bugün
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar12
- sözlüğe fotoğraf atmayanların özgüvensiz sanılması11
- milli takımı eleştirenleri hapse atma çağrısı7
- beyaz otomobil satın almak14
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle26
- 2 buçuk yaşında çocuğuna şarap seçen anne5
- hep aynı şeyleri yaşamak2
- ideal sevgilinin en önemli özelliği13
- makarna süzmek5
- yapay zekaya entry yazdıran yazar5
- tgrt3
- messi'nin arjantin'deki heykeli3
- kaya çilingiroğlu2
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi10
- cuckold esnasında karınızın belinin kırılması4
- 22 haziran 2026 fsm'ye amedspor bayrağı asılması4
- olmayacak duaya amin dememeyi öğrenmek3
- yürüyüş partisi4
- 65 şut çekip gol atamamak5
- bugün de meme atan olmaması13
- 48 takım içinde 47 nci olmak6
- 22 haziran 2026 keir starmer'ın istifa etmesi3
- teen slasher filmlerinde ilk olen kisi2
- tencerede yemek ısıtırken tencereyi yakmak2
- beyaz toros ile son ses mozart dinleyip turlamak2
- salo o le 120 giornate di sodoma yı izleyecek göt2
- güneş2
- bozulmaması ile meşhur olan şeyler3
- günün sözü3
- almanya4
- anın görüntüsü15
- kıdemliye hızlı diğerlerine yavaş pc veren it3
- esra'yı aç esra'yı2
- yazma diyince yazmayan erkek4
- şemsiyenin ters dönmesi3
- iş kadını yazarlar6
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız12
- paris te son tango6
- gelmiş geçmiş en iyi müzik klibi4
- meloş nerede sorunsalı5
- yaşlılığınız için insan biriktirin11
- lucas luthor2
- hoşgeldin pazartesi7
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı47
- çok tanrılı dinlerde somut delil yokluğu6
- gocu bey meh meh bey birader4
- kaçak çay2
- oyuncu2
- gocu abi2
- ilişkilerde yapılan en büyük hatalar6
1976 almanya doğumlu orta saha oyuncusu. bundesliga 2005-2006 sezonunda werder bremen forması giymiştir ve tüm maçlarda görev yapmıştır.
euro2004te hollandaya golü atan futbolcu. eski bir bayern munih oyuncusudur
cok salakca penalti kullanmasina ragmen,her gittigi takimin penalticisi olan isim..orta sahada generaldir,o ayri..
almanların gattuso'su
büyük adamdır. büyük kaptandır. salak bremen defansının götünü tek başına kollayan insandır, iyi ki vardır.
fakat bugün sahadan sağ çıktığı için oturup dua etmesi gerekir evine gittiği vakit. werder bremen'in yediği golde tim wiese'ye öyle bir çıkıştı ki, wiese'nin yerinde olsam o cüsseyle ağzını burnunu kırardım frings'in.
66'da golü atıyorsun, 1-0 öne geçiyorsun. 68'de kalecin topu almak için yükseliyor fakat rakibin müdahalesiyle topu kontrol edemiyor. rakibin önüne kalan top ağlara gidiyor ve maç 1-1'e geliyor. sen bu şokun üzerine adama "siktir git ya" hareketi yapıp bağırarak santraya gidiyorsun.
iyisin güzelsin de frings, böyle ona buna küfrederek takımı motive edemezsin. hele o pozisyonda yapılacak iş değil bu. 5-0 öndeyken gol yiyince "napıyon olm sen ya?" diye höykürürsün de zaten kötü oynayan adamın motivasyonunu sıfırlarsan "nabıyon birader?" diye sorarlar. yapma etme gözünü seveyim, performansını gölgeleme böyle fantastik hareketlerle.
ayrıca wiese, maçlardan önce içme abi, lütfen. penaltı noktasına inen topa uçan tekmeyle çıkıyorsun içerde 10 oyuncu varken. insan hakkı, ayıp, yazık, günah lan. götü zor kurtardın yine, ikinci golü de açıldığın için yeseydik frings'ten önce ben "siktir lan" derdim. yapma etme. seksi reflekslerini haşin çıkışlarınla gölgeleme. otur konuş frings'le, "abi ben ne yaptım ki.." de. şapkayı önüne alıp düşün. hadi neyse 31 oldu puan, git bi' asıl.
fakat bugün sahadan sağ çıktığı için oturup dua etmesi gerekir evine gittiği vakit. werder bremen'in yediği golde tim wiese'ye öyle bir çıkıştı ki, wiese'nin yerinde olsam o cüsseyle ağzını burnunu kırardım frings'in.
66'da golü atıyorsun, 1-0 öne geçiyorsun. 68'de kalecin topu almak için yükseliyor fakat rakibin müdahalesiyle topu kontrol edemiyor. rakibin önüne kalan top ağlara gidiyor ve maç 1-1'e geliyor. sen bu şokun üzerine adama "siktir git ya" hareketi yapıp bağırarak santraya gidiyorsun.
iyisin güzelsin de frings, böyle ona buna küfrederek takımı motive edemezsin. hele o pozisyonda yapılacak iş değil bu. 5-0 öndeyken gol yiyince "napıyon olm sen ya?" diye höykürürsün de zaten kötü oynayan adamın motivasyonunu sıfırlarsan "nabıyon birader?" diye sorarlar. yapma etme gözünü seveyim, performansını gölgeleme böyle fantastik hareketlerle.
ayrıca wiese, maçlardan önce içme abi, lütfen. penaltı noktasına inen topa uçan tekmeyle çıkıyorsun içerde 10 oyuncu varken. insan hakkı, ayıp, yazık, günah lan. götü zor kurtardın yine, ikinci golü de açıldığın için yeseydik frings'ten önce ben "siktir lan" derdim. yapma etme. seksi reflekslerini haşin çıkışlarınla gölgeleme. otur konuş frings'le, "abi ben ne yaptım ki.." de. şapkayı önüne alıp düşün. hadi neyse 31 oldu puan, git bi' asıl.
werder bremen'den ayrilmis futbolcu.
toronto fc ile sözleşme imzalamış futbolcu.
futbolu 2013 yılında Toronto fc takımında bırakmış olan futbolcu. ben ergenken çok iyi bir önlibero idi.
Bi aralar bayern münih forması da giymiş orta. Frings denince ilk akla gelen şey elbette Kosta rika ya attığı goldür.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar