bugün
- osururken götten alev çıkması9
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- evlenilmeyecek kız tipi9
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler20
- yön duygusuna sahip olmamak10
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- en çok hoşa giden doğa olayı7
- bir kadını tatmin etmiş olmanın verdiği mutluluk3
- baştan çıkarmak4
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- true ile sevişmek9
- telefonun aşırı ısınması6
- sevişme sonrası erkeğin gömleğini giyen kadın5
- kadınların piç erkek tercihi12
- tai lung26
- yeni yazarlara öneriler10
- kurt knispel3
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları8
- sersem herif11
- neden herkes aynı soruları soruyor2
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi6
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- zihni göktay13
- kimse türk yargısına parmak sallayamaz4
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi8
- sergen yalçın'ın erling haaland'ı beğenmemesi5
- necip fazıl vs dostoyevski3
- yasal yoldan zengin olmak2
- cemaat evinde maklube yememiş insan2
- çingene küfürleri2
- ayak fetişi erkek aslında penis yalamak istiyordur2
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam9
- mizahın toplumları uyuşturması2
- erkan taş3
- acdc tişörtü giyen elektrikçi2
- obez kediler2
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- selülit kadına yakışıyor4
- 2026 dünya kupası şampiyonu5
- donanımlı erkek2
- düşün ki bu gece öldün5
- sözlük yazarlarının nahları3
- cumhuriyetçi parti2
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı8
- ragnar rockefeller38
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- saraca finch house12
- 2026 dünya kupası25
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- kardeş kardeş oynayın3
* daha önce olan veya yapılanın tekrarlanması durumunda karşı tarafın söylediği tepki.
- canım bu gece uyumayalım, işimizi yapalım
+ yine mi..
- evett
- canım bu gece uyumayalım, işimizi yapalım
+ yine mi..
- evett
(#22311064)
klasik akp seçmeni 10 nesil yazar.
klasik akp seçmeni 10 nesil yazar.
önceden olmuş herhangi bir şeyin tekrarlanması durumudur. hafif sitem içerir.detaylı bilgi için
http://inciswf.com/1287476939.swf
http://inciswf.com/1287476939.swf
iyi ve kötü anlamdada kullanılabilen ama genelde sitem içeren sözdür.
muhterem fethullah gülen hocaefendi hazretlerine gönül vermiş takiyyeci bir şakirt yazar.
(bkz: liseli troll)
(#23067712) rok'a adam diyen ilk canlı.
nick altına saçma sapan salakça şeyler yazan 13-14 yaşındaki klavye delikanlılarını, veletlerini takmayan yazar. bu nick altından bok atma işine de moderasyon bir el atmalı.
Sevimli biri. Gittim, gordum, baktim. Iyi yani hos.
oğlum berone önce adam ol, delikanlı ol. o adresi veremedin bana ya da numarayı da göstereydim sana erkekliği. biz erkekliği senin gibi klavye başında yapmıyoruz. adamsan ki değilsin delikanlı gibi ben buradayım. al şu da numaram dersin. sonra ararım ben açmaya götün yiyorsa o telefonu konuşuruz önce.
edit: amını siktiğiminin harf hatası.
o kadar yazdık moderatörlere. kendinizi nick altından savunun lütfen bunlarda bir sorun yok vik vik diye cevap verdiler. alın amına koyayım savunuyoruz.
edit: amını siktiğiminin harf hatası.
o kadar yazdık moderatörlere. kendinizi nick altından savunun lütfen bunlarda bir sorun yok vik vik diye cevap verdiler. alın amına koyayım savunuyoruz.
seviyenin düştüğünü biliyordum da bu kadar düştüğünü bilmiyordum. size eğlence içerikli başlıklarınızla iyi eğlenceler. bu ve bundan önceki hesaplarımla 7.nesilden beri devam ettiğim sözlüğü bir daha hiç dönmemek üzere kapatıyorum.
sizi iğrençliklerinizle baş başa bırakıyorum. başkalarının hayatlarından bahsetmeye, onları sürekli eleştirmeye devam edin. insanların giydiklerini ve giymediklerini buralara taşımakla da iyi eğlenceler size. ama bu kadar boş olmayın. cidden bu kadar boş olmayın.
sizi iğrençliklerinizle baş başa bırakıyorum. başkalarının hayatlarından bahsetmeye, onları sürekli eleştirmeye devam edin. insanların giydiklerini ve giymediklerini buralara taşımakla da iyi eğlenceler size. ama bu kadar boş olmayın. cidden bu kadar boş olmayın.
Sözlüğü bırakıp gidecek olan yazar-mış. Bu edebiyatlarınıza hasta oluyorum sözlük öyle sözlük böyle. Şikayetçi olduğun durumlardan yakınmak yerine anti tezini sunarak destek beklersen senin yanında olanları bulabilirsin.
türk milletinin kronik rahatsızlığıdır zaten bu. Derdine çözüm aramak yerine sızlan, mızıklan, ağlan, isyan et.
ya bir yol aç, ya bir yol göster ya da yoldan çekil. Gerisi boş..
türk milletinin kronik rahatsızlığıdır zaten bu. Derdine çözüm aramak yerine sızlan, mızıklan, ağlan, isyan et.
ya bir yol aç, ya bir yol göster ya da yoldan çekil. Gerisi boş..
bu nick altı bir it kopuğun saçmalayışı ile bitmesin. bu sözlükte güzel günlerim oldu. en büyük hediyem de bana buradan geldi. eşimle burada tanıştık. burayı görüp de okuyacak olanlara tavsiyem it kopuğa pek takılmayın. herkesi kendi haline bırakın. hayattaki acınası saatlerini buralarla tatmin ediyorlar. buralardan birilerine saldırıp eziklik psikolojilerini gizlemeye çalışıyorlar. ciddiye alınacak tipler bile değiller neyse. bu bok atma işinin de bokunu çıkaranlar pısırık elleri ayakları titreyen, ağzı şallı şullu tipler zaten. boşverin.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar