bugün
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı9
- arkadaşlar yeni işe başladım6
- sözlük yazarlarının gerçek adları40
- dikkat çekmeye çalışan erkek5
- 28 bine çalışmak7
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı6
- iblis'in sesini duymak8
- mazot 1 ytl olacak3
- hoslanilan kızın adının makbule olması4
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz14
- sözlükteki şeref yoksunu yazarlar7
- nervio hamferdinin izmire gelmesi7
- gerçek mehdi kim3
- mazotun litresi 101 lira36
- bik bik'in mutfağına konuk olmak30
- sadece filistin'i önemsemek13
- anın görüntüsü27
- arkadaşlar numaranızı verir misiniz2
- yaşlılığı kabullenemeyen insan9
- israil11
- petrol bulduk haberleri8
- east of eden5
- oğlunuza bedelli yaptırır mısınız4
- ülkücülere küfür edip ülkücülerden oy bekleyen tip8
- einstein2
- copernicus2
- allah3
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler25
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
- türkler vs türkiyeliler6
- kürdü sevin9
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek20
- as maca8
- her boka lapin gibi atlamak4
- 16 nisan 2028 cumhurbaşkanlığı seçimi3
- reagan ridley9
- arkadaşlar bakar mısınız18
- çetin ceviz2
- bilgisayar sipariş edip fayans gelmesi3
- doktor kadın çöpçü erkek evliliği11
- türkiye'yi chp kalkındıracak3
- yetiş ya gavs6
- israil nüfusunun yarısı müslüman5
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- arkadaşlar neden böyle4
- regl günündeki bir kızın aksesuarları4
- mhplilerin hala mhpye oy verecek olması7
- yoruldum2
- atilla uğur'un öcalanın listesinin başında olması5
Şu anda kariyerimi sürdürdüğüm managerlik oyunlarının efsanesi (bkz: cm0102) evreninde (bkz: Notts Co) ile ilk sezonda ingiltere trophy kupasını alıp ligi 11. Bitirdikten sonra dedim böyle olmaz. Nikiforenko kardeşi tundra çocuğunu hic ugrasmadan takima kattim. Tabi durur muyum? Durmam. Zaten kallstrom, to madeira falan takimda. Bir de klupleri ile sozlesme imzalamayan topculara taktim kafayi. Hepsiyle imzaladim araya da assaneyi kattim. Ama ne oldu. Work permit!!! Sonra niye boyuna manchester, arsenal sampiyon oluyo. Bi salın bizi kardesim. Ben bu adamlari alsam 3 sene icinde premier ligi oynatirim yerinden. Birakmadiniz ki. Work permitiniz batsin.
fm den soğuma sebebidir. aldığım lucas moura'yı oynatamama sebebidir.
Fm nin karın ağrısı. Acıtır.
ne 6,ne 6+2,ne 6+2+2..türkiye'de kullanıldığı zaman ne afrikadan otobüslerle oyuncu getirilebilir,ne lincoln,josico,gordon schildenfeld gibi oyuncular alınabilir,türk oyunculara daha çok şans verilir ve türk futbolu gelişebilirdi..
ab üyesi olmayan ülke futbolcuları için aranan kriterdir.
ingiltere'de bir oyuncunun çalışma izni alması için gerekli kriterler:
- oyuncunun oynamaya uygun olduğu, son 2 yıl içindeki a milli maçların en az %75'inde oynaması
- fifa sıralamasına göre, son 2 yılın ortalaması alındığında futbolcunun ülkesinin 70 veya üstü sırada olması gerekmektedir.
bu kriterler karşılanmadığında, kulübün itiraz etmesi halinde bazı durumlarda çalışma izni alınabilinmektedir. oyuncunun özel yetenek olarak değerlendirilmesi, büyük bir gelişme göstereceği düşünülmesi vb.
yine de çalışma izni alınamadığı durumlarda ise, oyuncular belçika gibi ab üyesi ülkere 3+ yıllığına kiralanarak o ülkenin vatandaşlığını kazanması sağlanır ve ingiltere'de oynamaya elverişli hale gelir.
ingiltere'de bir oyuncunun çalışma izni alması için gerekli kriterler:
- oyuncunun oynamaya uygun olduğu, son 2 yıl içindeki a milli maçların en az %75'inde oynaması
- fifa sıralamasına göre, son 2 yılın ortalaması alındığında futbolcunun ülkesinin 70 veya üstü sırada olması gerekmektedir.
bu kriterler karşılanmadığında, kulübün itiraz etmesi halinde bazı durumlarda çalışma izni alınabilinmektedir. oyuncunun özel yetenek olarak değerlendirilmesi, büyük bir gelişme göstereceği düşünülmesi vb.
yine de çalışma izni alınamadığı durumlarda ise, oyuncular belçika gibi ab üyesi ülkere 3+ yıllığına kiralanarak o ülkenin vatandaşlığını kazanması sağlanır ve ingiltere'de oynamaya elverişli hale gelir.
fm'de ingiltere'ye futbolcu transferi için gereken çalışma iznidir.
fm 'de ağız burun girilesi kural en kral topçu olsun milli takımda oynamadığı sürece avrupa dışındansa s.ksen oynatamassın.
çalışma izni anlamına gelir. fm'de ingilterenin seçilmeme sebebidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar