bugün
- nickten isim tahmini yapmak72
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- hikayeyi devam ettir30
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- hayattan zevk alamamak15
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- gocunun nerede olması12
- rüyamda kadın olmuştum6
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- uyumayın konuşalım5
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- temiz nevresimler içinde uyumak4
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- uysaljakoben16
- yazarların öldükten sonraki planları4
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- yeşilçam filmi izlemek6
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- biber dolması olsa da yesek5
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak3
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- habire12 adamdır37
- makine mühendisliği3
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler3
- mesajlara geç cevap veren insanlar3
- sokakta kavga teknikleri3
- yeni parti50
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- habire1259
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- yazarların zeka seviyeleri7
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri2
- cem küçük5
- cioran neden intihar etmedi3
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- nick vermeden bir yazara seslen16
sahibi cavit çağlar olan ve nike, GAP, Marks&Spencer gibi devlere üretim yapan şirket. üretim yeri bursa'dır
(bkz: nergis holding)
altıparmakda mağazası olan bazen çok kaliteli malları ucuza alabileceğiniz firmadır.
resmi sitesi http://www.yesim.com.tr/indextr.php olan, cavit çağlar'ın kızının adının koyduğu tekstil fabrikası.
Bursada hürriyet ve pazar pazarındaki şubelerinde felaket ucuza tişörtler var. şahsen ben 1.5 milyona zaranın tişörtünü aldım..
zara, nike, gap, espirit benzeri markaları üretmesine rağmen bir türlü kendi markasını büyütemeyen ve kendi mağazalarında yeşim ürünlerinden çok diğer markaların defolu ürünleri talep gören tekstil fabrikası.
Fabrika satış mağazasında Nike ve GAP gibi markaları komedi fiyatlarla satan ancak son tecrübemde sezon öncesi ürün almanın pek de mantıklı olmadığını gördüğüm fabrika.
işe alım süreci çok ilginç işleyen, acilen ihtiyacımız var deyip gününden önce başlatmaya çalışıp, işe giriş sözleşmesini imzaladıktan 3 saat sonra, bu süreçte ne kadar çaba gösterdiğinizi umursamadan, acımasızca işe alımlarımız iptal oldu diyebilen bir fabrika. kesinlikle güvenilmez, uzak durun derim.
telefonlarının sürekli meşgul olduğu, mailine asla cevap vermeyen firma.
bursa'da yaşamının önemli ayrıcılıklarından biridir. şöyleki türkiye'nin şaşalı alışveriş merkezlerinde 80-100 liraya ancak alabileceğiniz nike, massimo dutti gibi markalı ürünleri yeşim tekstilin kestel'deki fabrika satış mağazasından 10 bilemedin en çok 20 liraya alabilirsiniz.
Staj yapacak stajyerlerinin müneccim olduğunu zanneden firma.Taraflarınca hiç bir bilgilendirme, onay maili atılmaz ve telefonla asla aranılmaz. Bari ben arayayım diye düşünen stajyerler telefonda son derece tecrübesiz ve kaba bir hanfendiyle muhatap oldukları yetmiyormuş gibi birde azar işitirler (şekil a:ben).Hayır sen kendini ne sanıyosun senin için çalışmıyorum artı sen stajyerlerine servis hizmeti bile sağlamaktan aciz bir kurumsun bari nasıl konuşulacağını öğren.
insan kaynakları vasatın altında olup yukarıdaki arkadaşın da yazdığı gibi kaba ikcılara sahip olan bursalı bir tekstil firması.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar