bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- kızları en güzel olan şehir13
- affetmenin gücü6
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- en sevdiğiniz sayı3
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- akrostişli şiir6
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- de niro vs pacino3
- bir kadini dövmek2
- ilişki yapmaya üşenmek6
- 30 yaşına girmek4
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- silver ile evlenecek erkek52
- açtığı parantezi kapatmayan insan2
- sırrı süreyya önder28
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- hristiyanlık7
- euro 20162
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- her cümlesinin sonuna açıkçası koyan insan2
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- kadın nefreti4
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- sözlükteki satranç taşları4
- sözler köşkü6
- nazilerin haklı olan yanı2
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
- mauro icardi11
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- dün gece ne oldu13
- sarapci koala58
- sözlüğü annesi gibi gören insan3
- arabada son ses dinlenecek şarkılar3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- david bowie varken neşat ertaş dinleyen tip2
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen2
- geceye bir söz bırak2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- tefal2
- gecenin şarkısı11
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
Hamuru kek hamurundan daha sert ve gevrek, ayrıca daha az şekerli olup... içine elma ya da vişne konulduğunda süper bi tada sahip olan ecnebi tatlısı.
anasını sktiğim pastası.
ulan ben bunu ufakken çizgi romanlarda, çizgi filmlerde görüpte götümün düştüğünü bilirim. götü boklu kekmiş.
tommiks kulver kalesine döndüğünde suzi "sana turta yaptım... baaaak" dediğinde ben bu siktiri boktan şeyi doğa üstü bir şey sanırdım.
veya teksas'ta profesör oklitus bir evin penceresine soğuması için bırakılmış turtayı yürütüp mideye indirirkenki surat ifadesi için 3 vitesli bisikletimi verebilirdim.
o zamanlar sktiğim şeyini annneme yapması için söylediğimde "turta ne lan dingil" dediği hala kulaklarımda yankılanır.
yaptım geçen hafta... tansaş'tan hazır paketini alıp yaptım. götü boklu marmelatlı kekmiş. yemedim attım zaten.
çocukluk hayallerimi yıktın ibne turta.
haaaaadi siktir ordan.
ulan ben bunu ufakken çizgi romanlarda, çizgi filmlerde görüpte götümün düştüğünü bilirim. götü boklu kekmiş.
tommiks kulver kalesine döndüğünde suzi "sana turta yaptım... baaaak" dediğinde ben bu siktiri boktan şeyi doğa üstü bir şey sanırdım.
veya teksas'ta profesör oklitus bir evin penceresine soğuması için bırakılmış turtayı yürütüp mideye indirirkenki surat ifadesi için 3 vitesli bisikletimi verebilirdim.
o zamanlar sktiğim şeyini annneme yapması için söylediğimde "turta ne lan dingil" dediği hala kulaklarımda yankılanır.
yaptım geçen hafta... tansaş'tan hazır paketini alıp yaptım. götü boklu marmelatlı kekmiş. yemedim attım zaten.
çocukluk hayallerimi yıktın ibne turta.
haaaaadi siktir ordan.
ankara da bestekar sokak ta bulunan çok güzel bir pastahane cafedir.
barack obama'nın en sevdiği yiyeceklerden birisiymiş. zaafı varmış.
Anavatanı Avusturya'dır.Çeşitli meyvelerle yapılan kıvamı kekten daha sert olan tatlı türüdür.
kelime anlami itibariyle yalnizca ve yalnizca kek anlamina gelir. marmelatli olmasi ya da kivaminin normal kekten koyu olmasi tamamen uydurma ya da gorecelidir. roman dillerinde (fransizca, italyanca, ispanyolca...)yazilisi ve okunusu hafif degisikliklere ugrasa da (tarte, torta, tarta...)genel bir terimle kek anlamina gelir.
fıstık ezmeli sandviç ile birlikte bir abede klasiğidir.
en mükemmeli emerikın epıl pay. amasya elmasıyla çok süper olur. elmaları ince ince dilimleyip olağanüstü bir karamelli tarçınlı sosla birleştirip tart hamurunun içine saklamak suretiyle yapılır. tövbe içine vodka koymayın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar