bugün
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- tutmayan başlık açma rehberi7
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri4
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- sırrı süreyya önder28
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- askerlik anıları5
- elinin içine hapşıran insan5
- dünyanın yuvarlak olması saçmalığı4
- popüler olanı eleştiren ezik entel3
- silver ile evlenecek erkek53
- akçomarlara gerizekalı muamelesi yapmak2
- ek hizmet binası2
- az veren candan cok veren maldan5
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- sözlükteki linç tayfa6
- avokadonun turkçesinin taşak olması2
- ismet gürbüz ile 81 günde 81 ili dolaşmak2
- sözlükteki linç kültürü12
- bizim uygulamamız bu şekilde4
- deccaliyet çağı6
- göz rengi değiştirme ameliyatı2
- dün gece ne oldu12
- keşm adası2
- herkesin kendini zeki sanması4
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- uykusuzluk2
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- büyük boy çilekli milkshake 85 tl2
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- arap eli öpmek dudak karartmaz3
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- sarapci koala59
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı2
- ad hominem icat oldu mertlik bozuldu2
- alman turistlere turist rehberliği4
- sedef hastalığı4
- sözlüğün kendini tekrar etmeye başlaması4
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak12
- insan olmaya çeyrek kala8
- yeni bir bilgi paylaşamamak3
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- güne bir şarkı bırak3
(#8822544) entrysi ile ne olduğunu belli etmiş yazar(!) değil tabiki uuser. ayrıca kendisi bizzat yazdığım yazıya nereden biliyorsa artık çalıntı demiştir ve bununla yetinmeyerek birde bana "8. emir çalmayacaksın" demiştir. iftira atmayacaksın, bilmeden konuşmayacaksın demek istediğim uuser.
(bkz: robson de souza robinho/#8976126)
(bkz: beşiktaş a değil fener e gelirim/#8975393)
aynı entry'yi iki farklı başlığa giren inanılmaz yaratıcı(!) bejekeli şahsiyet.
(bkz: beşiktaş a değil fener e gelirim/#8975393)
aynı entry'yi iki farklı başlığa giren inanılmaz yaratıcı(!) bejekeli şahsiyet.
(#9067390) no'lu entry'si ile ergenliğini ispat etmiş yazar. ancak bu kadar düz mantıkla bir tespit yapılır. ben evet'ci değilim ama mantıksızlığa da karşıyım.
bi düşünsün, akp bu ülkede kaç yıldır var, sezen aksu bu ülkede kaç yıldır var. içeri alınmasını gerektirecek bir durum olsa, akp hükümetinden önce de içeri alırlardı. yada referanduma gelene kadar akp bu kadar yıllık iktidar sürecinde de içeri aldırmasını bilirdi sezen aksu'yu.
mantıksızlık ayrı bir sorun, karalama ayrı bir sorun. nerden biliyorsun içtiğini, beraber mi çektiniz.?
bi düşünsün, akp bu ülkede kaç yıldır var, sezen aksu bu ülkede kaç yıldır var. içeri alınmasını gerektirecek bir durum olsa, akp hükümetinden önce de içeri alırlardı. yada referanduma gelene kadar akp bu kadar yıllık iktidar sürecinde de içeri aldırmasını bilirdi sezen aksu'yu.
mantıksızlık ayrı bir sorun, karalama ayrı bir sorun. nerden biliyorsun içtiğini, beraber mi çektiniz.?
bir fenerli buna çok fena bir şeyler yapmış ve psikolojisinde onulmaz yaralar açmış.
(bkz: fenerbahçe ezikliği nereden geliyor)
(bkz: fenerbahçe tarihin ilk hırsızıdır)
(bkz: fenerbahçe ezikliği nereden geliyor)
(bkz: fenerbahçe tarihin ilk hırsızıdır)
robinho gelmeyince mala bağlayan bejekeli yazar. aman aman uzak durun bence. sanırım bir fenerli tarafından hunharca katledilmiş.*
(bkz: senin ezikliğin nerden geliyor be dostum)
(bkz: senin ezikliğin nerden geliyor be dostum)
troll üzeri 3.
(bkz: bsg)
(bkz: bsg)
büyük futbol uleması. bütün futbol kamuoyu ağzına bakıyor, evet.
(#9728460)
gelecek beş hafta için de yorumlarını alsak takımı hakkında ne güzel olacak. haa bir de devre arasını kaç puanla bitirirsiniz ve kaçıncı olursunuz lütfen söyler misin cigerim?
(#9728460)
gelecek beş hafta için de yorumlarını alsak takımı hakkında ne güzel olacak. haa bir de devre arasını kaç puanla bitirirsiniz ve kaçıncı olursunuz lütfen söyler misin cigerim?
türkiye'deki fenerbahçeliler'in %99'unun tecavüzüne uğradığından şüphelendiğim yazar. başka türlü bu kadar kin ve nefret güdülemez. bu ne şiddet bu celal.
(bkz: #9910703) bişey ne la?
acilen lise yok yok ilk ögretim türkçe derslerine katılması gereken yazarcık.
(bkz: artıst lan bu)
acilen lise yok yok ilk ögretim türkçe derslerine katılması gereken yazarcık.
(bkz: artıst lan bu)
allah yardımcısı olsundur.
(bkz: Işte o Fenerbahçeli benim)
(#10556219) entrysiyle zekasını(!) ortaya koymuş yazarcıktır. madem iş okumaksa oyumu kendisi adına da ak partiye vereceğimi dile getirmek isterim. ayrıca merakla soruyorum kendisine;
oy kullanacak yaşa geldin mi sen?
oy kullanacak yaşa geldin mi sen?
yıllanmış ve kimsenin gülmediğine emin olduğum salak saçma lafları söyleyerek espri yaptığını hatta ve hatta ayar verdiğini sanan organizma...
galatasaray'ın an itibariyle ayar verip göt ettiği yazardır.
hangi takımlı bilmem ama bir kuyruk acısı var.*
fenerbahçenin kayserispor karşısındaki şovunu izlerken, kıvranan zor anlar yaşayan, muhtemelen terleyen, bu hışımla sözlükte fenerbahçeye bok atmaya çalışan yazardır.
Hep söylemişimdir, böyle şeyler fenerbahçenin önde olduğu maç sırasında yazılınca komik bir hal alıyor. 2 gün sık götünü abicim sonra söv istediğin kadar. En azından fenerbahçenin şu an ki maçı ile alakalı olduğu anlaşılmasın bu folloşluğun.
Hep söylemişimdir, böyle şeyler fenerbahçenin önde olduğu maç sırasında yazılınca komik bir hal alıyor. 2 gün sık götünü abicim sonra söv istediğin kadar. En azından fenerbahçenin şu an ki maçı ile alakalı olduğu anlaşılmasın bu folloşluğun.
bu linki vermiş: http://galeri.uludagsozlu...k-ge%c3%a7en-adam-109433/
fenerbahçe rakiplerine koydukça, kendini o rakiplerin yerine koyup huşu içinde emeline ulaşan ırkçı.
fenerbahçe rakiplerine koydukça, kendini o rakiplerin yerine koyup huşu içinde emeline ulaşan ırkçı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar