bugün
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası30
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor7
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak17
- sevgilinizin sözlükte yazar olması5
- çağımızın hastalığı6
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- gammaz çetesi7
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- hayattan zevk alamamak17
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum19
- nickten isim tahmini yapmak72
- bacınızın uluda yazar olmasını ister misiniz3
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- hava ne kadar güzel ya3
- arkadaşlar hoşçakalın4
- gammazların gizli hesapları görebilmesi3
- balkonda kitli kalmak4
- deliğim ben götü kara deliğim3
- insana kendini güvende hissettiren şeyler6
- ülkenin kötü halinden gammazların sorumlu olması3
- yazarların sözlükte bulunma amaçları7
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu5
- albirader camus2
- venezia fc2
- biber dolması olsa da yesek7
- hazret ktc5
- g'i l d'e d l'i l y26
- hikayeyi devam ettir25
- alkollü sürücüye 602 bin lira ceza3
- gizem güven2
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan4
- mohamed salah ghaly3
- sabah kahvaltısında menemen yiyen erkek3
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- narsisizm3
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- marmarayın 74 27 çekmesi3
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- gocunun nerede olması10
- anok yai2
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- habire12 adamdır37
- makine mühendisliği4
- rüyamda kadın olmuştum6
- metalcilerin ihtiyar olması2
- uysaljakoben14
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey10
kurtarıcıdır, en uzun süren ilişkim kendisiyledir. bittiğinde veya yanımda olmadığında panik olduğum, hayatımdaki karşılığı nefes almak olan ilaçtır.
keşke kimse muhtaç olmasa dediğim ilaçtır ayrıca.
keşke kimse muhtaç olmasa dediğim ilaçtır ayrıca.
7 yaşından beri kullandığım astım ilacı. ilk tanışmamız bir sabah nefes alamamamla birlikte göğsümden amansızca çıkan hırıltı şeklinde olan ve beni nerdeyse mosmor eden halimi görünce, babam kucağına aldığı gibi hastaneye götürmüş. sonrasında doktorun 2 fıs ağızdan çek diye verdiği o açık mavi kutu olan ventolin, o günden bu yana en yakın arkadaşım olmuştur.
Bebekliğimden beri kullandığım hayat kurtarıcı, küçükken birde değişik bir maskesi vardı, direk kullanamazdın, raconuna uymazdı ventolinin. Kriz anlarınsa cepten çıkartana kadar ecel terleri dökersiniz ama ventolinden aldığınız o ilk nefesle yeniden doğmuş gibi olursunuz, baya oldu bırakalı gerçi, şimdi onun yerine dal işi filtreli kullanıyorum.
astım krizlerinde en hızlı etki eden inhalerdir. kriz zamanlarında 20 dakika arayla 3 kez alınmalıdır. maske ile alındığında etkisi artar.
Asıl amacı astım tedavisinde kullanılmak üzere piyasaya sürülen fakat yüksek doz alımında metabolizmayı hızlandırması ve nabızı yükseltmesi sebebiyle vücut geliştirme ile uğraşanlar tarafıdan yağ yakıcı olarak kullanılan ilaç. Haftaya kullanmaya başlıyorum kalp krizi geçirmezsem etkiler hakkında bilgi vermeyi düşünüyoerum. Tahmini yan etkiler belli aşırı terleme, kalp atışlarındaki hızlanma ve bir süre kalpte ritim bozukluğu. Benim merak ettiğim ve kullanmaya iten şey ise pozitif etkisi: yağ yakımı.
Kullanmayı düşünenlere tavsiyem piramit şeklinde 4 mg ile başlayıp hafta hafta 8 , 12 , 16 diye devam etmek. 20 mg yi aşmamak koşuluyla. Bunun yanı sıra ventolin kanda clenbuterol kadar uzun kalmıyor bu yüzden 5 saat aralıkla 2-2 mg veya 4-4 mg gün içinde bölerek almalısınız.
Kullanmadan önce de kalbinize gidip bi baktırın spor salonunda kalbi elinize almayın sonra. Akıllı adam işi değil zaten ventolin. Kendimin de pek akıllı olduğunu söyleyemem.
Kullanmayı düşünenlere tavsiyem piramit şeklinde 4 mg ile başlayıp hafta hafta 8 , 12 , 16 diye devam etmek. 20 mg yi aşmamak koşuluyla. Bunun yanı sıra ventolin kanda clenbuterol kadar uzun kalmıyor bu yüzden 5 saat aralıkla 2-2 mg veya 4-4 mg gün içinde bölerek almalısınız.
Kullanmadan önce de kalbinize gidip bi baktırın spor salonunda kalbi elinize almayın sonra. Akıllı adam işi değil zaten ventolin. Kendimin de pek akıllı olduğunu söyleyemem.
inhaler olanı elde titreme yapar biraz. hızlı nefes aldığınız için kalbiniz hızlı atar. kafa yapmış gibi hissettiğiniz bile oluyor.
ne bileyim babam kullanıyordu sorardım ama adam öleli 7 sene oluyor. *
El titremesi yapmıyor. Kafa yapmış gibi de hissettirmiyor. Sadece nefes alimini kolaylaştırıyor.
Yine de reçetesiz kullanımı doğru değil. Bünyeden bünyeye farklı yan etkileri olabilir.
Yine de reçetesiz kullanımı doğru değil. Bünyeden bünyeye farklı yan etkileri olabilir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar