bugün
- velvet34
- migros'a sorulacak tek soru13
- kliniğe gittim klinikten geldim6
- victor osimhen15
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi5
- tostumu yaptım5
- sadece sözlük kızları tarafından açık oylanmak4
- arkadaşlar çok hastayım ya3
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması6
- now tv neden gelmedi3
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması11
- fenerbahçe biraz sert biraz katı13
- koşer ürün alan müslüman2
- kadınlardaki aşırı özgüvenin nedeni6
- livakovic'in barcelona transferi5
- sözlük ne zaman bu kadar sıkıcı hale geldi3
- dincinin içinde yaşadığı hasta hayal dünyası4
- gazze de 186 yardım çalışanının öldürülmesi4
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı6
- osuruktan şiirler58
- ikinci entrynin başlık üzerindeki muazzam etkisi2
- adnan menderes'in yıktırdığı tarihi eserler3
- aleksey batrakov20
- yılmaz güney izleyip ahmet kaya dinleyen tip14
- enayimiknatisi ile kavga etmek21
- genelev3
- abdullah öcalan13
- yasakçı zihniyet15
- ekşi sözlük21
- bik bik kız kaçırdı9
- alparslan kuytul13
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- babo dünyayı düzdün doymadın4
- tarhana çorbası7
- yazarlara gelen son mesaj3
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız12
- şarapçı koala'nın ulusalcı nefreti8
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu12
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması10
- yılmaz güney filmleri6
- ismail kartal16
- kredi kartı2
- avanosun nevşehirde olması5
- yıllık izin3
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- ona bir şey söyle5
- bugün ne yapsam9
- reels izleme bağımlılığı6
- yılmaz güney büyüklüğü4
- her şeyi hatırlayan insan9
work and travel'la gidip 50 60 dolara alınan fakat türkiye'ye geldiğinizde oha dedirten bir fiyatı bulunan bot markası.
rengi giderek açılsada dünyanın en rahat ve en sıcak botu. sağlamlıksa sağlamlık da var. o parayı bayılıyorsun ama ayakkabı taş gibi maşallah senelerce giy.
türkçeye tam çevirisi 'kereste' diye bildiğim hoş bot markasıdır.
sanıldığı kadar sağlam olmayan marka. Tüketici haklarına en çok şikayet edilen markaların başında gelmektedir.
yeryüzündeki en rahat ayakkabıyı üreten marka. "timberland tarzı" başlıklar altında sömürülmeye çalışılıyor ama yemezler. senden vazgeçersek top olalım bacım.
son derece kaliteli botlar üreten marka. aldığınız botu 5-6 sene giyebilirsiniz. deforme olmaz, yıpranmaz. oldukça da hoş görüntüsü vardır. laicvertleri ve tarçın renklileri ayrı bir güzel durur. yalnız 300 lira verdiğiniz botun bir kusuru vardır. o da çorabı boyar. genelde içi sarı-turuncu arası bir renk olduğundan, çoraplarınız da bu renkle karışır. bu yüzden sitah çorap tercih edilmelidir.
(bkz: timbaland)
2009 itibariyle türkiye'de 399 liranın üzerini çizip, 299 lira fiyattan bot satan marka. fiyat politikası konusunda "anasının gözü" tarzını benimsemiş olsalar da botları harbiden taş gibidir, senelerce giyilebilir. türkiye'de tiki tayfasının, yurtdışında ise rap aleminin vazgeçilmezi.
metrodan da sezon sonunda uygun fiyatlara bulunabilecek botuyla ün yapmış marka.
eğer başarabilirseniz burada satılmayan çok daha güzel modellerini 120 ytl'ye amerikadan getirtebilirsiniz.
çok sağlam olduğunu duyup ankamall deki mağazasında girdiğimde beğendiğim bota 295 ytl çeken satıcısından sonra ufaktan uzaklaştığım marka. soğudum bir anda. o paraya orta hallilerinden 1 spor, 1 kışlık bot ve bir de rahat giyim ayakkabısı alınır.
deridende 295 ytl ile satılan bot.
bir zamanlar zordu hakikisini bulmak bu ayakkabı markasının. tahtakale'de bir dükkanın vitrininde kocaman ve acaip inandırıcı (!) bir tabela görmüştüm o zamanlar, kopuş anı : tabelada ''hakiki timbırlenk''yazıyordu.
abd'de sıradan bir ayakkabı markası. $70 veren tepe tepe giyiyor. hatta birkaç homelessın ayağında görmüşlüğüm vardır. türkiye'de 300 lirayı ilk kim verdiyse aklına s.çayım.
sezon sonunda elinde kalmış ürünleri oldukça büyük indirimlerle satışa sunan,* inanılmaz rahat bir ayakkabı markası.
hiç bir markada o rahatlığı göremediğimi söyleyebilirim.**ayrıca hemen hemen her modelin sezon sonunda istediğiniz numarasını bulabilme şansınız da var. *
edit: şu anda hemen hemen her gün giydiğim timberland ayakkabımı 2004 yılında aldığımı da belirteyim ki ne yırtıldı ne de aşındı. çok da dayanıklıdır yani.
edit2: evet 2004 den beri ayağım büyümedi. *
hiç bir markada o rahatlığı göremediğimi söyleyebilirim.**ayrıca hemen hemen her modelin sezon sonunda istediğiniz numarasını bulabilme şansınız da var. *
edit: şu anda hemen hemen her gün giydiğim timberland ayakkabımı 2004 yılında aldığımı da belirteyim ki ne yırtıldı ne de aşındı. çok da dayanıklıdır yani.
edit2: evet 2004 den beri ayağım büyümedi. *
Gençliğimin ulaşılması zor markası idi. Kabataşta Amerikan pazarından ucuza alınırdı.
şuan nasıl converse popüler ise 90'larda da timberland ayakkabılar meşhurdu.
şimdilerde sadece ders çalışmaktan saç sakala karışmış üniversite talebelerinin ayaklarında görüyorum.
şimdilerde sadece ders çalışmaktan saç sakala karışmış üniversite talebelerinin ayaklarında görüyorum.
pembe, ye$il, mavi gibi uçuk renklerle, yurdum tiki gençliğini kandıran, çoğu insan için bir "hava" atma, bir "ben zenginim ayakları" yapma aparatı...
vakıf üniversitelerinde görmeye aşikar olunan bot.
kızılay bu sene bot dağıtmış galiba.
kızılay bu sene bot dağıtmış galiba.
cüzdanları da çok hoş olan marka.
hiking modelleri son derece guzel, dayanıklı ve hiçbir güruh tarafından damgalanmaya maruz kalmamış oldugundan tercih edilebilir bot markası
marka ismi olarak kerestelik arazi tanımlamasını niye seçtigini anlamadıgım marka.
giymekten cok hoslandıgım ayakkabı markası ve modelidir ama tikki tayfası ile alakam yoktur!
verilen parayı sonuna kadar hak eden dayanıklı bot markası..
damgalı tiki botudur...
Bir zamanlar lise koridorlarında herkes arkadaşının ayakkabısının sağ tarafına bakardı.Damgalıysa tamamdı herşey.
Neyseki o garip "tiki"furyası artık fazlaca kalmadı..
Yani umarım kalmamıştır...
Bir zamanlar lise koridorlarında herkes arkadaşının ayakkabısının sağ tarafına bakardı.Damgalıysa tamamdı herşey.
Neyseki o garip "tiki"furyası artık fazlaca kalmadı..
Yani umarım kalmamıştır...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar