bugün
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız11
- kızılay avm11
- ağır müslüm gürses sözleri9
- yahudilerin hepsi iyi insan değil8
- allah her şeyi kuşatmıştır6
- flört10
- dünya iyi midir4
- sözlük sapıkları3
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi4
- sözlükte kavga olmayacak hissi14
- kiraz cicegi kolonyasi30
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı21
- dedikodu yapınca kendini kötü hissetmek3
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- ağırlık kaldıramayan erkek8
- ben troll üm7
- takip ettiğiniz israilli haber kaynakları6
- börekitas3
- kendini çok önemli sanan yazar14
- kıymalı üzümlü börek4
- kim cha eon sözlüğün en iyi yazarıdır5
- çerçioğlu ailesinin togg tedarikçisi olması3
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler5
- abd ve çin'i takip etmek için kanallar öner4
- erkek yazarların yaptığı son yemek5
- fenerbahçe17
- kars kaşarı vs izmir kaşarı6
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz8
- çok sıkıcısın be sözlük6
- ekmeği ayaklar altında çiğnemek5
- ruhi çenet13
- brooks nader3
- kitap okumak3
- üst geçit4
- üniversiteli eskort kadınlar10
- bazı insanların birbirini kırmaktan zevk alması5
- en son ne yediniz9
- ucuz apart otel kokusu2
- rüyaları bir süre kaydedip filmini çekmek3
- tarhana kurutmak3
- beyaz giyince kesin üstüne yemek dökmek6
- ahmet kaya3
- şahin siyonistle islamcı kardeştir6
- pisa ortalamasında avrupaya çakmamız5
- günün sözü5
- hiç yalan söyleyememek ister miydin5
- közmatik3
- tai lung'un sürekli yanlış bilgi vermesi4
- türk kızı6
azureus'un yeni ismi.
içindeki video converter ile takdirleri hak etmiş p2pdir.
indirdiğim filmi ipod touch için dönüştürüp, itunes'un movies kısmına atıyor. Daha ne yapsın?*
indirdiğim filmi ipod touch için dönüştürüp, itunes'un movies kısmına atıyor. Daha ne yapsın?*
oyungezer forumlarının yakın zamanda maruz kaldığı bir fenomendir. call of duty 4 oyununda takılı kaldığı bir bölümü geçmek için yardım isteyen bir eleman konu içine yazdığı mesaj ile şöhrete kavuşmuştur. mesaj tam olarak şu şekildedir.
CALL OF DUTY 4 DE HELiKOPTERLi BÖLÜME BAŞARAMADIM 2AYDIR UĞRAŞIYORUM YARDIM EDER MiSiNiZ ADIM 'KAÇKIN' HANi VÜZENiN MERMiSi OLMAYAN OLAN
CALL OF DUTY 4 DE HELiKOPTERLi BÖLÜME BAŞARAMADIM 2AYDIR UĞRAŞIYORUM YARDIM EDER MiSiNiZ ADIM 'KAÇKIN' HANi VÜZENiN MERMiSi OLMAYAN OLAN
5 gb lık bir oyun indirirken %80de durup küfür fırtınasına maruz kalmış programdır.
devices plugin'iyle indirdiğiniz filmleri ve dizileri iTunes library'nize ekler, eklerken de herhangi bir device'da (iphone, ipod, vs..) izlemek ister misiniz diye sorar, seçtiğiniz device'a göre convert edip ekler. candır.
güzel bir arayüze ve oynatıcıya sahip torrent programıdır.
lakin bir bittorent değil.
net hızını düşürdüğü yetmezmiş gibi upload hızı, download hızına yakın seyrediyor.
üç saattir bakıyorum böyle hala indirme yüzdesinde aynı dilim içerisinde cebelleşiyor, çekecem fişini.
lakin bir bittorent değil.
net hızını düşürdüğü yetmezmiş gibi upload hızı, download hızına yakın seyrediyor.
üç saattir bakıyorum böyle hala indirme yüzdesinde aynı dilim içerisinde cebelleşiyor, çekecem fişini.
torrentlerin şahıdır.
bunu türkçe kullanıyorsanız o sırada beklemekte olan download'ın üzerine tıkladığınızda "zorlayarak indir" diye bir seçenek çıkıyor. onu seçince download başlıyor ve durum kısmında "zorlayarak indiriliyor" ibaresi beliriyor.
işte bu beni her seferinde güldürüyor anuna koyum.
nasıl oluyor bilmiyorum.
seederların evine adam yollayıp kafasına silah dayayarak programı açık mı tutturuyorlar ne yapıyorlar.
kapıdan geçmeyen kanepeyi iteleye iteleye geçiren tipler geliyor gözümün önüne hep. indirilen dosyaya vazelin süren adamların imgesinden kurtulamıyorum lan.
işte bu beni her seferinde güldürüyor anuna koyum.
nasıl oluyor bilmiyorum.
seederların evine adam yollayıp kafasına silah dayayarak programı açık mı tutturuyorlar ne yapıyorlar.
kapıdan geçmeyen kanepeyi iteleye iteleye geçiren tipler geliyor gözümün önüne hep. indirilen dosyaya vazelin süren adamların imgesinden kurtulamıyorum lan.
utorrent'in kafasına kürekle vuran torrent programı. aslansın sen.
son sürümü her tracker tarafından kabul görmemektedir.
azureus olarak da bilinen torrent download uygulaması. şu sıralar mac osx 10.9 kullanıyorum utorrent ve bittorrent kurulum da kalıyor maalesef. 10.8 e de dönesim de yok. bu da işimizi görüyor ama bi utorrent değil.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar