bugün
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi20
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- gün tabağı diye rulolat veren sözlük kızı9
- mazotun litresi 90 lira14
- 100 bin liraya mezarlık gece bekçisi olmak9
- parti tüzüğü okumak8
- berhan şimşek'in kadına şiddet faili olması9
- üsküdar belediyesi9
- s'i l v'e r m'i s t25
- kahve yemek4
- şizofrenik hikayeler5
- ecevit ekonomisi4
- kemaliklerle ekonomi tartışmak4
- eylülde tatil yapmak7
- herkese terörist diyip sonradan 180 derece dönmek4
- masklavi'nin türkçe öğretmenine selam göndermek2
- türkiye iran savaşı7
- sarı torba10
- mutlu bey birader koştursun ama düşmesin3
- ama yeni parti tüzüğü13
- allah yoksa insanı iyi olmaya zorlayan nedir4
- yeni parti'nin kürtçü olması2
- eğitimde fırsat eşitliği3
- ahmet davutoğlu4
- türkiye iran'a bedel ödetmemize yardımcı oluyor3
- afd'ye oy veren türkler3
- yalancı su böreği10
- pkklıların kürdü türk'e karşı kışkırtmaları4
- kargalar4
- biraderin koşturmaya başlaması2
- yeni türkiye yi bir görselle özetle4
- tanımadığınız birinin sorunlarını önemser misiniz14
- 4 eylül 20262
- kapadokya8
- kıçın yarısı açıkta bikinilerin berbatlığı3
- avanos2
- 20322
- jd vance3
- prednol2
- bu koyden olsam ne olacak21
- arabeski türkiyede küçük hüsamettin bitirdi3
- yaprak dökümü ayşe3
- kadın ve erkek yazar arasında nesil farkı önmli mi4
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı8
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- münafıklık nedir nasıl anlarız2
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı3
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- tulumba tatlısı6
- ey insan3
propagandaya dalmadığı zamanlar bbc seviyesinde yapımlara imza atıyorlar.
az evvel türk sinemasını öyle bir anlattılar ki 1 san gözümü ayıramadım.
şu andaki programın adı da, benim küçük bahçem. ne kadar naif deği mi ?
aynen devam etsinler. seviyoruz.
az evvel türk sinemasını öyle bir anlattılar ki 1 san gözümü ayıramadım.
şu andaki programın adı da, benim küçük bahçem. ne kadar naif deği mi ?
aynen devam etsinler. seviyoruz.
üniversitede okuyanlar için youtubede harika konu anlatımlı videolarını bulunduran kanal. istatistik 2 dersinden geçeceğimi düşünmeye başladım. bu bile harika*. ders çok zor geliyorsa izleyin. yanınıza birde küçük küçük kağıtlar alın. onlara not alıcaksınız çünkü. iyi seyirler.
biraz daha kaynak ayırsalar bbc kalitesinde programlar yayınlayabilecek kanal.
bazen takılıp 2 saat aralıksız izlenir.
bazen takılıp 2 saat aralıksız izlenir.
geceleri açıköğretim öğrencilerine ders veren kanal. hd yayına geçmeli.
kafanız rahat olsun ve insanca şeyler duymak istiyorsanız bunu izleyin.
ihtiyacınızın yüzde 80 ini karşılar.
ihtiyacınızın yüzde 80 ini karşılar.
Bugün leyla ile mecnun dizisinin tekrarını gördüğüm kanal.
Çok güzel yapımların olduğu bir kanal. Hakikaten faydalı programlar var, gece geç saatlerde ingilizce ve almanca derslerine rastladığım oluyor. ne düşünüyoruz ne anlıyoruz gibi harikulade bir program var ki değmeyin keyfime.
Günümüzde kanallar cinsellikten geçilmiyor zaten, hele ki dizilerde bir kız bir erkek baş başa kalmaya görsün! öpüşmeler sevişmeler gırla. Oturun kardeş kardeş sohbet edin, yok! Anca yiyişmek anca öpüşmek. Trt'yi bu yüzden seviyorum ben. Çok masum, çok doğal.
Şimdi adını çıkaramadığım bir program vardı trt okul'da yayınlanan, bir oğlan bir de genç bir kız var, arada seyircilerle konuşuyorlar arada skeç gösterisi yapıyorlar mesela. Ha, o kadar komik olmuyor ama küfür kullanmadan, cinselliğe bulaşmadan yüzünüzde bir tebessüm oluşturuyor, bu büyük bir başarıdır. Ben de başarılarının devamını diliyorum trt'nin, trt okul'un.
Günümüzde kanallar cinsellikten geçilmiyor zaten, hele ki dizilerde bir kız bir erkek baş başa kalmaya görsün! öpüşmeler sevişmeler gırla. Oturun kardeş kardeş sohbet edin, yok! Anca yiyişmek anca öpüşmek. Trt'yi bu yüzden seviyorum ben. Çok masum, çok doğal.
Şimdi adını çıkaramadığım bir program vardı trt okul'da yayınlanan, bir oğlan bir de genç bir kız var, arada seyircilerle konuşuyorlar arada skeç gösterisi yapıyorlar mesela. Ha, o kadar komik olmuyor ama küfür kullanmadan, cinselliğe bulaşmadan yüzünüzde bir tebessüm oluşturuyor, bu büyük bir başarıdır. Ben de başarılarının devamını diliyorum trt'nin, trt okul'un.
hala var olduğundan emin olmadığım televizyon kanalı. cidden varmı bunu seyreden ?
An itibariyle yayınladıkları Leyla ile mecnunda sesleri birbirine katarak bizlere eziyet çektiren trt kanalı. Net varken niye buradan izliyorsak.
Çok eğlenceli ve eğitici içerikler üreten, ancak izlenmediği için kapatılma kararı alınan kanal.
Keşke TRT world benzeri bir yapıda, iyi bir imaj ve daha fazla animasyon süslemeli geçişlerle karşımıza çıksaydı bence kat kat fazla izleyici toplayabilirdi. Yazık oldu.
Keşke TRT world benzeri bir yapıda, iyi bir imaj ve daha fazla animasyon süslemeli geçişlerle karşımıza çıksaydı bence kat kat fazla izleyici toplayabilirdi. Yazık oldu.
An itibariyle çok güzel bir program var. Ankara'da Fakirlere yardım için arabasına yağ ekmek bebek bezi vs doldurup gecekondu mahallelerine dağıtan bir amcayı gösteriyor.
trt'nin çok izlenen ve miadı dolup sona erdirilen programlarını yayınlayan pilot kanal.
Türkiye nin derse ihtiyacı olmadığı için kaldırmışlar.
MEB ve Eba dan ders verilecekmiş. Yahu kardeşim evinde interneti, bilgisayar, telefonu olmayan insanlar var.
Ama televizyon? Televizyon var?
Açın TRT okulu, 45 dakika da bir ders anlatılsın. Televizyon dan ders izlensin.
Yok Eba, yok meb. Kafa lazım kafaa.
MEB ve Eba dan ders verilecekmiş. Yahu kardeşim evinde interneti, bilgisayar, telefonu olmayan insanlar var.
Ama televizyon? Televizyon var?
Açın TRT okulu, 45 dakika da bir ders anlatılsın. Televizyon dan ders izlensin.
Yok Eba, yok meb. Kafa lazım kafaa.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar