bugün

onuncu nesil yazar. hoş gelmiş. evet.
8 yıllık sigara alışkanlığını yalnız bırakmamak sebebiyle kendilerine bir de 'Uludağ Sözlük' alışkanlığı edinmişlerdir. Uzun yıllar sözlükte kalması dileğiyle bol entryler dilerim.

Hoş geldin sefâlar getirdin, Sevgili ugur5423.

Edit : Unutkanlık.
Teveccühlerine karşılık kendilerine, çok teşekkürler ederimdir.
bırakın ölsün.

kendi hayatı.
Ölmek isteyen yazar. Tavsiyem, nitrojen dolu tüpe balıklama atlamasıdır. Hiç acı çekmezsin. Fakat bana özelden ulaş istersen.. Bir ara ben de düşünüyordum intihar etmeyi. illa edeceğim diyorsan dini yönden bulduğum açıkları seninle paylaşabilirim. Ama sakın ola sakın bu işe artısını eksisini tartmadan girme!
hayırlı olsun ceset yazar.

ölüm bir seçim değildir. ama intihar etmek seçimdir. hadi şimdiden hayırlı olsun ateşin bol olsun topraam.
intihar edeceğini duyuran yazar.

intihar edeceğim dersin iyi güzel de bunu sözlükte paylaşmak neyin nesi? Konuşmak istersen konuşacak adam bol. (Kadın yok yalnız alayı çüklü) bir şekilde derdini dinler moralini düzeltirler.

He ben illa atlarım diyorsan cenazene geleni siksinler..
Sözlüğü ayağa kaldıran sayın deli. Yanında değiliz ki mani olalım, yanında değiliz ki ağzını burnunu kıralım.
Başına her ne geldiyse vazgeç. Bak önümüz yaz, denizler bizleri bekliyor.
Güneşin altında sıcacık gençliğinin terini akıtacakken ne işin var kara toprağın altında?
Son olarak bilmeni isterim ki: Sen ölüp gittiğin zaman hiç bir şey değişmeyecek, eski hamam, eski tas her şey devam edecek. Olan sana olacak lan!
ölüm haberi gelmiştir.
Cenazesi öğle namazına müteakiben zincirlikuyu mezarlığı'ndan kaldırılacaktır. He gelmem orası ayrı..
intihardan döndürdüğüm yazardır.
Hala bırada olduğunu yazsın yoksa terlikte dövecem kendisini ağzına ağzına vurucam.
Tanımam etmem ama ne intiharı lan.
onuncu nesil yazar. aramızda.
Kimin nesi olduğu merak konusu yazar.
Başına kötü şeyler geldiği için intihar etmeye kalkan fakat bunun bir çözüm olmayacağını farkedip vazgeçmesiyle, biz merakta olanlara rahat bir nefes aldırtmıştır...
ugur arkadaşın durumuna mizah veya başka bir tavırla yaklasacak kisi adam değil.

yaşama yeniden tutunmaya ve zor seyler yasamis biri olarak bu savaşa yeniden göğüs geren arkadaşımizin yanındayız.
iyileşmesini istediğimiz yazar.
hâlâ aramızda olmasına üzüldüğüm yazar.
Dikkat çekmek için zarf atan ve başarılı olan yazar. Yazık insan hayret ediyor.
dün intihar edicem dedi bu gün tecavüze uğradım diyor.

yarın mı?

(bkz: anamız orospu olmuş gülcan)
intiharı dikkat çekmek için yazmadım dedikten sonra tecavüze uğradığını söyleyen yazar.

(bkz: yav he he)
Ne olursa olsun üzerine gidilmemesi gereken yazar. Hiç kimse bir sorunu olmasa böyle şeyler yazmaz.
Kardeş allah büyük zorlukları atlatacaksın inşallah.
Gördüğüme çok sevindiğim;
Her daim ve her ne bok olursa olsun yanında olduğumuzu bilmesini istediğim yazar kardeşim.

Sevgi ve selâmlarımı yolladım; Geçmişi s.kip atmasını rica ettim...
© copyright 2005 - 2026