bugün
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları21
- zeynep bastık'ın beyaz külodu18
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı16
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması23
- realite manipülasyonu23
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt10
- kadınların katlandığı eziyetler15
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- yazarların romantiklik seviyesi21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar9
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı8
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır19
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
her ne kadar açılış seremonisinde ki sunucuların fazla konuşmasından dolayı sinir etse de tivibu ile yaptıkları anlaşma ile 6 farklı kanaldan yayın vermeleri ile gönüller de taht kurmuş kanal.
hem tivibuyu hem de trt spor'u tebrik etmek lazım.
hem tivibuyu hem de trt spor'u tebrik etmek lazım.
an itibariyle madalya mücadelesi veren milli haltercimiz aylin daşdelen'in mücadelesi yerine abd fransa basketbol maçını yayınlayan kanal.
arkadaş koskoca olimpiyat yayın hakkı sende ama adam akıllı 2 tane spordan anlayan spiker bulamadın mı 4 senedir?? bu ne rezilliktir birader, müsabakaları izlerken uykum geliyor ciddi ciddi. bir de adamlar sitelerinde 6 tane farklı yayın yapmışlar hem de 10 numara kalitede, ama gel gör ki ses düzeyi oldukça düşük. ne spikerler, ne hakemler, ne de anonslar anlaşılmıyor. bulun artık şuna bir çare. televizyon karşısında yarı ölü, spor fakiri spikerler istemiyoruz.
edit: imla.
edit: imla.
boyle organizasyonlarin her musabakasini yayinlamak icin neden farkli farkli kanal acmazlar anlamam. lig tv gibi hani. cok zor bir sey olmasa gerek lan.
bir aylıkda olsa caner eler ve mehmet sevinç i transfer etmesi gerekirdi, 1960 dan beri aynı sesler amk.
ollimpiyat, dünya kupası, avrupa şampiyonları gibi önemli turnuvalarda ntvspor, ligtv gibi kanallardan 1 aylığına spikerler ve sunucular kiralaması gereken kanaldır.
spiker konusunda ciddi sıkıntıları olan kanal.
şu anda roger federer - julien beneteau maçını izliyorum. yalnız şu spiker acayip canımı sıktı. adamı sokaktan bulup oturtmuşlar galiba yayının başına. ne bi forehand, ne bir backhand, ne bir drop shot vole... adam hiç bir şey bilmiyor azizim.
tırt spor desek daha doğru olur sanırım.
şu anda roger federer - julien beneteau maçını izliyorum. yalnız şu spiker acayip canımı sıktı. adamı sokaktan bulup oturtmuşlar galiba yayının başına. ne bi forehand, ne bir backhand, ne bir drop shot vole... adam hiç bir şey bilmiyor azizim.
tırt spor desek daha doğru olur sanırım.
bizleri halter heyecanıyla kasıp kavurtan kanal! *
(#16347323) nolu entrymde belirttiğim yayın kalitesiyle ilgili sözlerimi geri aldıran kanal. 2 gündür sürekli yayında takılma oluyor. 20 mb internette de donuyorsa yohh artık ali sami kardeş.
olimpiyatları izlememizi sağlayan harikulade bir spor kanalı.saol trt spor ekibi.
olimpiyat için hazırlanan sitelerindeki tv yayınları rezalet durumda. süper hızlı internet kullanıyorum ama 5 gündür hemen hemen bütün yayınları donuyor. mecbur rusların sopcastına yükleniyoruz biz de napak?
ulan trt! bir işi de doğru düzgün yap be!
ulan trt! bir işi de doğru düzgün yap be!
arda turan'ın galatasaray formasına yaptığı küfürlü eleştirileri 'aylar sonra' (?) deşifre edip, yayınlayan kanaldır.
evet ama şu var;
kimin kanalıdır?
-devletin.
anladınız mı? yuh! anlamadınız mı? ıslık, protesto, terkediş, özürler, seyrantepe, mecidiyeköy arsası, spor bakanlığı.
anlaştığımıza sevindim.
evet ama şu var;
kimin kanalıdır?
-devletin.
anladınız mı? yuh! anlamadınız mı? ıslık, protesto, terkediş, özürler, seyrantepe, mecidiyeköy arsası, spor bakanlığı.
anlaştığımıza sevindim.
utanmadan bir de kanallara reklam koyan dandikliğin dik alası site. ulan hiç övmeye de gelmiyorsunuz. bokunu çıkardınız. sizin yapıcanız yayının ben...
web sitelerinden ve tivibu'dan 6 farklı sporun yayını yapılması konusunda takdir edilmesi gereken kanaldır.
web sitelerinin yayın akışı kısmı gerçekten çok doyurucu. bakıyorum nerede ne yayınlanıyor ona göre yapıyorum programımı.
http://londraolimpiyat.tr...com.tr/webtv/calendar.asp
http://londraolimpiyat.tr...com.tr/webtv/calendar.asp
seyredilmeye değer bir kanal haline gelmiştir. demek ki az biraz çalışınca oluyormuş yıllarda trt spor diye bizlere 1990 öncesinin dünya kupalarını izleyenler utansın.
orhan ayhan'nın sunduğu maçlar daha çok olsun dediğim kanal. insan kendini o kadar çok kaptırıyor ki onun anlatımına maçı filan unutuyor. açık ara londra 2012'nin yıldızı.
olimpiyatlar başladıda rahat ettik kanalıdır. euro 2012 nin bütün maçlarını 55 defa verdiler "bi yeter amk" derken londra olimpiyatları başladı da rahat ettik.
basketbol maçları için kaan kural ı falan alsalardı iyi olurdu. amerika tunus maçını anlatan spiker abi kusura bakma da yani olmuyor senle.
internet sitesine soktuğum kanalımsı. donmadan bi bok izlenmiyor artık. bolt filan yarıştığında ne bok yicekler bakalım?
galatasarayın bank asya 1.lige düşmesini umduğum zamanda bedava galatasaray maçını izleyeceğimi umduğum bir kanal.
bunların yapacağı yayının ben ta.............
olimpiyatlarda sporcularımızın karşılaşmalarını heyecanlı anlatayım derken insanı bezdiren kanaldır. biraz önceli voleybol maçında sesi kısıp izlemek durumunda kaldık malesef.
yüzmede 800 metre kadınlar serbestte dünya rekorunu kılpayı kaçırarak altın madalya alan 15 yaşındaki katie ledecky'nin madalya töreninin orta yerinde reklama girerek olimpiyat ruhundan ne anladığını ortaya koymuş dövlet televizyasının nadide bir kanalı.
2012 londra daki başarısızlığın sorumlusu olan kanal. adam gibi yayın yapamadı izleyen keyif alamadı sporcular kendilerini iyi hissedemedi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar