bugün

dördüncü nesil, pek gözükmeyen yazar.
kaliteli entryleri yeni yeni gün yüzüne çıkan dördüncü nesil yazardır. başlığının bu vakitte açılması üzücüdür.
erkek olduğunu belirtme ihtiyacı hisseden yazar.

wild rose = yaban gülü.

nick imi gördüğünde herkes beni bayan sanıyor. lakin burdan brezilya cumhurbaşkanına sesleniyorum ! erkeğim ulan ben. pipim var. inanmayanlar neyin olursa, kanıtlamak için can atıyorum. inanmayan bayanlar tercihimdir.

efenim soracaksınız şimdi "madem erkeksin, niye bu nick i kullanıyosun ?" hele bi dur! açıklıyorum.

internet alemine yeni yeni atılmışım. hatta öyle ki, mahallemizdeki ilk ev interneti kullanıcılarından biriyim. internet cafe de başladığım knight online oyununa evimde devam ediyorum. ne zaman olduğunu hatırlamıyorum. amatör dönemleri aştıktan sonra profesyonel bir oyuncunun ihtiyacı olan ilk şey, karizmatik bir nick. işte o nick i bulmak için arayışlardayken, nick cave abimiz ve kylie minogue ablamızın "where the wild roses grow" şarkısını dinliyorum. "neden bu olmasın lan?" dedim. ordan wildrose kısmını kaptım. tabi nerden bileyim ileride bayan sanılıp taciz edileceğimi. knight online ı yaklaşık iki yıldır oynamıyorum fakat uzun yıllardır bu nick i kullanıyorum. adım gibi oldu artık. bırakmak zor geliyor. zaten sözlükte de değiştirme imkanım olmadığı için, yapıştı götüme bu nick.
Nick Cave ve Kylie Minogue'un düet yaptığı, fevkalade güzel, film tadına klibi olan şarkı.
kullanıcı adıma ilk entryi girerek beni mutlu etmiş yazar arkadaşım. (hala da tek)
(#5386492) entrysini de beğendiğimi söyleyerek ben de kendisine yazıyor, kendisini selamlıyorum. saygı ve muhabbetlerimle.
her gelene ilk hoşgeldin diyen yazar. ben kendimi tek sanmıştım, beni özel buldu, herkesin arasından beni seçti sanmıştım, yanılmışım...
kalp hanesine tecavüz başlığı ile fark ettiğim yazar.
herkes bilmez karga efsanesini. saygı duyduk. takdir ettik.
(#10749724) işbu entry'si ile mütevazi kişiliği dikkatimi çeken yazar.
tevazu sahibi karakterinden ötürü tebrik ediyoruz.
© copyright 2005 - 2026