bugün
- lahmacun9
- ay diyen erkek9
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- ellerim bos gonlum hos26
- kaan sezyum6
- trakyadan adam çıkmaz diyen insan4
- habire1219
- sobadan kurtulmak5
- raikagetokatlayan4
- arif kocabıyık12
- basmane tren garı6
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- silvermist9
- vexillarius the slayer8
- renkli rüyalar oteli5
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- erlik dinleyip gaza gelmek3
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- ben geldim naneler15
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın8
- türkiye solunun en büyük sorunu6
- habire12nin çaylak olması5
- torpille bir yerlere gelenler4
- kemal kılıçdaroğlu8
- sarapci koala63
- sersem herif5
- gammaz çetesi9
- dinler tarihi5
- bütün muhalifleri chpli sanan ak çomar2
- imbat4
- siyonizmin tasfiye oluşu3
- tribünlerde apoya küfür edilmesinin yasaklanması6
- mantı8
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci7
- karşıyaka dan bayraklı ya yürümek4
- konaktan üçkuyular'a gitmek3
- ben sizin anonim11
- şeyhine sakso çekip şeriat isteyen tip7
- motorine 8 24 tl zam gelmesi5
- cemaatçi polis3
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı8
- özgür özel'in önder sav ile yan yana gelmesi3
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- insan olmaya ceyrek kala15
- akpartililerin apo sevdası5
- emanet ata binen tez iner3
- sözlükte kıskançlık oluyor hissi7
- çikolatalı kek4
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- maşa ile koca ayı online3
(ing.) izleri takip eden, izleyici, takipci, takip cihazi.
iz bulucu anlaminda kullanilan ingilizce bir kelime.
Ayrica bos zamanlarinda sozlugu takip eden
Sozluge Indiana dan katilan yazar.
Ayrica bos zamanlarinda sozlugu takip eden
Sozluge Indiana dan katilan yazar.
hayal alemi geniş yazar. geçen evine bir satıcı gelmiş olmalı ki ondan zaman makinası almış. ordan hoop zaman tüneline.
ya bu adam neler yapmış neler. dur ben bunu sözlüğe yazim demiş.
bu makinayı geri iade et bence. bozuk çıktı. 15 gün iade süresi var.
peygamber kendi cemaatine güvenmiyor olabilir, insanlar sapıtmasalar peygambere ihtiyaç olur mu hiç ? yazara güven olsa moderatörlere, gammazlara ne gerek var ?
sonuç oldu vel hasıl, gidicez kendimize çay koyup içine az limon sıkıp içecez.
afiyet olsun.
hayal alemi geniş yazar. geçen evine bir satıcı gelmiş olmalı ki ondan zaman makinası almış. ordan hoop zaman tüneline.
ya bu adam neler yapmış neler. dur ben bunu sözlüğe yazim demiş.
bu makinayı geri iade et bence. bozuk çıktı. 15 gün iade süresi var.
peygamber kendi cemaatine güvenmiyor olabilir, insanlar sapıtmasalar peygambere ihtiyaç olur mu hiç ? yazara güven olsa moderatörlere, gammazlara ne gerek var ?
sonuç oldu vel hasıl, gidicez kendimize çay koyup içine az limon sıkıp içecez.
afiyet olsun.
mesajla$mamiza ragmen kimligini anlayamadigim, msn'de konu$urken rastgele anla$ilan bir durumun ba$ kahramani. nevizade'yi fethetmi$tir zamaninda.*
bir bileninden yardım beklenilen torrent olayıdır.
torrent izleyicisidir. Eşleri ve ortakları izler, dağıtır. Kelime anlamı izleyici, takip edici dir.
güzel ve kaliteli ayakkabılar üreten bir türk markası.
2011 tarihli, ingiltere ve yeni zelanda ortak yapımı bir film.
afrikaner bir iz sürücünün yeni zelanda'da cinayetle suçlanan bir maori'nin izini sürmesi ve sonrasında meydana gelen olayları anlatır. arka fonundaki enfes yeni zelanda görüntüleri filmin izlenmesini oldukça kolaylaştırıyor.
http://www.imdb.com/title/tt1414378/
--spoiler--
afrikaner bu iz sürücü (van Diemen-ray winstone) ve denizci olan maori'nin (keremea-temuera morrison) ortak yönleri her ikisinin de ingilizlere karşı savaşmış ve kaybetmiş olmalarıdır.
ingilizlere karşı savaşında topraklarını ve ailesini kaybeden van Diemen'in ingilizlere neden yardım ettiği pek anlaşılmaz ancak filmin sonunda keremea'nın kaçmasına neden yardım ettiği açıktır; tek suçu beyaz bir kadınla yatmak olan keremea gibi van Diemen'in en yakın arkadaşı da aynı şekilde beyaz bir kadınla yattığı için asılmıştır. van Diemen bu noktada ingilizlere karşı siyah adamı asma özgürlüğü için savaştığını itiraf eder; bu durum ve ailesini, hayatını ve çiftliğini korumak arasında sıkışmış ancak ingilizlere karşı savaşmayı seçmiştir.
kendisi de maori olan morrison'un oyunculuğu inandırıcı ancak filmin sonlarına doğru bir anda ortaya çıkan gelenek ve göreneklerine bağlılığı pek anlamadım; filmde o ana kadar o yöne doğru bir gidişat yoktu sanki.
winstone'un aksanı inandırıcı, sessiz ağır abi tavrı iyi; geçmişindeki ağır acıdan kaçan adam tasviri yerinde. ancak dediğim gibi ingilizlere en başta neden yardım ettiği konusu muallak. maori'ye yardım etmeyi en başta düşündüğünden değil, kararını değiştirmesi filmin sonlarına doğru maori'den gerçeği öğrenmesi ile meydana geliyor; bu noktaya kadar kendi ifadesiyle "kanunları uygulamak" derdinde.
sonuç olarak arka fonundaki enfes yeni zelanda manzarası ile süslenmiş, ortalamanın üzerinde, keyifli bir film.
--spoiler--
afrikaner bir iz sürücünün yeni zelanda'da cinayetle suçlanan bir maori'nin izini sürmesi ve sonrasında meydana gelen olayları anlatır. arka fonundaki enfes yeni zelanda görüntüleri filmin izlenmesini oldukça kolaylaştırıyor.
http://www.imdb.com/title/tt1414378/
--spoiler--
afrikaner bu iz sürücü (van Diemen-ray winstone) ve denizci olan maori'nin (keremea-temuera morrison) ortak yönleri her ikisinin de ingilizlere karşı savaşmış ve kaybetmiş olmalarıdır.
ingilizlere karşı savaşında topraklarını ve ailesini kaybeden van Diemen'in ingilizlere neden yardım ettiği pek anlaşılmaz ancak filmin sonunda keremea'nın kaçmasına neden yardım ettiği açıktır; tek suçu beyaz bir kadınla yatmak olan keremea gibi van Diemen'in en yakın arkadaşı da aynı şekilde beyaz bir kadınla yattığı için asılmıştır. van Diemen bu noktada ingilizlere karşı siyah adamı asma özgürlüğü için savaştığını itiraf eder; bu durum ve ailesini, hayatını ve çiftliğini korumak arasında sıkışmış ancak ingilizlere karşı savaşmayı seçmiştir.
kendisi de maori olan morrison'un oyunculuğu inandırıcı ancak filmin sonlarına doğru bir anda ortaya çıkan gelenek ve göreneklerine bağlılığı pek anlamadım; filmde o ana kadar o yöne doğru bir gidişat yoktu sanki.
winstone'un aksanı inandırıcı, sessiz ağır abi tavrı iyi; geçmişindeki ağır acıdan kaçan adam tasviri yerinde. ancak dediğim gibi ingilizlere en başta neden yardım ettiği konusu muallak. maori'ye yardım etmeyi en başta düşündüğünden değil, kararını değiştirmesi filmin sonlarına doğru maori'den gerçeği öğrenmesi ile meydana geliyor; bu noktaya kadar kendi ifadesiyle "kanunları uygulamak" derdinde.
sonuç olarak arka fonundaki enfes yeni zelanda manzarası ile süslenmiş, ortalamanın üzerinde, keyifli bir film.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar