bugün
- 1948 arap israil savaşı8
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı9
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- bira6
- sözlük erkeklerinin yaptığı yemekler4
- arap ismail3
- acı acı osurmak4
- tai lung26
- fenerbahçe19
- türkiye de emeklilik3
- üniversite okumanın gereksiz olması4
- cinlerden yardım alan platformlar3
- en sevdiği film pulp fiction olan erkek2
- su bardağı ile çay içmek7
- shaun murphy2
- gece vakti içerisinde ahmet kaya çalan siyah araba3
- osuruktan şiirler89
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- kainatın insanların keşfi için yaratılması4
- nervio varıdı nerede o8
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı7
- anderson talisca6
- askerden sonra dikkat çekmek4
- ismet gurbuz 202411
- ismail kartal18
- muskadan medet uman müslümanlar3
- bütün dinlere inanmamak3
- sözlük dayısı dövmek6
- dolar isterse 100 olsun41
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası6
- victor osimhen19
- kadının kalbine giden yol4
- anın görüntüsü20
- psikolojik hastalığı olmayan sözlük kızı5
- çıplaklıktan tahrik olanlar sapıktır2
- bir zihinden diğer zihne sirayet eden algı3
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- gece yarısı evde yarasa uçarken uyanmak3
- kadınların muhabbet etmeyi sevdiği erkek olmak4
- hiç hakiki sarışın kız görmemek5
- corpus hermeticus4
- muslettin amca10
- burç soran kadının flörtleşmeye çalışıyor olması5
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- kıyamet2
- hoşlanılan kızı çorbacıya götürmek4
- steam arkadaşı aranıyor5
- commodore 642
- yemeksepeti4
yeni bir 8. nesil yazar. hoşgelmiş.
edit: keşke gelmeseymiş.
edit: keşke gelmeseymiş.
(bkz: narsist)
kendini yakışıklı sanan yazarcık. fotoğrafını istesek internetten pek ünlü olmamış bir mankenin resmini atacak, eminiz.
her açtığı başlığa 2 entry giren arkadaş. inci sözlükte buna anansavar derler.
vegan straight edge ise gerçekten ayakta alkışlayacağım yazar. malum zor zanaat. *
crtl+c Ctrl+v yazarıdır.
Ergenlik çağında ki düşüncelerini diğer kişilere empoze etmeye çalışan yazarımsıdır. *
Annesi efes, onu yara almaz kılmak için topuğundan tutarak vodka ırmağına daldırdı. Bu sebepten, kahramanın votkaya batmamış olan topuğundan başka hiçbir yerine ok işlemez, kılıç kesmezdi. Onu şarapçı ramazan eğitti. ok atmasını, yara tedavisini öğretti. Onu cesur, atılgan bir kahraman yapmak için aslan iliği ile besledi. Bu yüzden vegan, altı yaşına basınca aslanları öldürmeye, koşan geyikleri yakalamaya başladı. vegan'ı konya savaşında savaşması için ikna etmek pek zor olmadı. Kaderinde iki hayattan biri vardı - ya kısa fakat şan ve şerefli bir hayat sürecek, ya da uzun fakat sönük yaşayacaktı. vegan tereddüt etmeden birinciyi seçti ve kaderini belirlemiş oldu, konya savaşı sonrasında esrarcı rıfkı tarafından öldürüldü. konyanüs'a göre vegas Yunanların en büyük alkok tanrısı olarak kabul edilir.
bildiğin ergen işte. 3 gün sonra sıkılıp bırakır sözlüğü. 5 gün sonra yapacak bir şey bulamadığından geri döner.
nesildaşımdır.
(#13240555) yazısıylada moralim bozukken dahi suratımda tebessüm etmesini sağlamıştır. Çok yaşasındır.
büdüt : harf hatası
(#13240555) yazısıylada moralim bozukken dahi suratımda tebessüm etmesini sağlamıştır. Çok yaşasındır.
büdüt : harf hatası
Yeni bir trole sahip olan sözlüğün sekizinci nesil yazarı.
hoşbulmuş yakışıklı suser.
(#13241187) burnu havada yazar.
(#13241331) türk erkeği olduğunu unutan yazar.
türk erkeği olmayan yazar. ahkam kesenler sanırım kımlıgını görmüş.
türk kızlarına orospu diyen şerefsiz. sıfatına sokayım senin!
annesi yok heralde gökten zembille indi bu arkadaş elalemin karısına kızına laf atıyor utanmadan. böylelerini barındıyorlar ya burda biz küfür etsek olan bize oluyor ne desem az da bu şerefsizide neyse insanlık bizde kalsın zaten kendi ne olduğu bellidir!
(#13245779)
amacının ne olduğu anlaşılamayan yazar. sonuçta türk değil mi, nolacak başarılı olsa yani, nolacak başarılı olmasını umsan, saçma salak tavırlara girmesen. gören de messi sanacak arkadaşı.
amacının ne olduğu anlaşılamayan yazar. sonuçta türk değil mi, nolacak başarılı olsa yani, nolacak başarılı olmasını umsan, saçma salak tavırlara girmesen. gören de messi sanacak arkadaşı.
(#13248851) arkadaş ciddi olamaz bence.
ileride bu arkadaş hakkında bilgi edinmek için nick altına bakanlar olacaktır. onlar için yazıyorum bunu. troll müdür değil midir bilmem ama troll olsa da olmasa da akasya durağı izliyor. izlediği (#13248851) entrysinde açıkça belli. dizinin karakterlerini birazcık da olsa tasvir edebilmek için o diziyi en az 2 bölüm izlemek gerekir. o yüzden zorunlu kalmadıkça muhabbet etmeyin, fazla yüzgöz olmamaya gayret edin. benden size tavsiye.
akasya duragının her bölümünü en az 3 kez izleyen suser.
en sevdiğim yazardır.
(#13400241)camide mayolu, bikinili, şortlu, bermudalı, blue jeanli, kolunun altında da beynini gösteren fotoğraflar çektirip yayınlamasını dilediğim süser.
Yoksa müslüman ve beyin sahibi olduğuna inanmayacağım.
Yoksa müslüman ve beyin sahibi olduğuna inanmayacağım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar