doğum günüsü kutlu olsun yazar.
doğum günüsü yazarı. kutlu mutlu olsundur.
bilgisayar ile ilk tanışılan yıllarda çılgınlar gibi oynanılan oyundur.
need for speed carbon oyununda fortuna şehrini kontrolünü elinde tutan boss.Aston Martin DB-9 kullanır.
genelde alone * takılan hayvancağız.
çayımı içememiş ama kahvemi içmiş yazardır. *
gerçi kahveyi yaparkene taşırdım, validesine de rezil oldum ama neyse. * beğendin mi yiğidim demek nasip olmadı lakin. kendisi başka şeylerle meşguldü, dikkatimi dağıttı. * *
ayrıca evlerine adım atan ilk hatun kişi olaraktan ev ahalisinin izlenimlerini beklemekteyim *
(bkz: water)
(bkz: şiiiişşşttt metalciii)

ahahaha! hala gülüyorum yahu...
yaratıcılığıyla övünen yazar. pek bi mütevazi gördüm ben seni.
komik yazardır. teknosada ps3 oynaması ayrı bir yarmıştır beni. ufkumu açmıştır kendisi.
Hoş sohpet, konuşulası bir insan kendisi.***
edit: kuzum o benimmmmmm.
çok tatlı, sempatik, gözlerinin içi gülen şirin insan.
saç şeklinden kim şikayetçi bilmem ama bence de çok yakışmıştı. acayip sevimli biri.****
yazarlar saç modelinden şikayetçiydi ama bence çok yakışmış kardeşime.
candır candan öte. türü tükenmiş en iyi insan. seni çok seviyorum çok.
stephen king'in tılsım adlı romanındaki karakterlerden biri.
beni başından attabileceğini sanan ama asla atamayacak olan yazar.*
nedendir bilinmez ama Thom Yorke u anımsatan bir nicke sahip yazar kişisi.
özlediğimdir. bir ara gel de bir çayımı iç dediğimdir.
ayrıca ural motosikletin bir modelidir.
sayesinde hayatımın oyunu olan resident evil'i oynayabildiğim değerli yazar. saolsun varolsun yazarı. şöyle ki, az kalsın resident evil 5 adlı şaheseri içinde bug var diye silecektim; meğerse olay sensitivity de bitiyorumuş. yardımları için kendisine on kaplan gücündeki teşekkürlerimi iletiyorum.
bu sene ravenous isimli albümlerini çıkarmış olan isveçli hevi medıl* grubu. 5 albümleri varmış da haberimiz yokmuş. ortalamanın üstündeler. çift gitar melodileri ve vokal uyumunu beğendim.
eşşek herif modeli.
Mike Nichols imzalı, Jack Nicholson ve Michelle Pfeiffer'ın başrolünü üstlendiği hüzünlü bir kurt adam hikayesi.
geçem sene zirvede tanıştığım yazar. niye unutayım yau . dün zirveye gelmedi , üzdü , o ayrı.
başrollerinde michelle pfeiffer ve jack nicholson ın olduğu 1994 yapımı güzel bir film. yarın akşam cnbc e de yayımlanacaktır.*
selamlarını ve sevgilerini kabul edip, aynısından ısmarladığım yazar.
© copyright 2005 - 2026