bugün
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
- ben geldim naneler30
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar4
- sözlük için ne yapabiliriz10
- sevilen kızın 1 haftadır giydiği naylon çorap3
- sigarayı neden seviyoruz5
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek14
- yurdum muhalifinin sürekli kandırılması3
- bir insana çirkin demek6
- pasif içicilik3
- geceye bir şarkı bırak8
- sıcak ekmeğin arasına margarin sürmek3
- bizi kandırıyor olabilirler mi4
- sinir bozucu şeyler5
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- zengin kızların güzel olması4
- clydeless bonnie8
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi3
- meme fetişizmi3
- testere adamın dibidir3
- kahvaltıda kola içmek3
- yahudi mercedesi2
- ibrahim karagül'ün erdoğan'a fetöcü iması yapması3
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- alt metin okumak2
- kuranda namaz yok8
- alkollüyken düşünülen şeyler2
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- bilim kurgu romanı tavsiyesi3
- astrolojiye inanan flörtten anında soğumak4
- babanın sarhoş olması5
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu6
- ayakkabının içine giren minicik taş2
- alkolü neden seviyoruz2
- ejderhalar yıkanır mı sorunsalı5
- fetiş nedir kime denir3
- memur emeklisinin isyanı3
- the shining te jack neden deliriyor sorunsalı2
- kışın dondurma yiyen tip2
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- the shining te en korkutucu sahne2
- uludağ sözlük hakkında sorulmamış sorular5
- frankyfourfingers2
- çitayı yükseğe koymak4
- haluk levent'e para emanet etmek23
lys matematiğin en önemli ve en zor iki konusu.
türev integral bilmeyen mühendis olmasın rica ediyorum.
bize mühendis diplomasına sahip sıradan insanlar değil, gerçek mühendisler lazım.
bize mühendis diplomasına sahip sıradan insanlar değil, gerçek mühendisler lazım.
lys1 matematikte en çok soru çıkan iki konu.
Liseye kadar matematigim babasi olan konulardir .
diferansiyel denklemlerin özünü oluşturur. Türev ve integral bilmeyen bir kimse diferansiyel denklem çözemez.
matematiğin en basit konularındandır. belli başlı kuralları vardır uygularsın sonuca ulaşırsın.
öss gibi sınavlarda sorulan sorularda kalem oynatmaya bile gerek yoktur. çözümleri çok basittir: katsayılara dikkat edin çözüme ulaşırsınız.
ama mühendisliğe giderseniz 4. mertebeden diferansiyel denklem çözmeniz istendiği zaman bu konuları iyi öğrenmeniz gerektiğini de unutmayın. sadece sınav için değil gelecek için de öğrenin. *
öss gibi sınavlarda sorulan sorularda kalem oynatmaya bile gerek yoktur. çözümleri çok basittir: katsayılara dikkat edin çözüme ulaşırsınız.
ama mühendisliğe giderseniz 4. mertebeden diferansiyel denklem çözmeniz istendiği zaman bu konuları iyi öğrenmeniz gerektiğini de unutmayın. sadece sınav için değil gelecek için de öğrenin. *
ikisininde allah belasını versin!
lisede bana dediler ki "türev integralin devamı türevi yapan integrali de yapar"
külliyen yalan.
türevi yaptım integrali yapamadım sözlük.
integral türevin yanında anasının gözüdür bana göre.
külliyen yalan.
türevi yaptım integrali yapamadım sözlük.
integral türevin yanında anasının gözüdür bana göre.
Türevi sağlam olan inegrali inletir.Sonuçta integral türevin ters operatörü.
neyse ki uzun zamandır kullanmadığım, bir daha da kullanmak zorunda olmayacağım bilgilerdir. ama mat-1 sevilesidir, o ayrı.
lise kısmı halledilebilir şekildedir ama matematik okumayın dostlar tünelin ucu bombok bir yere çıkıyor.
hiç bir hoca anlatmadan kendi kendime ögrendigim iki basit konu .
Sunun basligini uplayip durmayin pis ergen liseliler sizi. Gidin ders calisin.
Zor ve kapsamlı konular olsa da kavranınca büyük bir zevkle çözülür soruları. Gerçekten kafa yorar , beyni çalıştırırlar. Üniversiteside sözel bölüme gidince bayağı özlüyor insan.
turev daha dogrusu diferansiyel ve integral kavramlarinin ne oldugunu ogretilmedikce zor bir konu deyip gecilecek meseledir.
adam muhendis oldugunu soyluyor ve turev integral cozebildigi icin ovunuyor . turev integral 4 islemin 5. sidir .
adam muhendis oldugunu soyluyor ve turev integral cozebildigi icin ovunuyor . turev integral 4 islemin 5. sidir .
neye u diyeceğimiz önemlidir.
universitede matematik okuyorsaniz eger lisede gördügunuz turev ve integral aşırı basittir. analiz 1 ve analiz 2 dersinin temelidir. sevmezseniz yapamazsınız.
(bkz: beni mutlu ettiniz)
(bkz: hep matematikkonusalim)
(bkz: beni mutlu ettiniz)
(bkz: hep matematikkonusalim)
universiteye hazirlaniyorsaniz kafa yordugunuzda en zevkli iki matematik konusu haline gelebilir. ufkunuzu acar.
Türevini ayrı integralini ayrı sikeyim dedirten konulardır. Zor diye değil uğraştırıcı. Kezban tavlamak gibi birşey.
Lan burdada mı türev integral not:sözlüğü özlicem.
tm öğrencisi olarak kendime ''ulan bunları götüme mi sokacam?'' tarzında sorular sorduran konulardır.kolay olmaya kolaydır sadece uğraşmak ve pratik gerekli lakin sikimde değildir.
en zor ve en zevkli konulardır. bol bol soru çözünce kankanız oluyor. bu kankanız sınavlarda tabi ki sizi yalnız bırakmıyor.
Öğrencilerin ağzına sıçan konulardandır.
keske organik kimya da böyle olsa dedirten konulardır. organik yüzünden kimya netim gelmiyor ulan. ne ezbermiş arkadaş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar