bugün
- ben geldim naneler26
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek10
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- üniversite diploması6
- türkiye nin en güvenilir insanı5
- atletle gezen erkek8
- ümmetçilik6
- osmanlı torunu4
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- erkek eşek gibi çalışacak hanımına bakacak5
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- kuranda namaz yok3
- tff bal ligi katılım ücreti4
- mokv'nin uysaljakoben olması6
- ahbap8
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- göbekli erkekler9
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- laiklik hasan abi3
- 20 li yaşlar5
- uzak mesafe ilişkisi4
- insan olmaya ceyrek kala14
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- bik bik'in erkek olması6
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- fobi2
- ne zaman mutlu olacağız8
- haluk levent'e para emanet etmek23
- türk kızlarındaki yabancı penis merakı3
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- kredi çekip ahbap'a bağış yapmak3
- yolda yürürken neden herkes telefona bakar2
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- velvet'in başı açık mı sorunsalı7
- bir erkeği elde etmenin yolları12
- radio fg2
- yapay zekanın tehlikeli yükselişi12
- kadınları çekici yapan detaylar8
- şaka maka türkiye'nin yükseliş dönemine geçmesi5
- imam hatipli kızların verici olması6
- ona bir şey söyle17
- mason greenwood12
- yaşının adamı olmamak3
- 13 temmuz 2026 haluk levent'in ahbap açıklaması3
- evlat ayrımcılığı9
- eski sevgili2
- bazen ölmeyi o kadar çok istiyorum ki5
- kahve kokusu8
- okyanusta yüzmemiş erkek gizli eşcinseldir5
- evlilik masrafları2
az önce bu uğurda attığım tweet'i retweet etmesiyle gece gece beni sevindiren* okan bayülgenin felsefesi .
çok eşlilik ten(farklı kadınlar) yana olan ve bunu yapanada vajinist isminin konulmasıdır.
(bkz: afroditizm)
türk erkeğinin icadı olması yüksek ihtimal ,seksolojik akım.
iki dudağın arasındaki çikolatayı dudakların sadece iç tarafı hissedecek şekilde dilinizle yalamayı başarabilir ve vajina sahibini uçurabilirseniz bu tarikatta yer bulabilirsiniz. Bunun için uzun yıllar çalışmalı ve çikolatanın vajinadaki hareketini, vajinanın yapısal farklılığına göre kestirebilmeli ve sabırla erektil bölgelere hassas dokunuşlarda bulunabilmelisiniz.
Bu husustaki kadim bilgiler Pers imparatorluğunun yönetici tabakası için eğitilen vajinizm üyeleri tarafından derinleştirilmiş fakat ereksiyon esnasında kalp kasının gevşemesi için yeterli vakti bulamamaması sonucu koroner arterler vasıtasıyla gerekli oksijen yükünün karşılanmaması sonucu toplu ölümlere neden olmuş.
Vajinizm üyeleri yaşanılan üzücü hadiseler nedeniyle telapatik eğitimlerden geçerek vajina sahibinin kontrolünü sağlamaya odaklanmış ve bugün çok az sayıda üstün nitelikli elit üyenin dünyanın kaderine etki edecek kişileri barışa yönlendirmek için kadim bilgilerini aktardığı bir tariat kurdukları söylentiler arasındadır.
Sanatından etkilendiğiniz birçok vajina sahibinin bu tarikatın üyeleriyle yaşadığı deneyimler esnasında sınırlarının ötesine geçecek ilhamlarla karşılaştıkları söylenir.
Özetle vajinizm diyerek geçmeyin psişik etkileşimlerin insanın kimyasal yapısına etki ettiği hiçbir disiplin üstatlarımızın köklü bilgilerine temas etmeden gelişemez.
Bu husustaki kadim bilgiler Pers imparatorluğunun yönetici tabakası için eğitilen vajinizm üyeleri tarafından derinleştirilmiş fakat ereksiyon esnasında kalp kasının gevşemesi için yeterli vakti bulamamaması sonucu koroner arterler vasıtasıyla gerekli oksijen yükünün karşılanmaması sonucu toplu ölümlere neden olmuş.
Vajinizm üyeleri yaşanılan üzücü hadiseler nedeniyle telapatik eğitimlerden geçerek vajina sahibinin kontrolünü sağlamaya odaklanmış ve bugün çok az sayıda üstün nitelikli elit üyenin dünyanın kaderine etki edecek kişileri barışa yönlendirmek için kadim bilgilerini aktardığı bir tariat kurdukları söylentiler arasındadır.
Sanatından etkilendiğiniz birçok vajina sahibinin bu tarikatın üyeleriyle yaşadığı deneyimler esnasında sınırlarının ötesine geçecek ilhamlarla karşılaştıkları söylenir.
Özetle vajinizm diyerek geçmeyin psişik etkileşimlerin insanın kimyasal yapısına etki ettiği hiçbir disiplin üstatlarımızın köklü bilgilerine temas etmeden gelişemez.
bu metin, tıbbi terimleri (vajinismus, koroner arter, ereksiyon) çarpıtarak ve araya "kadim sırlar", "Pers imparatorluğu", "psişik güçler" gibi ilgi çekici unsurlar katarak yazılmış tamamen uydurma (kurgusal) bir metindir. Bilimsel veya tarihi bir gerçekliği bulunmamaktadır. ama yine de yazarın yeteneği dikkat çekicidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar