bugün

tristana ile iyi giden hero champ. neyse artık.

gang için arkadan dolanan çakal lee sin önce q ile tutulur, yanına gidip ulti açılır. önce ön duvara e ile vurdurulup ardından tristana ile arka duvara çarptırılır. lee sin ölmüştür.

oyunu bıraktım kahkaha atmaya başladım lan. acıdım adama.
bir league of legends herosu.
benim zincir meleğim olan hero.

oynarken adamı mest eder istersen tank çık istersen atack ağırlıklı her adam çekişin ve ultisi ile evde hayvan gibi böğürüyorum.

en az 2 kişi varsa ulti atılır efendim bazı andavallar tek kişiye ulti atıyor. tf başlatmak için önce yere fener atılır sonrasında itina ile q atılıp çekmeden tekrardan q aktif hale getirilir tabi sonrasında hemen ulti atılır takım arkadaşlarınızdan birisi fener yardımı ile yanınıza gelir 2 kişi avucunuzda kalır. hemen sonrasında e atılır duvara çarpıtılır sonrasında onlar ölüdür efendim kesin.

seviyorum seni sanal aşkım, zincirini fenerini seviyorum.

yazar notu: allah belanı versin lee sin.
Freelerdedir kendisi. birçok ezik bilmediği halde free olduğu için almaktadır bu heroyu. olan adc lere oluyor.
şerefsiz bir sup herosudur. adc oynandığı görülmüştür. yakalarsa ultisiyle sizi hapseder , tek vuruşla ultilerin çoğunu fail eder. range i yüksektir.
oyundaki tüm heroları yalamış yutmuş biri olarak bi türlü beceremedim herodur. Valla oynayamıyorum bunu. q tutmuyor. geç yolladığı için bir blitz gibi değil. o yüzden bunu iyi oynayanlara saygım var.
Cooldown tank sampiyonudur. Qsunun cooldown i 3snyeye kadar dusebilmektedir. (rakibi tutturdugunuz zaman. )
Dagin sureti(en son hali)
Kesif tasi.
Ruh gomlegi.
Zeke sancagi(veya tanky bir item donmus yurek)
Randuin aalameti
Ayakkabi olarak gezgin cizmesi.
Not:ruhlarin hepsini toplayin. Gerektiginde fener kullanin.
tf sırasında kaybeteceğiniz durumda onunla beraber geri çekilebilirsiniz. o fener yok mu o fener.
başka bir çekme ananı bacını şampiyonudur. oyunu çok iyi çevirebilir.
Muhteşem destek şampiyonu.
Güçlü support karakteri. Adc gidip ortalığın tozunu alabilir.
adc kasarsanız statikle başlayin. pasifi statik ile birlesince inanılmaz hasar vermekte. lakin bir taşıyıcı mı kesinlikle değil. tam bir destek herosu olarak tasarlanmış. el feneri kullanabilen taşıyıcılar için muazzam. leonadan sonra en sevdiğim ve oynadığım destek şampiyon.
Sağlam support.
yanimda en sevdigim en op suppport'dır.
oynanması en zor support herosudur.
© copyright 2005 - 2026