bugün

köfteci ramiz in önünde görmüştüm seni. elinde uludağ pankartı vardı... *
(#19022581) troll değilse troll kelimesini yanlış anlamda kullanıyoruz demektir.
acilen sevgili yapması gereken yazar.

zira (bkz: 3 arkadaşı sevişirken odasında yalnız erkek olmak) adlı başlıkta bir takım sıkıntılarını paylaşmıştır ki söyledigine göre rutine binmiş bi durumdur artık. o yüzden acilen sevgili yapıp karşı ataga gecmelidir. *
(bkz: the bomb has been planted)

bombayı bırakıp uzaktan milletin tepkisini izlemeyi seven tiplerden...
(#17811769) ilk buluşmada sevişme isteğini belli eden bir erkek olarak sevgi bekleyen yazardır. kendisiyle çelişmektedir.
(#17718017)
Kuyruk acısını sözlükte sağa sola saldırarak çıkarmaya çalışam troll ötesi mahlukattır. Genelleme ve yaftalama konusunda sınır tanımaz. Yazdıkları bilinçaltından ibarettir görüldüğü kadarıyla.
hoşgeldin aramiza. bunu bekliyordun değil mi? kaptın bak. farkedildin ya la.
6. nesil silik olması an meselesi olan yazar.
(bkz: bir başlığa 20den fazla entry girme çaylak olursun)
dehadır. sözlüğe büyük gelmektedir. harcanıyor buralarda. keşfedilse artık.
o kadar kötü bir yazar ki "en fazla" troll olabilir. dur yaa hatta troll bile olamazki.
gül gül öldük tepkisiyle karşılanan yazar. canım benim...
owencan'ın ikiz kardeşi.
kişileri eleştirirken yerine üretim anlamında bir şey koyamayan yazar.

(#15749892)
(#17189250)
(#17189306)
(#14792977)

hayır diyelim ki doğru söylüyor. ama arkadaş o zaman onların yapamadıkları şeyler için çaba gösterip sen yapsaydın.
öyle oturduğun yerden eleştirmek en kolayı.
hatta o kadar kolay ki erol günaydın, nazım usta, sir alex ferguson, amy winehouse bile yapabilir!!!
Alex de Souza için 'gitmesi için çaba sarf edenlerden biriyim' yazarak kendine paye eklemiş yazar. Sanırım insanları sesli güldürmek için sözlükte var.
dexter i bez bebek ile karşılaştıran dahi yazar.***
troll demeye bile dilim varmıyor. o kadar iğrenç yazıyor.
bugün rastladığım entrylerinde neşet ertaş, mesul özil, dexter ve galatasaray'a bok atmış yaşam formu. kendini özgüven sahibi zannediyor bir de. her şeyi geçtim ölmüş adamın ki topluma mal olmuştur o yüce insan arkasında atmasaydın bari.
(#17040868) bu ne lan!? komikmişsin kardeş.
trollcük. olmuyor işte.
efendi biri olabilir. ama fikir ve beyin anlamında bok gibi.
troll olmayı bile beceremiyor lan adam. Daha ne kurcalıyosunuz?
entryleriyle çoğu zaman "allah allah" dedirten muhalif düşünceli olduğunu düşündüren yazar arkadaşımızdır.
öyle şeyler saçmalaşmış ki ciddiye alıp oy bile veremiyorum. neşet ertaşa düğün şarkıcısı filan demiş, tamam sevmiyorum sesini beğenmiyorum desen anlarımda böyle yaparak tamamen sıçmışsın be arkadaş.
(#16988871) böyleleriyle aynı platformu geçtim aynı dünyada yaşamak üzücü.
© copyright 2005 - 2026