bugün
- ismet gurbuz 202418
- telefon sinyali çekmeyen bölgede kaybolmak5
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması16
- küfreden kız iticiliği5
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar17
- 23 haziran 2026 fransa ırak maçı4
- bozulmaması ile meşhur olan şeyler7
- bacak kıllarını almadan şort giyen erkek4
- lise defteri7
- usta şoförlerden acemi şoförlere tavsiyeler8
- bakire kızla evlenmeyi savunmak5
- yeniden üretilse satın alınacak eski arabalar4
- evli çiftlerde tv kumandası kimde olur3
- ideal sevgilinin en önemli özelliği17
- yürüyüş partisi8
- aylık 374 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- ankara da nato zirvesi tedbirleri4
- beyaz otomobil satın almak15
- sevgiliye gitmemesi için söylenen sözler5
- şapkalılar suç örgütü operasyonu2
- saba makamı ile okunan ezan4
- türkiye6
- amerika birleşik devletleri6
- mağaza camına kafa atan ergen genç4
- göbek adınız2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle25
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi11
- rabbin para vermesi4
- düşük iq belirtileri5
- askere 79 kilo gidip 100 kilo olarak dönmek3
- almanya5
- hep aynı şeyleri yaşamak4
- milli takımı eleştirenleri hapse atma çağrısı7
- ibne penis nah3
- birader beyler biraderdirler3
- gelmiş geçmiş en iyi türk teknik direktör2
- 22 haziran 2026 arjantin avusturya maçı3
- chp'deki değişimciler3
- bugün de meme atan olmaması13
- ilgi2
- terlikle dövmek2
- 2 buçuk yaşında çocuğuna şarap seçen anne5
- bir arı bir arıya sen kapat ben arıyım demiş2
- makarna süzmek5
- yapay zekaya entry yazdıran yazar5
- diş ağrısı2
- yaşlılığınız için insan biriktirin12
- dna testiyle ırk öğrenmek2
- ipkis2
- kablo dolu çekmece2
1976 almanya doğumlu orta saha oyuncusu. bundesliga 2005-2006 sezonunda werder bremen forması giymiştir ve tüm maçlarda görev yapmıştır.
euro2004te hollandaya golü atan futbolcu. eski bir bayern munih oyuncusudur
cok salakca penalti kullanmasina ragmen,her gittigi takimin penalticisi olan isim..orta sahada generaldir,o ayri..
almanların gattuso'su
büyük adamdır. büyük kaptandır. salak bremen defansının götünü tek başına kollayan insandır, iyi ki vardır.
fakat bugün sahadan sağ çıktığı için oturup dua etmesi gerekir evine gittiği vakit. werder bremen'in yediği golde tim wiese'ye öyle bir çıkıştı ki, wiese'nin yerinde olsam o cüsseyle ağzını burnunu kırardım frings'in.
66'da golü atıyorsun, 1-0 öne geçiyorsun. 68'de kalecin topu almak için yükseliyor fakat rakibin müdahalesiyle topu kontrol edemiyor. rakibin önüne kalan top ağlara gidiyor ve maç 1-1'e geliyor. sen bu şokun üzerine adama "siktir git ya" hareketi yapıp bağırarak santraya gidiyorsun.
iyisin güzelsin de frings, böyle ona buna küfrederek takımı motive edemezsin. hele o pozisyonda yapılacak iş değil bu. 5-0 öndeyken gol yiyince "napıyon olm sen ya?" diye höykürürsün de zaten kötü oynayan adamın motivasyonunu sıfırlarsan "nabıyon birader?" diye sorarlar. yapma etme gözünü seveyim, performansını gölgeleme böyle fantastik hareketlerle.
ayrıca wiese, maçlardan önce içme abi, lütfen. penaltı noktasına inen topa uçan tekmeyle çıkıyorsun içerde 10 oyuncu varken. insan hakkı, ayıp, yazık, günah lan. götü zor kurtardın yine, ikinci golü de açıldığın için yeseydik frings'ten önce ben "siktir lan" derdim. yapma etme. seksi reflekslerini haşin çıkışlarınla gölgeleme. otur konuş frings'le, "abi ben ne yaptım ki.." de. şapkayı önüne alıp düşün. hadi neyse 31 oldu puan, git bi' asıl.
fakat bugün sahadan sağ çıktığı için oturup dua etmesi gerekir evine gittiği vakit. werder bremen'in yediği golde tim wiese'ye öyle bir çıkıştı ki, wiese'nin yerinde olsam o cüsseyle ağzını burnunu kırardım frings'in.
66'da golü atıyorsun, 1-0 öne geçiyorsun. 68'de kalecin topu almak için yükseliyor fakat rakibin müdahalesiyle topu kontrol edemiyor. rakibin önüne kalan top ağlara gidiyor ve maç 1-1'e geliyor. sen bu şokun üzerine adama "siktir git ya" hareketi yapıp bağırarak santraya gidiyorsun.
iyisin güzelsin de frings, böyle ona buna küfrederek takımı motive edemezsin. hele o pozisyonda yapılacak iş değil bu. 5-0 öndeyken gol yiyince "napıyon olm sen ya?" diye höykürürsün de zaten kötü oynayan adamın motivasyonunu sıfırlarsan "nabıyon birader?" diye sorarlar. yapma etme gözünü seveyim, performansını gölgeleme böyle fantastik hareketlerle.
ayrıca wiese, maçlardan önce içme abi, lütfen. penaltı noktasına inen topa uçan tekmeyle çıkıyorsun içerde 10 oyuncu varken. insan hakkı, ayıp, yazık, günah lan. götü zor kurtardın yine, ikinci golü de açıldığın için yeseydik frings'ten önce ben "siktir lan" derdim. yapma etme. seksi reflekslerini haşin çıkışlarınla gölgeleme. otur konuş frings'le, "abi ben ne yaptım ki.." de. şapkayı önüne alıp düşün. hadi neyse 31 oldu puan, git bi' asıl.
werder bremen'den ayrilmis futbolcu.
toronto fc ile sözleşme imzalamış futbolcu.
futbolu 2013 yılında Toronto fc takımında bırakmış olan futbolcu. ben ergenken çok iyi bir önlibero idi.
Bi aralar bayern münih forması da giymiş orta. Frings denince ilk akla gelen şey elbette Kosta rika ya attığı goldür.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar