bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kel erkek3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- death2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- başımın tatlı tatlı dönmesi2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gazlamak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- sevgiliyle kavga etmek2
- kemal kılıçdaroğlu35
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- semum3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- nur suresi 35 ayet2
- sözlük yazarlarına tavsiye4
ankara'da tanıdığının olmamasıdır.
telefon gibi bir icadı kullanamamak, chat sayfanda kimseye yazamamak, derdin olduğunda anlatacak bir kişi bile olmaması ve en önemlisi de rakı sofrasında karşında birinin olmamasıdır yalnızlık.
içinde olduğum, an ve an beni boğan şeydir. sinemaya bile gidebileceğim kimsem yoktur an itibarı ile.
Vapurda, en arka koltukta, bir cam kenarında...
fiziki değildir, ruhsal bir durumdur. fiziksel olunduğunda ancak tek başına kalmak denilebilir.
yalnızlık kendi elini tutmak, yorganın altında.
Kafanızı çevirdğinizde kimsenin olmamasıdır. Sabah kalktıgında günaydın diyememektir.
insanin kendine mektup yazması Ve dönüp dönüp onu okuması Yalnızlığın da ötesidir.
özdemir asaf
özdemir asaf
en yalın haldir; kimse kimsen değildir ve kimsenin kimsesi değilsindir; sıkıcı bir özgürlüktür; gereksiz güçlülük gösterisidir; özlenendir ve çabuk bıkılandır.
vurur böyle bazen beyne beyne.
ebedi olanından bahsediyorum ama yalnız doğduk yalnız öleceğiz.
yanlış yaparsın zaten hep yanlış yapmışsın gibi bakar zaten sevgilin, bir an gelir patlarsın söylenmemesi gereken cümleyi kullanırsın bir tane daha eksilir arkadaşın.
kafası iyi olunca bir şeyler yazan her keş gibi pardon herkes gibi.
anlam yüklediğin kadında en anlamsız şekilde gidebilir. neden sorusuna cevap veremez. sevmek bazen yetmez. sevmesen de olur, ha belki sevilmek geçici bir süre idare edebilir. o da egonun okşanma limitini doldurmasına bağlı.
evet sıradaki gelsin...
sevişirken kim bilir kimi unutma telaşı içindesin, içindeyim, içindeyiz. ya da yakın zamanda bastıracak özledim seni'leri daha ne kadar erteleyebilirsin, erteleyebilirim, erteleyebiliriz?
üzgün olduğunda yanımda olsaydı keşke ona sarılırdım dediğin insanla, mutlu olduğunda yanımda olsaydı keşke onu güldürürdüm dediğin insan aynı kişiyse onu kaybetmemeli bence. bütün uyuşturucular yüksek hissettirmek içinse, tek başına en zirvede hissettirebilir çünkü o seni. tabi bu kafanın bir de düşüşü var. ne kadar yüksekteysen o kadar hızlı çarparsın yere.
aslında en ama en hızlı şekilde çarpmak lazım ki tekrar yükselebilesin. madem bitti kaypak olmamak lazım tabi. severken çoooook seviyorum diyorsan, bittiğinde çooook üzüleceksin. eğer bittiğinde bir başkasıylaysan sevmemişsin.
ben mi sevmedim o mu özlemedi? ben mi özledim o mu sevmiyor?
herkes yalnız aslında.
güneşin doğuşu gibi aslında. hani bir enstantanesi yok da bir gün güneş doğmazsa? o zaman kıymetlenir güneş. hep karanlık gibi oluyor böyle bazen sanki hiç güneş doğmayacak gibi. ya bu güneş doğuyordu aslında, ben iyi gibiyim dimi?
alnına bir silah dayandığını düşün. gözünü kapat. ne yapmadığın için pişmansın? soru bu. neyi değiştirebilirdin? diye sormuyor ama çünkü olmuşsa olmuştur, o değişmez. gururun, kibirin esiri olarak dilemediğin 'özürler' gün gelirde götünden kan alınıyor hissi de verebilir.
herhangi biri için üzgün değilim yani yalnız falan da değilim de yanımda daimi biri varmış gibi hissetmiyorum. sanki her gelen gidecekmiş gibi. zaten öyle olmalı. yanında uyuyorsa alışmamak lazım. bir de gittiyse gitti tabi, umut işkenceyi uzatır.
her dakika yanında olmayı istediğim insanı, 1 dakika görmeye tahammülüm yoksa? bu döngü olabilir. biri gider, birisi gelir. her seferinde daha çok yaralandığın için daha sıkı sarılırsın yenisine. o yüzden daha çok üzülüyor olabilir insanlar oysa beklentilerin azalması lazım. aynı duaya 86. kez amin demek gibi. olmayınca daha mı ısrarlı istenir tanrı'dan?
bence tanrı falan da yok. onu biz uydurduk, bizim yalnızlığımız.
ebedi olanından bahsediyorum ama yalnız doğduk yalnız öleceğiz.
yanlış yaparsın zaten hep yanlış yapmışsın gibi bakar zaten sevgilin, bir an gelir patlarsın söylenmemesi gereken cümleyi kullanırsın bir tane daha eksilir arkadaşın.
kafası iyi olunca bir şeyler yazan her keş gibi pardon herkes gibi.
anlam yüklediğin kadında en anlamsız şekilde gidebilir. neden sorusuna cevap veremez. sevmek bazen yetmez. sevmesen de olur, ha belki sevilmek geçici bir süre idare edebilir. o da egonun okşanma limitini doldurmasına bağlı.
evet sıradaki gelsin...
sevişirken kim bilir kimi unutma telaşı içindesin, içindeyim, içindeyiz. ya da yakın zamanda bastıracak özledim seni'leri daha ne kadar erteleyebilirsin, erteleyebilirim, erteleyebiliriz?
üzgün olduğunda yanımda olsaydı keşke ona sarılırdım dediğin insanla, mutlu olduğunda yanımda olsaydı keşke onu güldürürdüm dediğin insan aynı kişiyse onu kaybetmemeli bence. bütün uyuşturucular yüksek hissettirmek içinse, tek başına en zirvede hissettirebilir çünkü o seni. tabi bu kafanın bir de düşüşü var. ne kadar yüksekteysen o kadar hızlı çarparsın yere.
aslında en ama en hızlı şekilde çarpmak lazım ki tekrar yükselebilesin. madem bitti kaypak olmamak lazım tabi. severken çoooook seviyorum diyorsan, bittiğinde çooook üzüleceksin. eğer bittiğinde bir başkasıylaysan sevmemişsin.
ben mi sevmedim o mu özlemedi? ben mi özledim o mu sevmiyor?
herkes yalnız aslında.
güneşin doğuşu gibi aslında. hani bir enstantanesi yok da bir gün güneş doğmazsa? o zaman kıymetlenir güneş. hep karanlık gibi oluyor böyle bazen sanki hiç güneş doğmayacak gibi. ya bu güneş doğuyordu aslında, ben iyi gibiyim dimi?
alnına bir silah dayandığını düşün. gözünü kapat. ne yapmadığın için pişmansın? soru bu. neyi değiştirebilirdin? diye sormuyor ama çünkü olmuşsa olmuştur, o değişmez. gururun, kibirin esiri olarak dilemediğin 'özürler' gün gelirde götünden kan alınıyor hissi de verebilir.
herhangi biri için üzgün değilim yani yalnız falan da değilim de yanımda daimi biri varmış gibi hissetmiyorum. sanki her gelen gidecekmiş gibi. zaten öyle olmalı. yanında uyuyorsa alışmamak lazım. bir de gittiyse gitti tabi, umut işkenceyi uzatır.
her dakika yanında olmayı istediğim insanı, 1 dakika görmeye tahammülüm yoksa? bu döngü olabilir. biri gider, birisi gelir. her seferinde daha çok yaralandığın için daha sıkı sarılırsın yenisine. o yüzden daha çok üzülüyor olabilir insanlar oysa beklentilerin azalması lazım. aynı duaya 86. kez amin demek gibi. olmayınca daha mı ısrarlı istenir tanrı'dan?
bence tanrı falan da yok. onu biz uydurduk, bizim yalnızlığımız.
kimisine bir lanettir.
kimisine bir lütuftur.
kimi için yeni bir yoldur.
kişinin kendi dünyasının hakimi olmasını sağlar.
kullanabilene güzel bir fırsattır.
kullanmasını bilene bir nimettir.
evde radyo dinlemekten bir numara mutlu akü mutlu akü bir numara repliğini ezbere bilmektir.
anlık ve gelip geçici mutlulukların yerini bir süreliğine de olsa yerini realitenin huzuruna bırakmasıdır.
hiçbir zaman gerçek anlamda bir yalnızlık değildir.
uzun sürmez.
insanı kendine uymaya zorlar.
ne dost ne düşman ara da hal hatır soran ve bir süre kalan bir ziyaretçiden başkası değil aslında.
yoksunlukla arasında ince bir çizgi vardır.
ilaçtır.
zamanla birlikte kişinin nirvanaya ulaşmasına yardımcı olur.
güncel Önemli Başlıklar