victoria Pedretti) adında olağanüstü bir kadına kendini kaptırır. Tarih kendini tekerrür edecek mi? Yoksa bu sefer gerçek aşkı yakalayacak mı? Joe, bunu öğrenmek için her şeyi göze alacak kadar deli.
Dizinin ikinci sezon kadrosunda; Penn Badgley (Joe Goldberg), Victoria Pedretti (Love Quinn), Amber Childers (Candace Stone), James Scully (Forty Quinn), Carmela Zumbado (Delilah Alves), Jenna Ortega (Ellie Alves), ve Chris D’Elia (Henderson) yer alıyor. Sera Gambla ve Greg Berlanti tarafından hayata geçirilen dizi, Caroline Kepnes’in kitabından ilham alınarak kaleme alındı. Dizinin yapımcılığını Berlanti Productions, Man Sewing Dinosaur, Alloy Entertainment ve Warner Horizon Scripted Television üstlenirken, yürütücü yapımcılığında Berlanti, Gamble, Sarah Schechter, Leslie Morgenstein, Gina Girolamo ve Marcos Siega yer alıyor.
10 bölümden oluşan YOU’nun ikinci sezonu, 26 Aralık’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te.
2. Sezon tanıtım fragmanı:
https://youtu.be/G5ZU_sL98oI
Geçmişin peşini bırakmazken yeni bir başlangıç yapmak zorlaşıyor...
Netflix, sevilen dizisi YOU'nun ikinci sezonunun resmi tanıtımını yayınladı.
YOU 2. Sezon Hakkında:
Kalbi trajik bir şekilde kırılan Joe’un hayatı uzun zamandır kayıp olan kız arkadaşı Candace’in (Ambyr Childers) hayatı ona cehenneme çevirmek için geri dönüşüyle altüst olmuştur. Yeni sezonda Joe, Candace'ten kaçmak ve kendine yeni bir hayat kurmak için kendi cehennemi Los Angeles'a yerleşiyor. Cinayetle sonuçlanan şiddetli bir ilişkiden yeni çıkan Joe, yeniden birine aşık olmayı istemese de, yeni şehrinde Love (Victoria Pedretti) adında olağanüstü bir kadına kendini kaptırır. Tarih kendini tekerrür edecek mi? Yoksa bu sefer gerçek aşkı yakalayacak mı? Joe, bunu öğrenmek için her şeyi göze alacak kadar deli.
Dizinin ikinci sezon kadrosunda; Penn Badgley (Joe Goldberg), Victoria Pedretti (Love Quinn), Amber Childers (Candace Stone), James Scully (Forty Quinn), Carmela Zumbado (Delilah Alves), Jenna Ortega (Ellie Alves), ve Chris D’Elia (Henderson) yer alıyor. Sera Gambla ve Greg Berlanti tarafından hayata geçirilen dizi, Caroline Kepnes’in kitabından ilham alınarak kaleme alındı. Dizinin yapımcılığını Berlanti Productions, Man Sewing Dinosaur, Alloy Entertainment ve Warner Horizon Scripted Television üstlenirken, yürütücü yapımcılığında Berlanti, Gamble, Sarah Schechter, Leslie Morgenstein, Gina Girolamo ve Marcos Siega yer alıyor.
10 bölümden oluşan YOU’nun ikinci sezonu, 26 Aralık’ta tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te.
2. Sezon tanıtım fragmanı:
https://youtu.be/G5ZU_sL98oI
1 nci sezon ara ara düşen.
2 nci sezon göz kırpmadan izlenebilecek bir dizi.
y.t.d
2 nci sezon göz kırpmadan izlenebilecek bir dizi.
y.t.d
Tek sezonle yetinip hikayeyi bitirmeliydiler. ilk sezon bir iki saçma sahne dışında çok iyiydi. 2.yi de izledik ama sezonun sonuna doğru hasiktir ali samiye dönmeye başlamıştı hikaye. 3. Sezondansa bir beklentim yok çok kötü değilse izlerim yine.
4. sezon akşam kuşağında yayınlanan tv dizisi tadında. ben çok şedemedim.
first date'lerin sakin kafa ile sürdürülmesine engel olucak dizi. Gereksiz gerginlik, kimseye güven kalmadı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar