bugün

daha önceki senelerin yds lerini çözdüğümde 95 netin altına düşmememle birlikte süper özgüven ve rahatlıkla girdiğim; adeta güneş gözlüklü smiley kıvamında kitapçığımı açtığım sınav idi. phrasal verb sorularında ağzım gözüm yamulmuştu hiç unutmam. bu sene neden böyle yaptılar yetkililere sormak lazım; fakat şahsıma iyi bir tecrübe olmuştur, pek öyle her şeye güvenmemek lazım.
öss ile birlikte sonucları bugun 10:30 dan ıtıbaren acıklanacak olan yıne adından pek soz ettırmeyen sınav...(bkz: http://oss.osym.gov.tr)
2007 yds sınavı geçmiş sınavlara göre zordu. puanların düşmesi bekleniyor.
yaklasık ıkı bucuk saat once sonlanmıs ve gecen seneye gore daha kalıtelı ve zorlayıcı soruları ıcınde barındıran sınav.ve gormek ıstedıgım son yds*
yds 2006'daki gibi tartışmalı sorular çıkmaması umulan sınavdır. giren arkadaşlara başarılar dilerimdir.
(bkz: 2007 yds ye girecek olan sozluk yazarlari)
girecek olan herkese başarılar dilenesi sınavdır. umarım geçen seneki gibi tartışmalı sorular olmaz. http://www.netyds.com *
dil bölümü öğrencileri icin öss den bir hafta sonra yapılan dil sınavı. (bkz: bi de bu var)
acılımı: yabancı diller sınavı 2007
an ıtıbarıyle 31 gun kalmıs sınav...ayrıca bu sene daha kalıtelı sorularla karsımıza cıkması beklenen sınav.........
© 2005 – 2026 uludagsozluk.com