bugün
- habire1219
- basmane tren garı6
- renkli rüyalar oteli5
- silvermist9
- ben geldim naneler15
- torpille bir yerlere gelenler4
- habire12nin çaylak olması5
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- lahmacun3
- siyonizmin tasfiye oluşu3
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- gammaz çetesi9
- sersem herif5
- konaktan üçkuyular'a gitmek3
- dinler tarihi5
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- sarapci koala63
- karşıyaka dan bayraklı ya yürümek4
- cemaatçi polis3
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci7
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- hoşlandığın kızın komünist çıkması4
- g i l d e d l i l y3
- özgür özel'in önder sav ile yan yana gelmesi3
- mantı8
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- ben sizin anonim11
- bir kız güneş kremi sürmenizi rica etse2
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- yılana güven olur mu2
- maşa ile koca ayı online3
- imbat3
- önder sav4
- çikolatalı kek4
- sen onun başını ezeceksin o da topuğunu ısıracak2
- akpartililerin apo sevdası5
- deli sikince yapılabilecek çılgınlıklar3
- bostanlı dan karşıyaka ya sahil boyu koşmak3
- sözlükte kıskançlık oluyor hissi7
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- insan olmaya ceyrek kala15
- sonbaharda yapılacak en iyi şey5
- şeriatçıların konserleri yasaklatması6
- kıskançlık krizi geçiren kadına yapılacak müdahale8
- allah'ın homo sapiensi çamurdan yaratması4
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- mavibahçe alışveriş merkezi2
'baba demeyen çocuk' temalı son reklam oyuncularına para yerine pirinç, sıvı sabun, bulaşık detarjanı vs. verdiğini düşündüğüm gsm şirketi. öyle kötü oyunculuk mu olur lan..? koskoca turkcell' sin. belki de o karı kocanın hatlarına 50' şer lira yükleyip yollamıştır. ne bileyim, reklam o derece kötü yani. hele o çocuğun sevimsizliği. allah' ım..
"üzülme içinde baba var." reklamındaki varoş espirinin sosyopsikolojik tahlili için pazarlama müdürüne tebriklerimi sunmak istediğim şirket. adam koltuğu hak ettiğini iyi göstermiş.
btk acil yardım çağrı hizmetlerine erişimde yaşanan kesintilere ilişkin başlattığı soruşturma kapsamında Turkcell'e, 2010 yılı net satış tutarı üzerinden para cezası kesilmesine karar vermiştir.
sigara bırakma hattı mesajını, 1 yeni sesli mesaj olarak alıp bir de üstüne o mesajı ücretlendiren operatör. az önce oldu daha lan oha nasıl iş bu.
kendisiyle aramızda son 1 senedir adeta bir soğuk savaş yaşanıyor. o istiyor ki ben e-fatura kullanayım, ben istiyorum ki her ay faturam elime geçsin.
ücretsiz mesajlaşmasından, bedava internetine, konuşma dakikasına kadar en az 40 farklı teklifle geldi, kabul etmedim.
artık işin çıkış noktasını, neden kabul etmediğimi bile unuttum. sadece bu ısrarına ben de aynı ısrarla "hayır" diyerek karşılık veriyorum. bir gün o vazgeçerse ben "kendi kararım" olarak e-faturaya geçerim belki. *
ücretsiz mesajlaşmasından, bedava internetine, konuşma dakikasına kadar en az 40 farklı teklifle geldi, kabul etmedim.
artık işin çıkış noktasını, neden kabul etmediğimi bile unuttum. sadece bu ısrarına ben de aynı ısrarla "hayır" diyerek karşılık veriyorum. bir gün o vazgeçerse ben "kendi kararım" olarak e-faturaya geçerim belki. *
internete bağlanma hızında vodafone den vasat gms şirketi.
bir reklamları vardı bu arkadaşların bir hanım kızımız harran dan bir diğeri harvard dan nete bağlanıyordu. işte o kocaman bir yalan.
bir reklamları vardı bu arkadaşların bir hanım kızımız harran dan bir diğeri harvard dan nete bağlanıyordu. işte o kocaman bir yalan.
30liralık faturanın her ay 60lira gelmesini sağlayan gsm. görende beyin nakli yapıyorlar zanneder.
nacizane gsm operatörü.
insanların duygularından maddi menfaat sağlamayı amaç edinmiş bir gsm şirketi
http://bit.ly/turkcell_nesetertas
http://bit.ly/turkcell_nesetertas
bugün attığı "neşet ertaş öldü hadi şarkısını bir tl'ye indirelim" mesajı ile mide bulantısına neden olan gsm operatörü.
neşet ertaş ile ilgili yaptıkları iğrençliğin ardından twitter üzerinden özür dileyen gsm operatörü.
https://twitter.com/Turkc...status/250667765038448640
https://twitter.com/Turkc...status/250667765038448640
ulan 3-4 günde bir hiç arama yapmadan, mesaj atmadan internete girmeden bakiyemi yiyen operatör.
telefonu şuan saat * için kullanıyorum resmen ama 10 gün içinde -1.09'dan -5.40'a indi.
bilerek yapıyorsanız haram zıkkım olsun lan.
telefonu şuan saat * için kullanıyorum resmen ama 10 gün içinde -1.09'dan -5.40'a indi.
bilerek yapıyorsanız haram zıkkım olsun lan.
durup dururken ek ücret çıkararak adamın ağzına sıçan gsm şirketi.
lanet olsun. haram zıkkım olsun... hiç bir açıklama yapmadan hattımdan " kullanım tutarı bilmem kaç lira " diyerek tl'lerimi eksiye çeken gsm şirketi.
turkcell hat almadan 10 kere daha düşünmek gerekiyor. ulan yeter üye olduğum her yere şikayet edeceğim. operatör değiştireceğim. yazıklar olsun.
turkcell hat almadan 10 kere daha düşünmek gerekiyor. ulan yeter üye olduğum her yere şikayet edeceğim. operatör değiştireceğim. yazıklar olsun.
(bkz: 5 kbps internet hızı)
bugün 30 tl yükleyeyim dedim. yani arkadaş yükledim yüklemesine de, 1 gün içinde 8-9 tane mesaj atılır mı ya? kontörü yüklediğim an 3 tane mesaj geliyor zaten. diğerleri de, kontörü yüklediğim gün içerisinde ''30 tl yükledeniz, xxxx yaz şuraya mesaj at, şöyle hakkın var'', ''30 tl yüklemişsin bebeğim, neden yyyy' e abone olmuyorsun''... vb
valla ağzım bozuldu lan.
valla ağzım bozuldu lan.
7 yıllık faturalı aboneliğimi gün itibariyle bitirdiğim şirket, memnundum fakat bana göre tarifelerini bitirmişler, size özel teklif diyerek her yöne 1000 dkk, sms ve 1 gb internet teklif ediyorlar, hala şark kafasıyla iş yapmaya çalışıyorlar...en düşük her yöne paketi 500 dkk, mecburmuyum kardeşim 500 dkk konuşmaya, 250 dkk yetiyor bana, whatsapp,mail,viber kullanıyorum, neymiş en az 500 dkk varmış oda 26 liraymış. bye bye.
bizbize cell de 1 saatlik konuşma süresini 6 aylık abonelerine veren operatör yani numara taşıdı iseniz bizbize celle ancak 6 aysonra hediye kazanırsınız ama internet sitesinde böyle demiyor.
3g si fil gibi 1 saatte 140 mb kotamı yemiştir efendim.
(bkz: turkcell sarı kutu)
bugün bana durduk yere 300 sms + 100 dakika göndermiş gsm operatörü. sevinçten ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
(bkz: bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü)
(bkz: bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü)
sözlük te korsan reklam yaptıran şirket.
500 dakikalık kampanyasını kaldırması saçma olan kuruluş. uzatın adam haklı.
düzenbaz bir gsm şirketi. zahmet edip 2 dk nızı ayırıp okuyun lütfen. sizde atlamayın benim gibi her gördüğünüz reklama.
Şöyle ki;
Ben daha önce avea'nın kartal cell'ini kullanıyordum. 5 gb kotalı olduğu için abonesi olduğum turkcell gsm şirketinin daha uygun bir tarifesi var mıdır diye araştırmaya başladım ve
"Kampanyalı paket ücreti 12 ay boyunca indirimli aylık 19,9 TLdir. Aylık 1 GB kullanım kotasına ulaşıldığında internet erişim hızı, paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 96 kbps'ye iner ve paket aşım ücreti yansıtılmaz.​​"
ibaresiyle karşılaştım, turkcell'in anasayfasında. sevindim tabi ve 96 kb da yeter bana diyerek aldım paketi.
zaten o 1gb bir günde bitti. ertesi gün bağlandığımda internet hızının bayaaa bi düşük olduğunu fark ettim. tüm iyi niyetimle "lan belki de hatlarda bi' bokluk vardır" diyerek çok da üstüne gitmedim.
sonraki gün yine bağlandım hız yine aynı. "Allah Allah yoksa 96 kb ile bağlanmıyor mu bu meret" diyerek 3 mb'lık bir dosya indirmeye yeltendim. bir de ne göriyim hız maximum 13 kb'a çıkıyor. dehşete kapıldım. "lan belki indirdiğim sunucu yavaştır" diyerek kendi serverımdan 2 mb'lık küçük bi dosya çekmeye başladım e yine aynı. "vay amına koduklarım" diyerek aradım 532'yi. zaten müşteri hizmetlerine ulaşabilmek için en az 20 dakika uğraştım. o zaten ayrı bir başlık altında incelenecek bir konu.
önce bir beyefendi çıktı karşıma. daha derdimi anlatmaya henüz başlamıştım ki bu işle görevli teknik sorumlularının olduğunu söyleyerek oraya aktardı. "eyvallah peki" diyerek çaresizce kabul ettim. eee el mahkum. rahatlıkla 10 dk'da o ara bekledim. artık ne bok yiyolarsa.. bir bağyan "buyrun efenim" diyerek cevapladı en nihayetinde.
sonrası ise aynen şöyle devam etti.
+ Merhaba. ben sınırsız diye bas bas bağırdığınız o 1 gb internet paketini alma salaklığında bulunup sonrasında da köpek gibi pişman olan bir müşterinizim.
- pardon ?
+ ne pardon ya ne
- birinci hudaverdi ile mi görüşüyorum. size hangi isminizle hitap etmemizi istersiniz ? (2 ismim var)
+ (mal de amk. <-- bu içses) 1 gb sınırsız bakın sınırsız diyorum internet paketini aldım.
- ivit
+ 1 gb gayet güzel ve hoştu. 1 günde bitirdim
- ivit efenim sorun nedir ?
+ anlatıyorum, acele etme bi yere mi yetişecen. burayı düşürene kadar canım çıktı zaten.
bu lafımdan sonra biraz sessizlik oldu tabe
+ sonrasında ben 96 kbps den devam etmeyecek miydim ?
- şimdi şöyle..
+ nasıl ?
- 96 kb'a kadar beyfendi
+ nasıl yani ? peki o internet sitenizdeki reklam ne ? (aynen okudum o yukarıdaki yazıyı)
sessizlik
+ ya cevap versenize
- beyfendi ıııı
+ bırakın ya. ne ıııı ne ııı, kapat allasen şu telefonu kapaat Allah belanızı versin..
diyerek kapattım telefonu.
siz siz olun o sınırsız 1 gb hikayesine aldanmayın. 1 gb bittikten sonra en fazla 10 kb ile bağlanabiliyorsunuz nete. sakın inanmayın arkadaşlar.
sıktıysam affola ama benim başıma gelen bu olay kimsenin başına gelmesin diye yazıyorum.
bunlara inat gidip internet paketi alacam amk.
Şöyle ki;
Ben daha önce avea'nın kartal cell'ini kullanıyordum. 5 gb kotalı olduğu için abonesi olduğum turkcell gsm şirketinin daha uygun bir tarifesi var mıdır diye araştırmaya başladım ve
"Kampanyalı paket ücreti 12 ay boyunca indirimli aylık 19,9 TLdir. Aylık 1 GB kullanım kotasına ulaşıldığında internet erişim hızı, paketin tekrar tanımlanma tarihine kadar 96 kbps'ye iner ve paket aşım ücreti yansıtılmaz.​​"
ibaresiyle karşılaştım, turkcell'in anasayfasında. sevindim tabi ve 96 kb da yeter bana diyerek aldım paketi.
zaten o 1gb bir günde bitti. ertesi gün bağlandığımda internet hızının bayaaa bi düşük olduğunu fark ettim. tüm iyi niyetimle "lan belki de hatlarda bi' bokluk vardır" diyerek çok da üstüne gitmedim.
sonraki gün yine bağlandım hız yine aynı. "Allah Allah yoksa 96 kb ile bağlanmıyor mu bu meret" diyerek 3 mb'lık bir dosya indirmeye yeltendim. bir de ne göriyim hız maximum 13 kb'a çıkıyor. dehşete kapıldım. "lan belki indirdiğim sunucu yavaştır" diyerek kendi serverımdan 2 mb'lık küçük bi dosya çekmeye başladım e yine aynı. "vay amına koduklarım" diyerek aradım 532'yi. zaten müşteri hizmetlerine ulaşabilmek için en az 20 dakika uğraştım. o zaten ayrı bir başlık altında incelenecek bir konu.
önce bir beyefendi çıktı karşıma. daha derdimi anlatmaya henüz başlamıştım ki bu işle görevli teknik sorumlularının olduğunu söyleyerek oraya aktardı. "eyvallah peki" diyerek çaresizce kabul ettim. eee el mahkum. rahatlıkla 10 dk'da o ara bekledim. artık ne bok yiyolarsa.. bir bağyan "buyrun efenim" diyerek cevapladı en nihayetinde.
sonrası ise aynen şöyle devam etti.
+ Merhaba. ben sınırsız diye bas bas bağırdığınız o 1 gb internet paketini alma salaklığında bulunup sonrasında da köpek gibi pişman olan bir müşterinizim.
- pardon ?
+ ne pardon ya ne
- birinci hudaverdi ile mi görüşüyorum. size hangi isminizle hitap etmemizi istersiniz ? (2 ismim var)
+ (mal de amk. <-- bu içses) 1 gb sınırsız bakın sınırsız diyorum internet paketini aldım.
- ivit
+ 1 gb gayet güzel ve hoştu. 1 günde bitirdim
- ivit efenim sorun nedir ?
+ anlatıyorum, acele etme bi yere mi yetişecen. burayı düşürene kadar canım çıktı zaten.
bu lafımdan sonra biraz sessizlik oldu tabe
+ sonrasında ben 96 kbps den devam etmeyecek miydim ?
- şimdi şöyle..
+ nasıl ?
- 96 kb'a kadar beyfendi
+ nasıl yani ? peki o internet sitenizdeki reklam ne ? (aynen okudum o yukarıdaki yazıyı)
sessizlik
+ ya cevap versenize
- beyfendi ıııı
+ bırakın ya. ne ıııı ne ııı, kapat allasen şu telefonu kapaat Allah belanızı versin..
diyerek kapattım telefonu.
siz siz olun o sınırsız 1 gb hikayesine aldanmayın. 1 gb bittikten sonra en fazla 10 kb ile bağlanabiliyorsunuz nete. sakın inanmayın arkadaşlar.
sıktıysam affola ama benim başıma gelen bu olay kimsenin başına gelmesin diye yazıyorum.
bunlara inat gidip internet paketi alacam amk.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar