bugün
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi9
- theodor herzl e devlet madalyası vermek3
- çerçeve yasa teklifinin meclis'e sunulması3
- ama kent uzlaşısı2
- online kumar4
- 05 08 2026 ankara daki yoğun osuruk kokusu2
- duş almak vs duş yapmak6
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi14
- pforzheim şu an 21 derece3
- meal kuran değildir26
- insanlar sizi nasıl tanımlar7
- euro'nun 55 tl olması2
- 2026 ağustos ayının serin geçmesi3
- geceye güzel bir söz bırak6
- 5 ağustos 20263
- gecenin film sahnesi5
- 40 hadis3
- dinamo zagreb'in kauno zalgiris'i 5 0 yenmesi3
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- dürüm yerken uzaklara dalmak3
- aslan abilerim sözlüğe geri dönsün kampanyası7
- acil iş fikri lazım arkadaşlar16
- iremga12
- afrika nasıl kalkınabilir15
- çoğu yazarları donuzlamış olmam7
- lionel messi2
- bella hadid5
- imamoğlu'nun tutukluluğunun 100 günü16
- polonya2
- velvet almanyaya gel5
- mohamed salah ghaly5
- trabzonspor harbiden salah'ı almış4
- kendini anlatamamak6
- kız arkadaş kiralamak7
- velvet14
- fakir olduğu halde bir erkeğe aşık olmak3
- arkadaşlar bakar mısınız9
- ıban at4
- yazarlara sözlüğü zehir zıkkım etmek4
- sözlükte erkek yazar istemiyoruz kampanyası4
- kahve falı3
- birinin size söylediği en kırıcı şey nedir6
- gürkan uygun3
- 31 çekerken eli kırmak3
- halit bolkan2
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
- 3 ağustos 2026 aykolik gocu buluşması19
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak4
- had bildirmek6
- turşunun iyisi limonla mı sirkeyle mi11
Ooo Müslüm baba * hoşgelmiş yazardır.
Birleşik kurulu mahsun kırmızıgül'ü anımsatan sözcük bütünü.
Bilenler bilir, bir garip seda sayan, mahsun kırmızıgül, reha muhtar diyoloğudur vakti ile .vallabilmiyorum, vallasevmiyorum...
Bilenler bilir, bir garip seda sayan, mahsun kırmızıgül, reha muhtar diyoloğudur vakti ile .vallabilmiyorum, vallasevmiyorum...
"sonra ay yok yok şimdi iyi bi şey derim kötü anlarlar" düşüncesi herkeste olabilir evet...
nickini ilk defa gördüm sanırım vallabilmiyorum. yazadursun
nickini ilk defa gördüm sanırım vallabilmiyorum. yazadursun
Kendisinden özür dilledigim bir yazar ve beni affetmesini istiyorum.
Gececi yazar, her ne kadar tanımasam da güzel yazıyor velhasıl..
kendi halinde yaşayan kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan aynı zamanda gerçek anlamda bir şey bilmeyen ve amacı sadece yazmak olan on birinci nesil yazar. teşekkürlerimi sunuyorum efenim..
neler düşünüp hissettiğimi bilmediği halde beni tanıyormuş gibi üzücü ve gerçek dışı şeyler yazması, ne hissettiğimi bilmeden tavsiye vermesi ve beni yormasından ötürü donuz listeme dahil ettiğim yazar.
bu vesileyle diğer aynı yanlışı yapan yazarlara da seslenmek istiyorum. beni sevmiyor olabilirsiniz. saygı duyarım, hakkınızdır. ama hakkımda gerçek dışı şeyler yazıp hem haysiyetimi karalamaya hem de kalbimi kırmaya hakkınız yok. lütfen bu yanlışa son verin. ben de sizi sevmiyorum ama size iftirada bulunmuyorum. yapmayın. lütfen.
mutlu ama uzak olsun. en güzeli böylesi...
edit: bu sefer silsen de fikrim değişmeyecek. sen de yaz ben de yazayım birbirimizi görmeden sözlükte bulunalım. en iyisi böylesi... kesin olarak bitiriyorum.
edit-2: arkadaş silip tekrar yazmış olsa da kendi adıma bitirdiğim için önesemiyorum. iyi yazmalar dilerim sana. görüşmemek üzere...
bu vesileyle diğer aynı yanlışı yapan yazarlara da seslenmek istiyorum. beni sevmiyor olabilirsiniz. saygı duyarım, hakkınızdır. ama hakkımda gerçek dışı şeyler yazıp hem haysiyetimi karalamaya hem de kalbimi kırmaya hakkınız yok. lütfen bu yanlışa son verin. ben de sizi sevmiyorum ama size iftirada bulunmuyorum. yapmayın. lütfen.
mutlu ama uzak olsun. en güzeli böylesi...
edit: bu sefer silsen de fikrim değişmeyecek. sen de yaz ben de yazayım birbirimizi görmeden sözlükte bulunalım. en iyisi böylesi... kesin olarak bitiriyorum.
edit-2: arkadaş silip tekrar yazmış olsa da kendi adıma bitirdiğim için önesemiyorum. iyi yazmalar dilerim sana. görüşmemek üzere...
keyifle okudugum bir entry oldu. kimsenin etlisine sutlusune karismayan ayni zamanda gereksiz insanlar tarafindan donuzlanmaktan keyif alan bir yazar.
hatalı ve haksız olduğu kesin olan konularda da yanıt vermesinin ya da desteklenmesinin yanlış olduğunu hatırlatmak istediğim yazar. mutlu ama uzak olsun. burada bitiriyorum. artık kendisiyle hiçbir biçimde muhatap olmayacağım.
lutfen beni sal biraz elestirdik bitti. bana asik oldugunu dusunmeye baslayacagim pesimi biraz daha birakmazsan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar