bugün
- 186 boyundaki erkek16
- bursalı erkekler5
- sivaslı yiğidolar7
- alevi erkek4
- adıyamanlı erkekler5
- erzincanlı erkekler4
- ahmet sezer bey9
- tavuk döner ısmarlayan erkek5
- izmirli kızlar4
- gocu27
- antalyalı erkekler4
- kadının kadından hoşlanması3
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- nervio'ya aşık olmak5
- abla deme lazım olur3
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır9
- din tartışması7
- kabak yemeği vs hamburger2
- erdoğan ın dünya lideri olması3
- ben ahbap derneğine güveniyorum4
- kürt erkek2
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma7
- marc cucurella'nın saçlarının sırrı2
- g'i l d'e d l'i l y20
- büyük bir pipiye sahip olmak4
- 32 yaşına girmek12
- ideal erkek boyunun 1 84 olması3
- ciguli kral7
- doların düşmesi3
- en büyük korkunuz4
- ilk buluşmada ne getirilmeli2
- konyalı erkekler2
- terlik giyen erkek5
- ilk buluşmada tavuk döner ısmarlayan 1 86lık erkek2
- zengin olsanız ne yapardınız9
- nevriye binti gammaz3
- üç kedi bir dilek3
- rizeli erkekler2
- aylık 381 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- ıspartalı erkekler2
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- nervio'nun kedisi3
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- pavlov un köpeğine isim önerileri3
- inceljakoben2
- era7capone3
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- türkiye de üniversite diplomasının değersizleşmesi5
- birader terör örgütü3
- norveçte bok olsam9
preçeteden kendi imkanlarıyla doğmuş yazar. bildiğin kondom reklamı.
Kaka boku keşke ölsen demeyeceğim amk. Sen yaşa da sözlük ibret alsın. Tilkiye laf yok. it sürüleri.
Tavuk düşmanıdır.
Tilki beynini kuşa takarsan uçamaz bile yazarıdır.
Kam'on.
Kam'on.
Sırf havadan oluşmayan yazar.
an itibariyle günler sonra sözlüğe girdim, mobilden girdiğim için bdv'ye en son attığım "silin lan hesabimi" mesajının cevabını göremiyorum. Neyse. Tam kötü günün Ardından (malum seçim sonucu, özel hayatım vs.) Kötü bir gündü. Tavla plus'ta 8 bin ciplik masa açıp Mars olmuşum mutsuzum.
Dedim sözlüğe gireyim sildiler mi acaba beni.
baktım hâlâ yazarım. O an gözüme sol köşedeki tilki başlığı ilişti. Hemen tiko'ya tıkladım. Entrylerine baktım. Kendimi hunharca gülerken buldum. Hem de böyle günde. (Ateist misin yoksa mümin misin bilmiyorum lan ama allah razı olsun güldüm) en sevdiğim eylem olan trollere seri arti verme olayını yaptım tilki'ye.
Karması arada kalsın diye picligine seri oynadım. Ama hâlâ gülüyorum o entrye. Yok hep bir ağızdan yok zengin ve seksi. Bilirsiniz klasik tilki itemleri.
Bu adamı ciddi ciddi Partizan sananlar var. Adam düpedüz hayatı doğrusu Sözlüğü tiye alıyor ve hiç şüphesiz çok ta güzel yapıyor.
Acaba böyle abuk sabuk haberleri Google'a ne yazıp buluyor? Yok kızını hamile bırakan baba, şunu yapan koca, onu öldüren yeğen vs. Vs. O tilki resmi bulup paint'de hazırlanmış kalitesiz ama samimi capsler...
Ulan tilki. Yemin ediyorum yerin bi başka, bi komik. Çok tuhaf bi trollsün sen ya.
Lan nasıl bi gün yaşadımsa tiko'ya bu nick altını girdim.
Kız mısın kadın mısın oğlan mısın meçhul. Ama tiko, cidden gülüyorum ya ben mi seviyesizim diğer yazarlar mi espriden ironiden anlamıyor?
Neyse tiko Allahaısmarladık.
an itibariyle günler sonra sözlüğe girdim, mobilden girdiğim için bdv'ye en son attığım "silin lan hesabimi" mesajının cevabını göremiyorum. Neyse. Tam kötü günün Ardından (malum seçim sonucu, özel hayatım vs.) Kötü bir gündü. Tavla plus'ta 8 bin ciplik masa açıp Mars olmuşum mutsuzum.
Dedim sözlüğe gireyim sildiler mi acaba beni.
baktım hâlâ yazarım. O an gözüme sol köşedeki tilki başlığı ilişti. Hemen tiko'ya tıkladım. Entrylerine baktım. Kendimi hunharca gülerken buldum. Hem de böyle günde. (Ateist misin yoksa mümin misin bilmiyorum lan ama allah razı olsun güldüm) en sevdiğim eylem olan trollere seri arti verme olayını yaptım tilki'ye.
Karması arada kalsın diye picligine seri oynadım. Ama hâlâ gülüyorum o entrye. Yok hep bir ağızdan yok zengin ve seksi. Bilirsiniz klasik tilki itemleri.
Bu adamı ciddi ciddi Partizan sananlar var. Adam düpedüz hayatı doğrusu Sözlüğü tiye alıyor ve hiç şüphesiz çok ta güzel yapıyor.
Acaba böyle abuk sabuk haberleri Google'a ne yazıp buluyor? Yok kızını hamile bırakan baba, şunu yapan koca, onu öldüren yeğen vs. Vs. O tilki resmi bulup paint'de hazırlanmış kalitesiz ama samimi capsler...
Ulan tilki. Yemin ediyorum yerin bi başka, bi komik. Çok tuhaf bi trollsün sen ya.
Lan nasıl bi gün yaşadımsa tiko'ya bu nick altını girdim.
Kız mısın kadın mısın oğlan mısın meçhul. Ama tiko, cidden gülüyorum ya ben mi seviyesizim diğer yazarlar mi espriden ironiden anlamıyor?
Neyse tiko Allahaısmarladık.
Sırf havadan oluşan yazardır.
dağa kaldırcam bunu.
neler neler daha.
neler neler daha.
Kaka yazar.
evcil olmayan hayvan. kışları şehre inerler.
kızların benimle çıkar mısın mesajlarından sıkılan yakışıklı.
yeter kızlar yoruldum cevap yazmaya off.
yeter kızlar yoruldum cevap yazmaya off.
şu güzellik kimde var
http://brightcove.vo.llnw...1001.jpg?pubId=4221396001
tü tü tüüüüüüüüüü maşşallaa
evlenmeyi düşündüğüm güzellik.
http://brightcove.vo.llnw...1001.jpg?pubId=4221396001
tü tü tüüüüüüüüüü maşşallaa
evlenmeyi düşündüğüm güzellik.
karganın peynirine göz koyan ayni zamanda 1 adet yazar.
çok konuşma otur yerine
yoksa sokarım o dilini gö..
öhöm.
sözlüğün popüler yazarlarıdan.
yoksa sokarım o dilini gö..
öhöm.
sözlüğün popüler yazarlarıdan.
herkesin hep bir ağızdan delirircesine kıskanarak bağırdığı cümle.
isim yapmaya gelen vasat troll .
başkalarına troll demesine rağmen sözlüğün yüz karası olan troll. kime bulaştığını bil adamım. bilmiyorsan da bulaşma, yakarlar canını.
isim yapmaya gelmiş vasat troll.
süvüne süvüne yanına geldiğimi bilmesini istediğim yazav. çok devişik planlavım vav.
geceleri çıkarttığı seslerle uyutmayan garip hayvan .
ben böyle ipne bir hayvan görmedim.
kurnazlığı ile tanınan hayvan.
kurnazlığı ile tanınan hayvan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar