bugün

87 liralık kuponu yatıran orospu evladı takım. Adı sanı duyulmamış bir takımdan son dakikalarda gol yeyip milletin rızkına müdahale etmiştir aynı zamanda.
newcastle maçına aldanıp güvenmiş, amirimin tüm kuponlarına ekletmiştim daha adını söyleyemediğim takımla oynadığı maçına.
al yatırdın yatırdın.
Bale denen adamı satıp 100 milyonluk bonservisi ne bok etti bilinmeyen takım. O paraya ülke geçinir be.
PES oynarken seçilmesi en zevkli takımlardan biridir, ne çok zayıftır, ne çok güçlüdür, harikalar yaratan adamları yoktur, bu takımla harikalar yaratmak için iyi bir oyuncu olmanız gerekir.
Beşiktaşın kura cenabetliği başladı.
dakika bir kura cenabetligi iki.
bale ı 90 milyon euro ya real e kakalayan beşiktaşın bu seneki uefa avrupa ligi gruplarındaki rakiplerinden biridir.
üzerinden çok zaman geçmiş olsa da, müzesinde 3 adet avrupa kupası bulunan kulüp.
abartılmaması gereken futbol camiası. beşiktaş, arsenal oyununu oynarsa galibiyet alması işten bile değil.
grup lideridir kesin digerleri kendi aralarinda takilir .
türkiyede to-tenam diye okunur.
3. torbadan everton gelmesinin önüne geçmiş takımdır.

olm ya ilk torbadan inter 3. torbadan everton gelseydi. *
cogu yazilanin aksine zor bir kura ceken takim.

partizan, asteras tripolis ve beşiktaş gibi ateşli taraftarı olan takımlara karşı oynayacaklar. bu 3 takım gerçekten çok iyi taraftara sahip. tottenham'ın bu deplasmanlarda zorlanacağını düşünüyorum.
Türkiye'nin Gaziantepspor'u falan olan takım. Büyütmeyin.
bir oyuncudan 100 milyon kazanıp, cimrilikten midir, kerizlikten midir bilinmez, yerine bir yeni oyuncu koymamış kulüp.
1 milyar sterlin karşılığında katarlı petrol kralına satılacağı konuşulan takım.
ingiltere Premier Ligde mücadele eten orta sınıf bir takım
Bugün maçını izliyorum. Gayet durgun gidiyor. Dakka 78. Dedim canlıdan 1.5 Altı gireyim siksen gol olmaz. 80 de 81 de 2 gol oldu. Allah belanızı versin.
uefa 2015 raporu'na göre başarılı yönetildiği net olan futbol klubü.

- 2014 yılında en yüksek transfer harcaması yapan klüp fakat aynı zamanda yüksek transfer gelirleri var.
- faaliyet karı 35 mio ? iken net kar 78 mio ?.. yani finansal geliri, avrupa'daki birçok klubün aksine pozitif.
- yaptıkları büyük transfer harcamasına rağmen, toplam futbolcu maaşları, toplam gelirlerinin %60 ı kadar. bir çok avrupa klubünden daha iyi seviyede.

http://accafin.com/blog/2...efa-benchmark-raporu-2015
sabaha kadar oynasa yine şampiyon olamaz bu takım. Leicester da öyle. Arsenal şampiyon olur.
aradan sıyrılıp premier lig şampiyonu olabilecek takım. rakipleri leicester. şampiyonluk kendilerine yakışır açıkçası.
leicester rüyası bir yana da arkadan arkadan arsenalden tehlikeli geliyor.
şampiyon olmasını istediğim istikrarlı takım.
geçtiğimiz yıl adını bilmediği leicesterın bu yıl fanatikliğini yapan insanları görünce kafam atıyor!
#gospursgo
piyasa değeri 514 milyon dolardır.
4-5 sene önceki modric , bale , Van der vaart , adebayor , defoe lu kadrosu için vay be ne güzel bir kadro diyordum ama şu anki dele alli , Harry kane , eriksen , lamela lı kadrosuna daha bir hayranım açıkçası.
© copyright 2005 - 2026