bugün

mukemmel yazar.
yaraka reloaded. yaraka'nin "r"leri soyleyemeyen ve yabanci versiyonu. "yayaka".
#3603581 nolu entrysinde her türlü sınırı aşmış olan yazar.
sözlüğün yeni zırvalama üstadı yazarlarından. inançsızlığına tabi ki lafımız olamaz ama yanı sıra saygısızlığı ile bütünleştirerek daha birkaç entryde kendini tanıtmış şahsiyet.
2 temmuz sivas katliamı için "objektif bakmak lazım. o dönemde orada olsaydım bir ateş de ben atabilirdim. " diyebilen yazar. o bunu diyebiliyor ama ben ona hiçbişey diyemiyorum... kitleniyorum, susuyorum...
merak ediyorum bir yakınını sivas madımak katliamında kaybetmiş olsa acaba böyle şeyler yazar mıydı?.. yazardı heralde.. objektif olurdu o zaman da.
Bes para etmez yobaz.
2 temmuz 1993 sivas katliamı için " olması gerekliyli oldu ve bitti" yazan insan. evet malesef insan(!). kimin nerde, ne için öldürülebileceğine karar verme hakkkını kendinde görenlerden, canilerden.
yeni nesil yazar desem de yeme.
bildiğin yaraka.
ne dolmuşun lan az yavaşla.
herşeyi deyin ama sakın yobaz sanmayın yazarı.

başlık : kutsal kitap yazmaya çalışmak

entry : muhammed in denediği pek de başarılı olamadığı konudur.

bilmem anlatabildim mi?...

tanım : bildiğin provakatör yazar. bsgçk yazarı...
(bkz: eşşek sudan gelinceye kadar dövülmesi gerekenler)

(bkz: hanım koş beyzbol sopamı getir)
kaba etinin kaşındığını hissettiğim yazar. bu konuda devreye bülent arınç* giriyor ; " yajaka bilmeli ki hayatta davadan önemli tek şey vardır o da ölümdür"

bülent'i sevmem ama bu demeçi yeterince ayarlıydı.
(bkz: ajdar anık-uludağ sözlük)
amacına ulaşmasına üç beş entry kalmış yazardır. nickaltı hızla doluyor evet. her an boşalabilir. dikkat etmek lazım sıçramasın.
doldurun doldurun.
faster, harder, haster..
tübitak ta yaptıracağı iq testi 70 üzeri çıkarsa tbmm önünde kendimi yakmamı sağlayacak yazar.
pek yakinda : yalaka.
perşembenin gelişini çarşambadan belli eden cuma, cumartesi, pazar pazartesi,* salı, çarşamba, tempo tempo * olan yazardı.

(bkz: mission accomplished)*
yüzüne tükürsem tükürüğüme yazık.böyle bir yaratık bu.o böyle madımakla falan ilgili saçmalayadursun ben de nick altını karalamaya devam edicem.
© copyright 2005 - 2026