bugün
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim34
- anın görüntüsü14
- recep tayyip erdoğan40
- muharrem ince26
- serenity painted death9
- kemal kılıçdaroğlu39
- bir baltaya sap olamadim14
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz14
- sözlük kızlarının marifetleri17
- radikal kemalist teorisyen8
- pkklı piçlere bakanlık ve özerklik sözü vermek17
- kayseride ailesini yakan adam27
- yavuz ağıralioğlu42
- uludağ sözlük ün en iyi sözlük olması11
- sonra döndü ve dedi ki23
- güllaç16
- israil de başlayan gezi olayları34
- abd'deki kıyma fiyatları18
- göt deliğinizi ğırt ğırt sesi gelene kadar yıkayın21
- hüdapar'ın meclise girmesi16
- tayyibe merve çakar33
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle31
- sözlüğün sarmaması21
- tulumba tatlısı21
- bağcılar11
- dinden çıkanların artması26
- bir cümle ile aşk9
- akp'nin ypg liderini kırmızı halıyla karşılaması16
- cennete müslümanlar mı gidecek tüm iyi insanlar mı12
- chp seçmeni12
- yeşil deyince akla ilk gelenler37
- sevilen yemekten saç çıkması16
- yazarların özel bir sempati beslediği şehir43
- bir sözlük kızına ilk mesajda ne yazılır15
- sözlük yazarlarının aldığı iltifatlar19
- ekşi sözlük27
- askıda simit alıp 7 arabam var diyen adam11
- arkadaşlar bana şans diler misiniz13
- istanbul depremi için vaktimiz olduğunu sanmıyorum13
- oruç tutmayanların artık dayak yememesi12
- çişim geldi18
- erdoğan'ı 5 yıl bize verin dünya lideri olalım21
- iskoçya başbakanının namaz kıldırması12
- laz ziya10
- erdoğan'ın diploması yok23
- bir üstümüzdeki yazarı puanlıyoruz17
- yavuz ağıralioğlu'nun iyi parti den şutlanması19
- 28 mart 2023 türkiye hırvatistan maçı37
- 200 tl lik banknot23
- frank lucas nihavend kafakoparanus milas1616
açılımı world series of poker. amerikada düzenlenen dünyanın en prestijli poker turnuvasıdır giriş ücreti 10.000 dolardır.* final masasına kalan her oyuncu para kazanır ama bunlar büyük ödülün yanında amorti denecek rakamlardır kazanan kişi 10 milyon doların yanında altından yapılmış wsop bilekliğinide kazanır. ilk wsop 1983 yılında yapıldı ve berry johnston kazandı son wsop şampiyonu ise jerry jang oldu.*wsop da oynanan poker genel anlamda türkiye'de bilinen poker değildir adı texas hold em dir oyunculara ikişer tane kapalı kagıt dagıtılır daha sonra sırayla ortaya 5 tane açık kagıt koyulur ve oyuncular önlerindeki kapalı kağıtlarla yerden herhangi bir 3 kagıtı kombine ederler en iyi elin sahibi elide kazanmış olur.
* *
* *
aslında tek bir oyundan oluşmaz. wsop denince akıllara sadece 10,000 dolar girişli main event gelmemelidir. onlarca farklı oyun türünde düzenlenen turnuvalar serisidir, pek çok poker disiplininde bileklik dağıtılırr.
http://en.wikipedia.org/wiki/World_Series_of_Poker
10,000 dolar girişli olan limitsiz teksas holdem türünde yapılan main event turnuvası en göz önünde olanıdır tabii ki. katılanların yüzde 10'u para ödülü kazanır. final masasına kalmak demek milyoner olmak anlamına gelir. birincilik ise çok büyük bir prestij getirir. ancak uzun bir süredir profesyonel bir poker oyuncusu maint event'i kazanamamıştır. final masasına gelenler olmuştur ancak turnuvaya 8000-9000 kişi katıldığı için profesyonel oyuncular final masasına gelene kadar bir şekilde ballı götverenler tarafından elenirler. en son 2010 yılında micheal mizrachifinal masası görmüştü, onun önceki senesinde ise phil ivey'in final masası görmüşlüğü vardır. son main event şampiyonu jonathan duhamel'ın 8,944,310 dolar kazandığını düşünürsek turnuvanın ne denli büyük olduğunu görebiliriz.
http://en.wikipedia.org/wiki/World_Series_of_Poker
10,000 dolar girişli olan limitsiz teksas holdem türünde yapılan main event turnuvası en göz önünde olanıdır tabii ki. katılanların yüzde 10'u para ödülü kazanır. final masasına kalmak demek milyoner olmak anlamına gelir. birincilik ise çok büyük bir prestij getirir. ancak uzun bir süredir profesyonel bir poker oyuncusu maint event'i kazanamamıştır. final masasına gelenler olmuştur ancak turnuvaya 8000-9000 kişi katıldığı için profesyonel oyuncular final masasına gelene kadar bir şekilde ballı götverenler tarafından elenirler. en son 2010 yılında micheal mizrachifinal masası görmüştü, onun önceki senesinde ise phil ivey'in final masası görmüşlüğü vardır. son main event şampiyonu jonathan duhamel'ın 8,944,310 dolar kazandığını düşünürsek turnuvanın ne denli büyük olduğunu görebiliriz.
Bir poker oyuncusu olarak en beğendiğim oyun. Rakiplerin kalitesi beni oyuna daha çok bağladı. Telefonumu açıp boş boş instagram’a bakmak yerine açıp poker oynadığım site.
Yeni tanıştığım ama çok iyi vakit geçirdiğim poker oyunu. Telefonda, pcde fırsatımı buldukça sürekli oynuyorum. Yakında bilekliğimi alır takarım
Pokerin rengi olsaydi, wsopsuz hepimiz renk körüydük
bena çılgınlar gibi poker oynatan site. ama ilgilenen bir ekip var önemsiyorlar oyunu o yüzden oynamaya devam ediyorum.
world series of poker de denen dünyanın en büyük ve en önemli oyuncularının da turnjuvalarına katıldığı organizasyon. mobil şekli de var. artık türkçe olması da poker sevenler için bir avantaj olmuş.
televizyonda seyrederdim. oyunu olduğunu bilmiyordum. oyunu da çıkmış. gerçi telefon kullanmada pek iyi değilim ama bi indirip bakmak lazım.
world series of poker oynarken kendimden geçtiğim poker oyun sitesi.
varsa iddiası olan beklerim. Büyük oynayacaksanız yoksa denemeye gerek yok. wsop'tayım.
poker denilince oynarken kendimden geçtiğim site diye adlandırılabilir.
bir poker oyuncusu olarak en sevdiğim oyun. rakiplerin kaliteli ve oyundaki kullanıcıyla çok ilgili çalışanlar var. canlı turnuvalarını kaçırmıyorum
eskiden poker turnuvasıydı ama şimdi poker oynadığım site olarak tanıyorum. hem mobil hem web arayüzü çok güzel 2 aydır oynamaya devam ediyorum.
poker oynuyorum diye geçinenlerin değil cidden oynayan insanların olduğu bir poker oyun sitesi.
telefona henüz yeni indirdim. ben şimdiye kadar poker falan oynamamışım. mail bonusu olayı iyi. angarya yok. sadece pokerini oynayıp eğleniyorsun.
pokercilerin sevebileceği bir ortam var. turnuvalar düzenlenip bileklik falan dağıtıyorlar. ilgili yöneticilerin olması beni tutuyor.
texas hold em denilince aklıma ilk gelen sitedir. kaliteli olmasını seviyorum.
güncel Önemli Başlıklar