bugün

7. nesil yeni yazar. hoşgelmiş.
ahusunu unutmuştur deşifre olmamak için.
ermenilerin tarihi yokmuş. pardon ermeni devletinin tarihi yokmuş. çüş diyorum kendisine.
ermeni bayrağı yakmak/#7908871

entrysi ile süper iş çıkarmış yazardı. hoş gelmiştir...
iz bırakacağını düşündüğüm 7.nesil. uzun soluklu olmasını dilediğim yazar.

hoş gelmiş.
girdiği entrylerle kalitesini hissettirmeye başlamış yazar. hoş gelmiştir.
hoşgelmiş nesildaşım entryleri çok hoş takdir ettim.
milliyetçi çizgideki yazar. hoş gelmiştir.
nickini çok beğendiğim, yerinde ve kararlı çizgisini takdir ettiğim yazar arkadaş.
stil sahibi, net bir yazar. takibe değer.
bildiginiz ülkücü zihniyette ve neden bu zihniyete sahip oldugunu anlayamamış yazar. dünyada " türk " kelimesinin herşeyden üstün görüyor. acil iyileşmesi dilegiyle.

not; yaratan kimse kimseden üstün olmasın diye her ırka ve şahsa güzel özellikler yüklemiştir. bu hususta kimsenin kimseden üstünlügü yoktur.
(#8151186) o gün atatürk ile üstad arasında neler olduğunu anlatırdım sana ama yeri değil.
(#8159098) yüzde yüz haklı olan yazar. hoşgelmiş.
(bkz: kemal kılıçdaroğlu nun namaz kılmaması/#8187310)

işte bu! allah razı olsun. söylenmesi gereken tek şey bu. gerçekten bunu kendisinden duyduğum için çok mutluyum. selam olsun...
7. nesil yazardır. (#8273683) başlığı açma nedenimi tamamen ifade etmiştir.
(bkz: allah razı olsun)
ismiyle müstesna bir şahıs.**
türkçeden bîhaber, türkçü zat!

kendisiyle olan hikâyem, 11 haziran 2010'da "türkün davası" adlı başlığı açmasıyla başladı. başlığı görür görmez, yanlış açıldığını kendisine özel mesaj vesilesiyle belirttim. cevap gelmedi. aradan 3 gün geçti ve başlık hâlâ değişmedi. bunu, türkçü geçinmeyen başka bir kimse yapsa anlam verebilirdim; fakat sen!

not: yazar ilgili başlıktaki yazısını kaldırmış.
(bkz: #8678484) gün geçmesin ki trende uyup nurcu düşmanı yeni bir nesil evladı türemesin sözlükte.
külliyattaki kırmızıya olan zaaflarını dahi sömürmekteler.
kolonya yok mu fena oluyorum...
takip ettiğim kadarıyla oldukça kaliteli bir yazar. dilerim diğer yedinci nesilleri de bu kadar azimli görürüz. hoşgelmiş.
her düşüncesine ters düşen insana " troll " yaftalaması yapılmasının belki de son kurbanı. adam gerçekleri yazmış, lafı da gediğine koymuş. bazı kesime göre troll olsa da normal ve iyi bir sözlük yazarıdır.
(bkz: #9167296)
cesur entrysi ile beni şaşırtmış ve ülkem adına kahretmiş, doğrucu davut kahraman yazar.
(#8274783)

verdiği ayar ile beni benden alan yazardır. hoş gelmiştir. hoşlar getirmiştir beraberinde.
efendi çocuktur. hoşgelmiş. yararlı olacağına inanmaktayız.
entrylerinden anladığım kadarıyla bitaraf durmaya çalışan bir yazar kardeşimiz. bertaraf olmadan yazmaya devam etsin. ayrıca sözlüğe kalite bağlamında katkı sağlıyor.*
(#9278679) mü-kem-mel. yüreğine sağlık.
© copyright 2005 - 2026