bugün
- nickten isim tahmini yapmak72
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- hikayeyi devam ettir30
- hayattan zevk alamamak15
- uyumayın konuşalım5
- gocunun nerede olması12
- rüyamda kadın olmuştum6
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi7
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- yazarların öldükten sonraki planları4
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak3
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- makine mühendisliği3
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler3
- mesajlara geç cevap veren insanlar3
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- biber dolması olsa da yesek5
- sokakta kavga teknikleri3
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- yeşilçam filmi izlemek6
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- uysaljakoben16
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri2
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- temiz nevresimler içinde uyumak3
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- en güzel tatlı2
- cioran neden intihar etmedi3
- habire12 adamdır37
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- kadın2
- yeni parti50
- fake yazarlar2
- narsisizm2
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- cem küçük5
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
mükemmelleşmenin bir mükemmelin var olduğuna doğrudan işaret etmediğini anlamayan yazardır.
görece olarak daha iyiye gitmek, mükemmelleşmek olarak adlandırılabilir, çünkü o ana kadar herhangi bir kusuru bulunmayan şey, o an yaşayanlar tarafından mükemmel olarak adlandırılabilir, çünkü ileride karşılaşacaklarını bilmezler.
özet: o ana göre konuştum, affet dostum.
mükemmelleşmenin bir mükemmelin var olduğuna doğrudan işaret etmediğini anlamayan yazardır.
görece olarak daha iyiye gitmek, mükemmelleşmek olarak adlandırılabilir, çünkü o ana kadar herhangi bir kusuru bulunmayan şey, o an yaşayanlar tarafından mükemmel olarak adlandırılabilir, çünkü ileride karşılaşacaklarını bilmezler.
özet: o ana göre konuştum, affet dostum.
harbi delikanlı, sözlükte hiç rastlamadıgım cinsten, -malum sözlükler eurovizyona dönmüş, takipçisi sözde erkek yazarlar açısından-, sözlük onunla daha degerli, kaybedilmemesi gereken yazarlardan, entrylerini takip edecegim yazardır kendisi.
kartal pençesi tekniğin benim osmanlı tokadımla baş edebilecek mi bakalım?
(bkz: kill bill)
(bkz: kill bill)
menemen olayını tüm müslümanlara atfettiğimi düşünecek kadar zeki bir yazar.
doğru söze doğru demekte bir sakınca yok. Evet kendime yeniğim, çok hata yaparım. Ne yapalım, herkes mükemmel değil.
özelden yazmıştım: haklısın sözlüktekilerin çoğu böyle ama söyleme şeklin yanlış. Bu kısmı atlamışsın.
Ama sağol into the labyrinth. ilk başta bana da hakaret edeceğini düşünmüştüm, bu konuda da yanıldığımı gösterdin. yanılmanın böylesi haklı olmaktan evladır.
özelden yazmıştım: haklısın sözlüktekilerin çoğu böyle ama söyleme şeklin yanlış. Bu kısmı atlamışsın.
Ama sağol into the labyrinth. ilk başta bana da hakaret edeceğini düşünmüştüm, bu konuda da yanıldığımı gösterdin. yanılmanın böylesi haklı olmaktan evladır.
--spoiler--
kendisine tamamen olmasa da hak veriyorum. Şiddet çözüm değil demek kulağa tatlı geliyor ama bazı durumlarda şiddet çözümdür. çünkü insanoğlu adaletli ve mantıklı değildir, hangi ideoloji, hangi fikir olursa olsun karşısındakini yok etmek için veya kendi varlığını sürdürmek için mutlaka savaşa girişir. Bu nedenle savaşın bir sanatı ve felsefesi vardır. Sözlükte herkes birbirine nefret kusuyor. Fırsatı bulsalar birbirlerini boğazlayacakları çok belli.
Ayrıca nasıl oluyor da canlılar aleminde insanoğlunu da içine alan bir kural olarak güçlünün güçsüzü yok etmesi fikrini temel alan evrimci zihniyet sahipleri bu adamı şiddet yanlısı diye eleştirebilir? Sonuçta o sizin kurallarınıza göre davranıyor.
Ama islam'ın yolu bu değil bunu da not etmek lazım.
Keşke işler farklı bir yolla çözülebilseydi ama insanın kaçınılmazı bu oluyor bazen. Dialog arayışı önemli tabii, çok şeyin önüne geçer ama şiddet mutlaka olacaktır.
Ayrıca hangi teknikle dövüşüyor merak ediyorum. Resimde sanki bir capoiera ruhu var gibi ama cqc de olabilir.
--spoiler--
güzel tespitleri olan yazar işte bu. daha sonra ayrıntılı konuşuruz ama bana capoiera ruhu var demek hakarettir. * boş bir stil inan. *
kendisine tamamen olmasa da hak veriyorum. Şiddet çözüm değil demek kulağa tatlı geliyor ama bazı durumlarda şiddet çözümdür. çünkü insanoğlu adaletli ve mantıklı değildir, hangi ideoloji, hangi fikir olursa olsun karşısındakini yok etmek için veya kendi varlığını sürdürmek için mutlaka savaşa girişir. Bu nedenle savaşın bir sanatı ve felsefesi vardır. Sözlükte herkes birbirine nefret kusuyor. Fırsatı bulsalar birbirlerini boğazlayacakları çok belli.
Ayrıca nasıl oluyor da canlılar aleminde insanoğlunu da içine alan bir kural olarak güçlünün güçsüzü yok etmesi fikrini temel alan evrimci zihniyet sahipleri bu adamı şiddet yanlısı diye eleştirebilir? Sonuçta o sizin kurallarınıza göre davranıyor.
Ama islam'ın yolu bu değil bunu da not etmek lazım.
Keşke işler farklı bir yolla çözülebilseydi ama insanın kaçınılmazı bu oluyor bazen. Dialog arayışı önemli tabii, çok şeyin önüne geçer ama şiddet mutlaka olacaktır.
Ayrıca hangi teknikle dövüşüyor merak ediyorum. Resimde sanki bir capoiera ruhu var gibi ama cqc de olabilir.
--spoiler--
güzel tespitleri olan yazar işte bu. daha sonra ayrıntılı konuşuruz ama bana capoiera ruhu var demek hakarettir. * boş bir stil inan. *
en asil duyguların insanıdır.
laf olsun diye söylemiyorum bunu dolu dolu yaşayan bir adam.
umarım hak ettiği mutluluğu bulur.
laf olsun diye söylemiyorum bunu dolu dolu yaşayan bir adam.
umarım hak ettiği mutluluğu bulur.
çaylaklığımda duygularıma tercüman olan ve meslektaşım olduğunu latin tıp terimlerinden anladığım zeki çevik ve herşeyden önemlisi araştırmacı bir yazardır. kendisini yazdığı kaliteli yazılarından ötürü kutlarım. bunu borç da bilirim.
referandumda hayır diyecek olan yazar.
Hükümetin dürüstlüğüne inanmayı ne kadar isterdim. Varsa 'arkadaş yanlış yapıyorsun' diyen yardımcı olursa sevinirim.
Hükümetin dürüstlüğüne inanmayı ne kadar isterdim. Varsa 'arkadaş yanlış yapıyorsun' diyen yardımcı olursa sevinirim.
olaylara mantık çerçevesinde yaklaşabilen aklı başında yazar arkadaş.
--spoiler--
evet kendisi çaylaktır. Dövüş sanatları hakkında daha öğreneceği çok şey var çünkü. Sözlükte ayar verme konularında uzmandır, o ayrı. Sonuçta master of thoughts.
Eğitiminde çok yol katettin ama daha önünde uzun bir süreç var. Bugünkü ödevin çevreyi kendi faydana kullanmayı öğrenmek. Kolay gelsin çekirge.
--spoiler--
Usta dikkat et sarı bi kadın gelecek gözünü çıkaracak.
evet kendisi çaylaktır. Dövüş sanatları hakkında daha öğreneceği çok şey var çünkü. Sözlükte ayar verme konularında uzmandır, o ayrı. Sonuçta master of thoughts.
Eğitiminde çok yol katettin ama daha önünde uzun bir süreç var. Bugünkü ödevin çevreyi kendi faydana kullanmayı öğrenmek. Kolay gelsin çekirge.
--spoiler--
Usta dikkat et sarı bi kadın gelecek gözünü çıkaracak.
hezeyanının sonunu çaylaklıkla ödemiş. üzülmesin aynı hezeyana sahip türdeşi çok fazla.
yanlışın yapanına göre cezalandırıldığı sözlüğün yazarı.
Ayıp ettin sözlük. Şimdi beni yalnız bırak.
Ayıp ettin sözlük. Şimdi beni yalnız bırak.
eleştiriye açık, mesaj trafiği yoğun, iyi niyetli, güler yüzlü, tekken ustası, cahilliğe tahammülü olmayan zehir gibi bir yazar. *
kitap okur ve ona inanır.sorgulama yada mukayese yeteneği pek az olan yazar.ruslara rehin düşen askerlerin cetelesini tutmuş ayrıca.
yazarın notu: orta yerde devrilen dergahın adamı.kendisine hür adam filmine tek kişilk bir bilet yolluyor ve patlamış mısırı eline veriyorum.
yazarın notu: orta yerde devrilen dergahın adamı.kendisine hür adam filmine tek kişilk bir bilet yolluyor ve patlamış mısırı eline veriyorum.
kaynak belirtmesi gerekir. ayrıca neden böyle bir entry girme ihtiyacı duydu anlayamadığım, merak edip entrylerini okuyunca dikkat çekmek için meclis önünde soyunacak potansiyele sahip olduğunu anladığım yazar kişisi. beni eleştiren (saygı duyarım) ama neden eleştirdiğini bilmeyen, yapıcı olmaktan çok uzak ve ilgi eksikliği çektiği aşikar olan insan.
kaynak belirtmesi gerekir. ayrıca neden böyle bir entry girme ihtiyacı duydu anlayamadığım, merak edip entrylerini okuyunca dikkat çekmek için meclis önünde soyunacak potansiyele sahip olduğunu anladığım yazar kişisi. beni eleştiren (saygı duyarım) ama neden eleştirdiğini bilmeyen, yapıcı olmaktan çok uzak ve ilgi eksikliği çektiği aşikar olan insan.
zeka gerisi problemi yaşadığını düşündüğüm yazar.tanrının boşa kürek çekmesi sonucu ortaya çıkmış kul modeli.
yazılarından mantıklı olduğu anlaşılabilen bir yazar. düşünceleri doğrudur yanlıştır, tartışılır. ancak olayları mantık çerçevesinde analiz ettiği de bir gerçek.
sözlükteki düzeyin hızla düştüğü şu sıralarda, sözlüğün ihtiyacı olan türde bir yazar.
sözlükteki düzeyin hızla düştüğü şu sıralarda, sözlüğün ihtiyacı olan türde bir yazar.
nick altıma girdiği güzel şeylerden ötürü teşekkür ettiğim yazar.
nikaltıma yazdığı cesaretledrici entyden ötürü teşekkür etmek istediğim,güzel insan...
ramazanda açık olan kafe ve restaurantların hepsinin müşterilerini sokakta ağırladığını unutan yazar. ne yapsınlar, mecburen sokaklarda yiyecekler yemeklerini.
(#12140209) şiddetli mantıksızlıkla böyle birşey yazan yazar. beni tanıyor musun? hayır. gece gece sözlükte dolaşıyorsam sana ne?
sözlük babanın malı mı? hayır. o zaman ne diye böyle birşey yazıyorsun. iç kulvardan son yüz metreye giren yazar.
sözlük babanın malı mı? hayır. o zaman ne diye böyle birşey yazıyorsun. iç kulvardan son yüz metreye giren yazar.
espri yapan yazar. pire kadar espri için yorgan yakanlar var, ayıp etmişler.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar