bugün

son zamanlarda çok bozan bisküvi, yalnız ben mi yaşıyorum bunu bilmiyorum ama ; tutkuyu yedikçe ağzıma kahve tadı geliyor.
erkek bu ismi taşıyor ise kızlar tarafından çok beğenilen bir isimdir kendimden biliyorum.
Bir bisküvi bir isim ve bir duygu olarak tanımlanabilir tutku.
hz isa nın hayatının anlatıldığı mel gibson filmi.
kaybetme korkusuyla şişen duygu. sonrası saplantı işte, bir çeşit rahatsızlık.
"o" nun tanıstırdığı, iradenin yok olduğu eşsiz anların sorumlu duygusu.
olmazsa olmaz.
aşkla bir araya geldiğinde ortaya çıkardığı-yaşattığı duygular tarifsiz olan şey.
güzel bir kız ismi.
güzel bir bisküvi ismi.
güzel bir duygu ismi.
Tutkularımız gerçek Anka kuşlarıdır. Eskisinin küllerinden bir yenisi doğar.

*
ezber bozar ve bozdurur ki, vazgeçmeye çalışıldığı ölçüde kendine daha çok bağlayan öyle de tatlı bir yosmadır o. çıkarsız, yalansız ve riyasızdır; zuhur ettiği yeri cennet, fiili muhteşem kılar. öyle böyle değil, çok fettan.
"Aşkın çocukları vardır, öbür tutkuların küçüklükleri. Kahrolsun insanı küçülten tutkular, yaşasın onu çocuk kılan tutku!"
*
1.bir nevi esaret.
2.etinin bisküvi markası, biraz yağlı gibi.
Herhangi bir şeyin hoş olan ihtişamına kapılma, bağlanmadır.
cennet tutkuların ayakları altındadır.
çikolata.
beni benden alan, düşünemememi sağlayan, bütün tabuları yıkan, dünyaya karşı gelmeye iten, melek mi şeytan mi belli değil, huzur içinde huzursuzluk barındıran, kalbime ısı yayan, dokunmak dokununca yanmak, beni mahveden ama aynı zamanda hayatta olduğumu hatırlatan, sıradışı,arada kalbe hançerin girmesi sonra yavaşca içinin çekilmesi sonra bi ılıklık yada bi titreme, kelimelerimi düğümleyen, parmağımın ucunun sızlaması,buz gibi suya düşen ateş topu gibi olmak,hayata yabancılaşmak, isyan, haykırış,bir bütün olmak.bu tutku beni öldürecek.
akışkan bir çikolatası olan püskevit.
çok güçlü bir duygu. sıradan olmayan ve özel. bazen kişiye zarar verecek kadar güçlü. hastalıklı gibi ama bundan keyif alacak kadar güzel, çok derin bir his.
cem köksal'ın güzellerinden, enstrümantal bir şarkısı.
bir eli tutmakla, bir ruhu zincirlemek arasındaki ince farktır.
utkunun kozasıdır.
tutku, insanın üzerene doğru gelene kucak açmasıdır.

cidden arsız!
bir iç çamaşırı markası.
türk erkeklerince yaygın olarak kullanılan bir don markası.
© copyright 2005 - 2026