bugün

abdi ibrahim ilaç firmasının almanya dan ithal olan üst solunum yolu enfeksonlarında kullanılan solusyonu. pelargonium sidoies (bkz: sardunya) ekstresi içermektedir. tamamen bitkiseldir.

her feydali ilaç gibi resmi kurumlarca bedeli ödenmemektedir. 17.9 tl fiyatı vardır. sadece eczanelerde satılır.

detay için;

http://images.google.com....e%3Doff%26sa%3DN%26um%3D1
farenjit nedeniyle almayı düşündüğüm ilaç.umarım faydası olur.
"aa noluyo hastalanıyo muyum şimdi ben?" durumundayken bi bardak suya 15 damla yada 20 damla ile bir günde iş halledilebiliyor.
15 damlayı 15 kaşık olarak anlamamla birlikte suya karıştırmadan ham olarak içtiğim zımbırtıdır.

ilk 20 dk. iç yanması yaşadım ama şu an gayet iyiyim. boğazımı da yumuşattı sanki.
nedense hiçbir doktorun yazmadığı ama çok sağlam bir tedavi edici. bir daha ki doktor ziyaretimde sorucam hepiniz için.
"umca damlanın solüsyon olarak 100 gramında 80 gram pelargonium sidoides, yani afrika sardunyası bitkisinin kök kısımlarının sıvı özü mevcuttur. (bkz: afrika sardunyası) bitkisinden elde edilen bitki özü, bitkisel tedavi amacıyla umca damla halinde kullanıma sunulmuştur."Umca Solüsyon; sardunya köklerinden çıkarılan bir öz içermektedir.
Umca özü bronşit, sinüzit, anjin (boğaz ağrısı), viral enfeksiyonlara bağlı burun akıntısı ve farenjit olgularında etkili olduğu saptanmıştır.
Umca özü, (bkz: bağışıklık sistemi)ni güçlendirici (bkz: antiviral) özelliklere sahiptir. Ayrıca bazı bakterilere karşı antibakteriyel etkisinin yanısıra antioksidatif özelliklerine sahiptir. Bunun dışında, organizmanın bağışıklık sistemini güçlendirdiği ve solunum epitel hücrelerinin silia vurum sıklığını artırarak balgam söktürücü etkiye sahip olduğu da bildirilmiştir.
Bu nedenle Umca, değişik akut ve kronik enfeksiyonların özellikle de üst solunum yolları enfeksiyonları ve kulak-burun-boğaz enfeksiyonlarının tedavisi için uygundur.
Edit: (bkz: ender saraç) bağışıklık sistemini güçlendirmeye ihtiyaç duyanlara tavsiye ediyor.
Ateşiniz var öksürükten uyuyamıyosunuz,faranjit,bronşit süründürüyor.umca damladan yarım bardak suya 30 damla dökün,günde üç kere için. Bana dua edeceksiniz.fiyatı 50 lira,ancak etkisine 100 lira bile verirsiniz.
© copyright 2005 - 2026